cipilikaY60 Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) acum fix 1 an de zile am achizitionat un nissan patrol...care nu arata in tocmai cel mai bine...si chiar avea multa nevoie de atentie..asa arata cand l-am cumparat [ATTACH=CONFIG]229366[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]229368[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]229370[/ATTACH] dupa mai multe ore petrecut pe acest forum...(din afara lui) m-am incurajat singur sa ma apuc de un semenea proiect si dupa vreo 3 luni de munca zi de zi...a iesit asa cum am visat...poate chiar mai bine. acum dupa 3 luni de osteneala....ma pot bucara de el....in noua lui infatisare. modificari/imbunatatiri -sablat orice petic de rugina si unde a fost cazul sa reconstruit din tabla din nou -cupola modificata cu una normala...(fara cocoasa) -antifonata -suspensie ironMan +5 -roti 285 75 R16 -portbagaj si scara facuta din teava de constructii -sistem de franare schimbat( conducte discuri etriere placute si pompa frana) -evacuarea refacuta din nou -revopsita in totalitate -blocanti manuali pe fata de la nissan -directie refacuta din nou -la interior scaunele sunt de volvo v50 2007 -mocheta noua si fete de usi inlocuite cu altele din dezmembrari. -girofauri si stroboscoape flashuri in grila din fata -etc etc un filmulet https://www.facebook.com/video.php?v=1565904053642935&set=vb.100006700652646&type=2&theater Editat Noiembrie 13, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noroila Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat Foarte frumos! A fost greu sa modific cocoasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) Re: febletea mea...y60 restaurat sudura a durat cam 7ore si slefuitul a durat vreo 20 de ore... dar rezultatul este ireprosabil. eu am venit cu o cupola tot de y60 peste cea veche care avea 2 gauri una de la trapa si una de la cocoasa. Editat Noiembrie 13, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat Norocos Patrol, fain a iesit. Ai cam avut de lucru pe el dar rezultatul a meritata sigur. Felicitari si numai bucurii TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) Re: febletea mea...y60 restaurat da s-a muncit mult...dar a meritat...imi este tare drag de el acum...si imi place cand merg pe strada cu el si intoarce lumea capul dupa el :) Editat Noiembrie 13, 2014 de cipilikaY60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat O iesit fain. L-am vazut pe un site auto de vinzari. Ce faci, il vinzi acu?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat nu l-as vinde decat la un pret corect....dar nu l-as da cu toata inima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Noiembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 (editat) Re: febletea mea...y60 restaurat la o masina restaurata merge si un breloc personalizat Editat Noiembrie 23, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caraiman Iulian Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat Foarte frumos proiectu felicitari!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat multumesc iulian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat O masina deosebita ! Felicitari pentru munca depusa ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat multumesc de apreciere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat Ma intereseaza plafonul cat de greu a fost sa il tapitzezi, sau e facut de un profesionist. Poze. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat plafonul textil l-am avut de la o alta masina de pe care am decupat si cupola...si l-am prins cu acele sarme transversale. o sa revin cu cateva poze de la interior si plafon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat am atasat mai multe poze cu interiorul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat pe cat de frumoasa ai facut masina,pe atat de urat arata unitatea audio trantita acolo,dar e numai parerea mea.Felictari oricum pt munca depusa Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 (editat) Re: febletea mea...y60 restaurat pe cat de frumoasa ai facut masina,pe atat de urat arata unitatea audio trantita acolo,dar e numai parerea mea.Felictari oricum pt munca depusa multumesc de apreciere. unitatea audio este moca de asta am puso si se aude mai bine dacat un oricare radio cd fiind de volvo iar pe masina am pus boxe tot de volvo.....la fel si scaunele fata tot de volvo sunt Editat Noiembrie 27, 2014 de cipilikaY60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Decembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 (editat) Re: febletea mea...y60 restaurat Astazi patrolul meu a primit niste anvelope noi 31/10.5R15 AT II Dece am ales asa mici? Eu il folosesc 70% din km doar la tractari auto si am nevoie de ceva cat mai usor si mai mici pt a fi in parametri cat mai buni. Editat Decembrie 11, 2014 de cipilikaY60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Decembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2014 (editat) Re: febletea mea...y60 restaurat am iesit azi cu ruben la o plimbare spre hilita pentru umanitara ce va avea loc sambata pe 20 decembrie [ATTACH=CONFIG]231890[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]231891[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]231892[/ATTACH] Editat Decembrie 15, 2014 de cipilikaY60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat Faina treaba :) bine ca ai scapat drequ de cocoasa aia... era horror :) Fain arata acum! Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat Faina treaba :) bine ca ai scapat drequ de cocoasa aia... era horror :) Fain arata acum! multumesc madi.....cred unul dintre motive pentru care m-am apucat de masina asta a fost sa scap de cocoasa....si la vama ma controlau de fiecare data ....sa nu am ceva ascuns acolo... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Decembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat am zis eu ca nu va ajunge prin padure dar tot a ajuns sa fie polisata cu crengi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat Salut, ai nevoie de overfender stanga fata? vad ca e spart. Ti-l fac cadou de Craciun :) Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Decembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat Salut, ai nevoie de overfender stanga fata? vad ca e spart. Ti-l fac cadou de Craciun :) esti un mare domn.... il caut de ceva timp dar nu am avut noroc...cand vrei sa te deranjez cu un telefon ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: febletea mea...y60 restaurat esti un mare domn.... il caut de ceva timp dar nu am avut noroc...cand vrei sa te deranjez cu un telefon ? Da-mi mesaj privat cu adresa si ti-l trimit cand incep cei de la curier sa lucreze. :) Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate