bob Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Salutare! V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea oferi cateva sfaturi sau pareri legate de urmatoarea problema: Am un Subaru Justy 2 GX 1.3 din 2000 4WD si am observat ca la viraje scurte apare un huruit puternic la diferentialul spate. In rulaj normal insa nu se aude nici un fel de zgomot. Mai pe urma am incercat viraje scurte pe pietris si am descoperit ca diferentialul pe spate e continuu blocat in sensul ca rotile se invart in acelasi timp de unde si zgomotul de fortare al diferentialui. Am impresia ca modelul de diferential e ori LSD ori LD. Ce credeti ca ar fi de facut? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: Probleme Subaru Justy diferential spate . Am impresia ca modelul de diferential e ori LSD ori LD. Ce credeti ca ar fi de facut? Mersi Afla intai exact ce fel de diferential ai in punte. Cu placere:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Probleme Subaru Justy diferential spate Am descoperit in cele din urma ce model de diferential este pe spate: LSD. Deci ce credeti ca ar fi de facut? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Probleme Subaru Justy diferential spate Uleiul i l-ai schimbat ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Probleme Subaru Justy diferential spate Nu am schimbat uleiul. Poate fi asta cauza? Nu prea stiu eu care e principiul la un LSD. La un sd stiu am avut ocazia sa vad desfăcut un astfel de diferențial. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Probleme Subaru Justy diferential spate Eu personal doar m-am uitat la ulei, nu l-am schimbat dar nu cred ca e LSD, nu stiu de unde ai aceasta informatie, singura problema care am avut-o cu masina de 4 ani a fost un rulment la o roata spate, nu mai retin care dintre ele, stiu ca e in jur de 200 de lei pe original, verifica intai rulmenti sa vezi. Si la mine tot in curba uruia mai tare. Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Probleme Subaru Justy diferential spate Mersi tare mult de informație. Dar tu ai schimbat rulmentul de pe fuzeta sau din diferential? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Probleme Subaru Justy diferential spate De pe fuzeta. Eu doar ti-am spus ce defectiune am avut, nu-i obligatoriu sa ai si tu la fel. Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate