Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme Subaru Justy diferential spate

bob

Postări Recomandate

Salutare! V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea oferi cateva sfaturi sau pareri legate de urmatoarea problema:

Am un Subaru Justy 2 GX 1.3 din 2000 4WD si am observat ca la viraje scurte apare un huruit puternic la diferentialul spate. In rulaj normal insa nu se aude nici un fel de zgomot. Mai pe urma am incercat viraje scurte pe pietris si am descoperit ca diferentialul pe spate e continuu blocat in sensul ca rotile se invart in acelasi timp de unde si zgomotul de fortare al diferentialui. Am impresia ca modelul de diferential e ori LSD ori LD. Ce credeti ca ar fi de facut? Mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme Subaru Justy diferential spate

. Am impresia ca modelul de diferential e ori LSD ori LD. Ce credeti ca ar fi de facut? Mersi

Afla intai exact ce fel de diferential ai in punte.

Cu placere:grin:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu am schimbat uleiul. Poate fi asta cauza? Nu prea stiu eu care e principiul la un LSD. La un sd stiu am avut ocazia sa vad desfăcut un astfel de diferențial.

Link spre comentariu

Eu personal doar m-am uitat la ulei, nu l-am schimbat dar nu cred ca e LSD, nu stiu de unde ai aceasta informatie, singura problema care am avut-o cu masina de 4 ani a fost un rulment la o roata spate, nu mai retin care dintre ele, stiu ca e in jur de 200 de lei pe original, verifica intai rulmenti sa vezi. Si la mine tot in curba uruia mai tare.

Subaru justy 1,3 4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare