Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tarzy

tarzy

Postări Recomandate

banuiesc ca primiti si cu ARO

majoritatea dintre voi ma cunoasteti de pe alte forumuri pe unde sunt persona mai mult sau mai putin "grata"

ma numesc Cristian IONITA

merg pe 32 de ani, casatori fara kinderi ptr moment

cu 4x4 am ajuns sa am de-a face tangential, in sensul ca ma preocupa apicultura - iar ptr a duce mustele la pascut m-am pricopsit cu un ARO pe care de 1,5 ani tot ma straduiesc sa-l pun pe linia de plutire

mai am de facut caroseria + vopsea, in rest motor + mecanica functioneaza brici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Tarzy

banuiesc ca primiti si cu ARO

majoritatea dintre voi ma cunoasteti de pe alte forumuri pe unde sunt persona mai mult sau mai putin "grata"

ma numesc Cristian IONITA

merg pe 32 de ani, casatori fara kinderi ptr moment

cu 4x4 am ajuns sa am de-a face tangential, in sensul ca ma preocupa apicultura - iar ptr a duce mustele la pascut m-am pricopsit cu un ARO pe care de 1,5 ani tot ma straduiesc sa-l pun pe linia de plutire

mai am de facut caroseria + vopsea, in rest motor + mecanica functioneaza brici

Bine ai venit si aici!

Link spre comentariu

multumesc tuturor ptr urari

Bun venit si aici! Dom-le....esti de aceiasi varsta ca si mine...nu stiu de ce te credeam mai in varsta! Deci putem sa ne tragem de maneca :lol:

probabil ca-s mai "sfatos" :lol: :lol: :lol: :lol:

oricum .... pana la tras de maneca mai e cale lunga, trebile astea nu tin de varsta decat intr-o mica masura.

iar acum o poza cu subsemnatul si inca una cu agregatul

Link spre comentariu

in prima poza esti cumva la iezere in cindrel?

nu .. in fagaras

lacul Caltun

acolo este cea mai gustoasa apa pe care am baut-o la viata mea

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

e-n plan sa trec pe R15, nu ca astea de le am acum nu ar fi bune .... dar datorita "specificului" - adica tras de remorca ..... au inceput sa se ovalizeze gaurile ptr prezoane de la jante ..... ma gandes ca la astea pe 15 .... find raza mai mica sa fie si fortarea in consecinta

da .... ce ai dom'le cu cauciucele ..... nu de alta dar nu m-au facut deloc de ras .... poate te referi la aspect ca nu-s chiar fioroase .... da' acolo .... nu-n cauciuri stau eu

Link spre comentariu

motivele sunt intradevar de aspect ! :h5

dar am patito si cu jantele de tipul ala pe la inceputuri ,ba se fisurau ba se ovalizau gaurile etc...

dupa care am trecut pe 15 si ...alta viata !! :D

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Bine ai venit "tovarasu"! :grin: Aici nu esti cu "grata", iar ARO nu e pe "lista neagra" pe acest forum! :h5

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Bine ai venit "tovarasu"! :grin: Aici nu esti cu "grata", iar ARO nu e pe "lista neagra" pe acest forum! :h5

multumesc inca o data ptr primire

da .... bre baieti .... bag de seama ca nu prea le focusati .... eu sunt inscris aici inca de prin primele zile ale existentei forumului ...

PS: nu stiu ce forumuri stii tu cu liste negre ptr ARO dar .... eu nu m-am simtit in plus pe niucaieri. poate ar fi cazul sa-mi fac pbe?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare