tarzy Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 banuiesc ca primiti si cu ARO majoritatea dintre voi ma cunoasteti de pe alte forumuri pe unde sunt persona mai mult sau mai putin "grata" ma numesc Cristian IONITA merg pe 32 de ani, casatori fara kinderi ptr moment cu 4x4 am ajuns sa am de-a face tangential, in sensul ca ma preocupa apicultura - iar ptr a duce mustele la pascut m-am pricopsit cu un ARO pe care de 1,5 ani tot ma straduiesc sa-l pun pe linia de plutire mai am de facut caroseria + vopsea, in rest motor + mecanica functioneaza brici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Re: Tarzy banuiesc ca primiti si cu ARO majoritatea dintre voi ma cunoasteti de pe alte forumuri pe unde sunt persona mai mult sau mai putin "grata" ma numesc Cristian IONITA merg pe 32 de ani, casatori fara kinderi ptr moment cu 4x4 am ajuns sa am de-a face tangential, in sensul ca ma preocupa apicultura - iar ptr a duce mustele la pascut m-am pricopsit cu un ARO pe care de 1,5 ani tot ma straduiesc sa-l pun pe linia de plutire mai am de facut caroseria + vopsea, in rest motor + mecanica functioneaza brici Bine ai venit si aici! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 bine ai venit :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Bine ai venit, Tarzy, Omul cu albinele... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Bun venit si aici! Dom-le....esti de aceiasi varsta ca si mine...nu stiu de ce te credeam mai in varsta! Deci putem sa ne tragem de maneca :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Bine ai venit Tarzy!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 multumesc tuturor ptr urari Bun venit si aici! Dom-le....esti de aceiasi varsta ca si mine...nu stiu de ce te credeam mai in varsta! Deci putem sa ne tragem de maneca :lol: probabil ca-s mai "sfatos" :lol: :lol: :lol: :lol: oricum .... pana la tras de maneca mai e cale lunga, trebile astea nu tin de varsta decat intr-o mica masura. iar acum o poza cu subsemnatul si inca una cu agregatul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 in prima poza esti cumva la iezere in cindrel? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 20, 2007 Autor Partajează Postat Mai 20, 2007 in prima poza esti cumva la iezere in cindrel? nu .. in fagaras lacul Caltun acolo este cea mai gustoasa apa pe care am baut-o la viata mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 il stiu ,incearca si pe cea din iezare :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan02 Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 tarzy, ce cauciucuri ai pe aro? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Octombrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2007 originale 650 R16 - danubiana S+M Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 originale 650 R16 - danubiana S+M chiar vorbesti serios ???? p.s. bine ai venit :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Bine ai venit! :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Octombrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2007 hei ... baieti .... usurel ..... va multumesc mult de urarii dar .... eu-s pe aici mai cam de-la-nceput (al 35-lea inregistrat) numa' raspunsul cu gumele e mai nou :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 hei ... baieti .... usurel ..... va multumesc mult de urarii dar .... eu-s pe aici mai cam de-la-nceput (al 35-lea inregistrat) numa' raspunsul cu gumele e mai nou :D Nu-i bai, ca te primim de cate ori e nevoie... :h5 :D :c :lol: :lol: :lol: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 schimba si tu cauciucurile alea :D :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Octombrie 31, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2007 e-n plan sa trec pe R15, nu ca astea de le am acum nu ar fi bune .... dar datorita "specificului" - adica tras de remorca ..... au inceput sa se ovalizeze gaurile ptr prezoane de la jante ..... ma gandes ca la astea pe 15 .... find raza mai mica sa fie si fortarea in consecinta da .... ce ai dom'le cu cauciucele ..... nu de alta dar nu m-au facut deloc de ras .... poate te referi la aspect ca nu-s chiar fioroase .... da' acolo .... nu-n cauciuri stau eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 motivele sunt intradevar de aspect ! :h5 dar am patito si cu jantele de tipul ala pe la inceputuri ,ba se fisurau ba se ovalizau gaurile etc... dupa care am trecut pe 15 si ...alta viata !! :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan02 Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 eu am 205 R 16, imbanatatesc putin aspectul si tin mai mult; gaurile se ovalizeaza si fara remorca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 ce aro nu i masina? :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 ce aro nu i masina? :W Ba da, si inca cum :D.. P.S. Bun venit tarzy ;) :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Bine ai venit "tovarasu"! :grin: Aici nu esti cu "grata", iar ARO nu e pe "lista neagra" pe acest forum! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Bine ai venit "tovarasu"! :grin: Aici nu esti cu "grata", iar ARO nu e pe "lista neagra" pe acest forum! :h5 multumesc inca o data ptr primire da .... bre baieti .... bag de seama ca nu prea le focusati .... eu sunt inscris aici inca de prin primele zile ale existentei forumului ... PS: nu stiu ce forumuri stii tu cu liste negre ptr ARO dar .... eu nu m-am simtit in plus pe niucaieri. poate ar fi cazul sa-mi fac pbe? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Nu tati, nu aici! Alte forumuri?! Nu facem reclama aici! :-P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate