Doco Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 (editat) Fara intentia de a face reclama (defapt i se face reclama pe marginea forumului), as vrea sa intreb daca a comandat cineva de pe ihunt.ro ( http://ihunt.ro/index.php?route=common/home ), ma atrag telefoanele "de offroad" din oferta, insa ortografia jenant de proasta si descrierile produselor de pe site (de multe ori cu indicatii contradictorii) imi dau de gandit, parca totul ar fi scris de unul din copiii astia ce asculta manele si pica bacul... Stiti ce zic, nu mai intru in detalii. Mai scrie la unele telefoane si despre posibilitatea de a verifica pachetul si starea, sau starea de functionare a produsului la livrare, contra unei sume de 25 de lei, si am mai gasit pe site un formular de returnare a produselor. Totul pare frumos, dar e adevarat? Ma mai pune pe ganduri si faptul ca nu gasesc pe site cam niciun detaliu sa-mi indice numele unei firme sau o adresa, cu toate ca exista un numar de telefon (la care n-am sa ma obosesc sa sun, inca) Daca ati comandat vreodata de pe acest site, va rog sa-mi spuneti - mesaje private sunt perfect acceptabile daca nu doriti sa va exprimati parerea in public. Mersi faaain :) Editat Noiembrie 14, 2014 de Doco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Incredere intr-un magazin online? Eu nu cumpar online daca nu exista date de contact serioase (denumirea firmei, cod fiscal, adresa, nr. inregistrare la Registrul Comertului). Mai ales cand este vorba despre chestii scumpute. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 (editat) Re: Incredere intr-un magazin online? Da, eu am cumparat un telefon Jeep Z6 de la ei, oamenii sunt OK, la descrieri nu te uita prea atent ca sunt traduse cu google translate ... telefonul functioneaza bine ( nu sunt brand name cu copyright ) , sunt niste telefoane chinezesti sau de prin zona... dar chiar sunt waterproff , cu 2 sim-uri si merg OK ... dar pana si pe telefon scrie: "IP-68 CERTIFIDE" in loc de .. CERTIFIED ... iar la initializare in loc sa-mi arate un Jeep pe ecran imi arata un Hummer ...asa ca si chinezii sunt agramati in engleza :ha: ... iar vb lui @Pitonu si ARO este tot un Jeep :grin: Concluzia: poti cumpara fara probleme de la ei, sunt foarte amabili, mi-au spus din capul locului ca garantia este de 3 luni, iar produsul este la un pret corect avand in vedere ca este un gaget.... daca era facut sub controlul JEEP, costa peste 500 Euro.... eu l-am cumparat prin Martie-aprilie 2014. De asemenea avand in vedere ca firma respectiva este deja sunb contract cu forumul Club4x4 are statutul de Vanzator Autorizat ... deci nu cumpari de la "coltul strazii". Editat Noiembrie 14, 2014 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Incredere intr-un magazin online? LAsand la o parte seriozitatea magazinului , la ce te-ai putea astepta de la un telefon pe care scrie JEEP ? Telefoanele de acest gen adevarate , costa si de 10 ori mai mult . Este un site care se ocupa cu vanzare de marfa contrafacuta din China , ca multe alte magazina on-line din Romania . Intrebarea corecta ar putea fi :" este bun de ceva telefonul respectiv ? " . Este plin FB-ul de reclame la asa ceva. Am un prieten care si-a cumparat in urma unei astfel de reclame niste ghete Addidas , la oferta , cu fata " din piele naturala si cordura la doar 99 ron. Aratau frumos. Cand i-a primit , a plans . Pielea naturala era o bucatita cd 2x1 cm , in spatele bocancului , de care tragi cand te incalti iar bocancii erau de unica folosinta. Omul este politist . A ramas cu paguba . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 (editat) Re: Incredere intr-un magazin online? Dupa cum am spus mai sus, in afara de cele 2 mici defecte mai sus mentionate, telefonul functioneaza foarte OK, bateria il tine mult, face poze misto, l-am bagat si in chiuveta si l-am tinut peste 30 min, iar utilizatorul lui este HDragos care il foloseste toata ziua la munca... ca si fiabilitate, surprinzator este net superior fostului lui telefon de servici NOKIA Asha 311... care a crapat dupa 3 luni de folosire ( l-a lasat mai intai bateria, ca nu mai tinea nici 2 ore, dupa care a cedet softul.... cum draq, ca omu il folosea doar sa primeasca si sa dea telefoane, ce-i drept peste 60 de apeluri / zi ). @FordRanger ... nu te lua de JEEP... ca ma iau si eu de FORD , care oricum s-a apucat si el de "plagiat" cu modelele GPW dupa ce a aparut Willys-ul si acum a ajuns cam pe langa ... :ha: :ha: :ha: Editat Noiembrie 14, 2014 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Incredere intr-un magazin online? Departe de mine intentia de a ponegri Jeep-ul , care este o masina extraordinara . Ma refeream la faptul ca un telefon pe care scrie ,la sigla, o marca de masina , este clar, ceva contrafacut . Eu nu as cumpara asa telefoane nici daca ar scrie mare " Ford Ranger " pe tot spatele telefonului :grin:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 (editat) Re: Incredere intr-un magazin online? e aici te contrazic putin... sunt telefoane care sunt facute pentru Porsche, Range Rover, Jeep...etc. ca comanda producatorului marcii... dar discutam despre alte scoruri ... imi aduc aminte ca acum ceva ani Porsche avea un contract pentru un asemenea telefon cu o faimoasa marca ultra exclusivista ... iar cel mai ieftin model pleca de pe la vreo 8000 Euro ( chiar daca in interior era de fapt un NOKIA...exteriorul era customizat pentru Porsche ) si era ba din platina, ba argint... la JEEP, ei au avut un model customizat de cei de la sonim parca, si costa undeva in jur de 600 USD ( prin 2005 )....dar astea deja sunt alte povesti off-topic. Ca sa ne intoarcem la oile / chinezariile noastre: telefoanele de mai suns sunt foarte OK ca cat costa. Editat Noiembrie 14, 2014 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Incredere intr-un magazin online? Departe de mine intentia de a ponegri Jeep-ul , care este o masina extraordinara . Ma refeream la faptul ca un telefon pe care scrie ,la sigla, o marca de masina , este clar, ceva contrafacut . Eu nu as cumpara asa telefoane nici daca ar scrie mare " Ford Ranger " pe tot spatele telefonului :grin:. Toate telefoanele sunt facute in China, inclusiv Sonimul, sau cele pe care scrie CAT (de la Caterpilar) sau LandRover etc... Nu sunt contrafacute. Jeep-ul nu a facut telefoane ca cei din China sa le copieze. Le-au facut pur si simplu si au pus Jeep sau Landrover pe ele asa de impresie. Si eu am un Jeep Z6 luat de la IHUNT si sunt multumit de el deocamdata. Nu e perfect dar pt mine e ok. Bateria ma tine 3 zile (in conditiile in care un Samsung nu imi rezista cateodata nici o zi intreaga). Probleme pot fi si cu telefoanele de firma, scumpe. Cine isi ia chinezesti de genul asta trebuie sa isi asume si riscurile de rigoare. Probabil ca firma Jeep daca ar face telefoane ar fi de 5 ori mai scumpe :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Incredere intr-un magazin online? am avut in mina porsche design (si sagem-ul cu clapeta si BB-ul), am avut si un vertu adevarat (nici unul al meu!) ... nu sint impresionante dar sint o metoda de exprimare a faptului ca ai bani si sint recunoscute de cei care au bani. eu ma uitam la ele si prima intrebare a fost "rezista la socuri?" :grin: ca sa ai incredere intr-un magazin online, ai nevoie de 1 pina la 3 lucruri: 1. este suficient sa il stii pe patron 2. daca nu il stii pe patron, vezi sa aibe toate datele de care vorbea giorgel 3. pe linga alea, daca stii pe cineva care a cumparat de la ei, si e verificat, poti cumpara linistit. cele de mai sus nu se aplica site-urilor de licitatii: ebay, okazii si alte site-uri similare. acolo e loterie daca nu te uiti dupa calificative. din pacate, cei care vind chestii interesante nu prea au calificative... asa ca e cu grad ridicat de risc. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Incredere intr-un magazin online? Postul se referea la seriozitatea siturilor on-line iar aprecierea mea era usor off-topic referindu-se la altceva. Legat de cumparaturi on-line , personal cumpar peste 80 % din aparatura electronica numai on-line . Apar multe promotii si daca ai rabdare si vanezi un produs, poti face niste economii substantiale. Ca si exemplu , am beneficiat de o rfeparatie majora la un aparat electronic exact in ultima luna de garantie , aparatura cumparata on-line . Pe de alta parte , un telefon cumparat de la Germanos ( din magazin ) si stricat dupa 2 luni de utilizare , mi-a fost refuzat in servis e motiv ca fusese tinut in mediu umed si placa ar fi fost ruginita toata. Nu am avut cum sa demonstrez ca telefonul fusese utilizat normal , si tinut in buzunar sau pe noptiera. 1-0 pentru magazinele on-line . Am avut o singura problema cu un binoclu cumparat de pe un site , care s-a dezmembrat in mana mea la desfacerea coletului . Initial cel care se ocupa nu si-a asumat vreo vina , dar am fost inspirat si am citit cate ceva din legislatia care reglementeaza drepturile cumparatorilor din mediul virtual si dupa ce i-am insirat catevca articole de lege , mi-a rambursat banii integral ( inclusiv transportul ) din buzunarul lui , numai sa nu il reclam . O fi crezut ca-s avocat sau vreun inspector de la OPC. Per total am mai multe experiente neplacute cu lucrurile cumparate din magazine clasice , fata de cele cumparate on-line. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) Re: Incredere intr-un magazin online? Voi o luati razna!!!! Daca o firma nu are sediul si (sau) punctul de lucru declarat nu aveti ce cauta la ei. Orice produs beneficiaza de garantie chiar daca este facut in China. Vedeti-va de treaba voastra! Si eu imi fac maine un forum si vine o oarecare firma sa le fac publicitate .. Le incasez banii, le tai chitanta si le public reclama. Cand nu mai imi platesc...dispar si ei de pe forum. Ce este atat de greu de inteles? Mai greu este ca eu (proprietarul forumului) imi patez obrazul fata de useri...daca mai exista obraz in ziua de azi. Orientati-va spre oameni la locul lor, nu spre lepre, care astazi sunt si maine nu mai dai de ei. Sulfele duca-se pe apa sambetei! Le; O vorba din batrani; Cu cat esti mai corect cu atat ai mai mult de castigat! Editat Noiembrie 15, 2014 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Incredere intr-un magazin online? Si eu imi fac maine un forum si vine o oarecare firma sa le fac publicitate .. Le incasez banii, le tai chitanta si le public reclama. Cand nu mai imi platesc...dispar si ei de pe forum. Ce este atat de greu de inteles? Mai greu este ca eu (proprietarul forumului) imi patez obrazul fata de useri...daca mai exista obraz in ziua de azi. Daca faceai referire la mine, citind mesajul meu vei vedea ca eu nu caracterizez in nici un fel firma sau magazinul online ci imi spun parerea strict despre un produs cumparat de mine de pe acel magazin. Ca fapt divers, proprietarul respectivului magazin este membru al acestui forum de mai multa vreme. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) Re: Incredere intr-un magazin online? @Max; Am batut un apropo la tine, nu contest treaba asta. Si nu o considera ca o jignire. Dar eu asa as fi facut. Pune-i in puii mei sa afiseze adresa, locatia, punct de lucru..etc. Daca intri pe site la ei si vrei un contact nu afiseaza nimic, decat pune in cos. Iar cine este fraier ..pune in cos. Daca ai necazuri... ia-l de unde nu-i. Chiar daca este un membru vechi al forumului, sunt foarte multi useri noi care nu-l cunosc si nu au incredere, dar vor sa cumpere produsele respective. Editat Noiembrie 15, 2014 de Astral ....IA-L..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Incredere intr-un magazin online? Nu stiu cat de fantoma sau nu este firma dar eu am un telefon de la ei pe care il folosec destul de intens si se comporta bine,de ceva timp a inceput sa se miste mai incet si intre timp sitemul antivirus gasise un virus dar nu putea fi sters,cred ca asta era cauza functionarii mai lente. Acum cateva zile am mai comandat unul pentru finul meu care in urma unui pin rupt nu citea un sim,nu stiu daca era rupt sau sa rupt in momentul introducerii simului,am luat legatura cu baietii de la ihunt.ro si le-am explicat problema la care ei au spus ca nu poate fi defect din fabrica ci ca sa rupt in momentul introducerii simului dar cu toate aste ei il schimba fara probleme.Am discutat cu ei si problema telefonului meu si au spus sa il trimit la ei sa vada ce pot face. Ambele telefoane au fost schimbate iar unul dintre ele nu era distrus ca sa fie necesar schimbare lui,dar au fost cordiali si m-au servit in asa fel incat sa fiu multumit. Eu am fost si sunt multumit de cum se comporta cu clientii,prefer o firma fantoma care sa se comporte asa cu mine decat marile firme care te i-au la misto si isi bat joc de tine. Pai am cumparat lucruri de marca de la firme mari si cand am avut probleme cu produsul am ramas cu baguba si s-au purtat cu mine ca cu un gunoi. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Incredere intr-un magazin online? Fara intentia de a face reclama (defapt i se face reclama pe marginea forumului), as vrea sa intreb daca a comandat cineva de pe ihunt.ro ( http://ihunt.ro/index.php?route=common/home ), ma atrag telefoanele "de offroad" din oferta, insa ortografia jenant de proasta si descrierile produselor de pe site (de multe ori cu indicatii contradictorii) imi dau de gandit, parca totul ar fi scris de unul din copiii astia ce asculta manele si pica bacul... Stiti ce zic, nu mai intru in detalii. Mai scrie la unele telefoane si despre posibilitatea de a verifica pachetul si starea, sau starea de functionare a produsului la livrare, contra unei sume de 25 de lei, si am mai gasit pe site un formular de returnare a produselor. Totul pare frumos, dar e adevarat? Ma mai pune pe ganduri si faptul ca nu gasesc pe site cam niciun detaliu sa-mi indice numele unei firme sau o adresa, cu toate ca exista un numar de telefon (la care n-am sa ma obosesc sa sun, inca) Daca ati comandat vreodata de pe acest site, va rog sa-mi spuneti - mesaje private sunt perfect acceptabile daca nu doriti sa va exprimati parerea in public. Mersi faaain :) daca nu doresti neaparat telefonul respectiv ci doar un "telefon rezistent" baga un ochi aici http://www.evolveo.eu/ e siteul oficial insa il vand si alte firme , au de la telefoane ce tin 51 de zile in stand-by incarcate pana la smart phone 4" ecran si sunt made in cehia Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Incredere intr-un magazin online? deci vin cu unca un recomandare pentru iHunt.ro ... foarte seriosi, am achizitionat inca 2 tel de la ei pt baietii mei de la service pe langa ce cumparat acum 1 an. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Incredere intr-un magazin online? Am si uitat ca am deschis acest topic, intre timp am prins un targ bun la Vodafone pentru un S4, despre care stiu ca este suficient de rezistent la apa pentru cazuri de mici accidente, gen scapari in WC. Pe langa asta, sa rezolv si problema cazaturilor si socurilor, astept sa primesc cat de curand o carcasa care mi-a inspirat foarte multa incredere cand am vazut-o pe S5-ul surioarei mele. Daca e cineva interesat, am sa incerc sa-mi amintesc sa revin cu detalii saptamana viitoare, cand o voi avea in mana. Referitor la subiectul topicului - am observat ca sunt anumite nelamuriri legate de subiectul in sine. Ma refer strict la magazinul mentionat, deoarece mi se pare normal ca orice magazin online sa prezinte informatii concrete cu referire la adresa si numele comerciantului, fie persoana juridica, sau PFA, deoarece nu sunt fan al evaziunii fiscale si a diverselor feluri de a frauda statul, imi place sa vad transparenta, si imi inspira increderea ca daca am o problema cu produsul cumparat, am pe cine contacta. Mai departe, daca nu sunt luat in serios, sau vanzatorul refuza sa coopereze, exista un numar de institutii care ma pot ajuta spre solutionarea problemei. Am inteles ca in realitate, vanzatorii sunt de ajutor daca apar probleme cu produsele comercializate de magazinul lor, insa, daca nu au facut asta deja (nu am mai fost pe site de ceva vreme), le recomand fara niciun interes personal sa isi revizuiasca si sa corecteze ortografia, gramatica si exprimarea, si sa declare niste detalii de contact clare si complete, si ma rog frumos de ei sa nu fraudeze statul, pentru ca noi toti avem de pierdut. Desi mi-a iesit de mult din cap acest topic, si utilitatea sa pentru mine personal a scazut, consider ca s-au adunat suficiente informatii si pareri sa fie utile oricui se mai intereseaza de acest magazin, si va multumesc frumos ca ati discutat :) :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Incredere intr-un magazin online? daca nu doresti neaparat telefonul respectiv ci doar un "telefon rezistent" baga un ochi aici http://www.evolveo.eu/ e siteul oficial insa il vand si alte firme , au de la telefoane ce tin 51 de zile in stand-by incarcate pana la smart phone 4" ecran si sunt made in cehia Dadaaaa, imi place mult site-ul asta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Incredere intr-un magazin online? ... si sa declare niste detalii de contact clare si complete... Din cate cunosc eu, exista chiar obligatia legala de a prezenta pe site datele firmei, inclusiv CUI si cont bancar. Oricum, prezentarea acestor date nu conduce automat la "comerciantul corect si profesionist", deci nu este o dovada ca acel comerciant este "mama si tata" comerciantilor, dar macar stii de unde sa-l iei in caz de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Incredere intr-un magazin online? Dadaaaa, imi place mult site-ul asta :) http://www.evolveo.eu/ro/strongphone-accu eu asta l-am comandat , imi place ca are si functia de incarcator , adica tot ce merge pe usb poti incarca :D si ei se lauda cu 51 de zile standby , acuma voi vedea eu cat tine . acuma folosesc un 6310i si ma tine cam 7 zile accu. Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Incredere intr-un magazin online? Desi am cam divagat de la subiect un pic, sunt si eu deosebit de curios despre meniu, ce stie sa face si autonomia acestui model... Sa ne tii la curent te rog! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Incredere intr-un magazin online? Desi am cam divagat de la subiect un pic, sunt si eu deosebit de curios despre meniu, ce stie sa face si autonomia acestui model... Sa ne tii la curent te rog! promit ca o sa revin cu o recenzie dupa ce il voi utiliza 2-3 saptamani Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate