Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

buson vas expansiune

cos

Postări Recomandate

Ajutati-ma ca m-a lasat mintea si ma tampesc ... ce model de Opel are buson cu senzor de nivel cu plutitor la vasul de expansiune ?

Multumesc anticipat .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: buson vas expansiune

Nu ati inteles bine ce vrea @cos. Modelele spuse de voi au senzorul in vasul de expansiune nu pe capac/buson.

Unul din modelele de Opel cu senzorul pe Capac este Opel Cavalier 2.0 CDX 1995. Adica acesta:

cavalier.png.a39bcf8a4a96ea141ca9051db8e89710.png

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

:g wolfman. Ca sa remediez putin greseala: codul motorului este X20XEV. In afara de Opel Vectra, se gaseste si pe Calibra, Astra F ('91-'00) si Omega B1 ('94-'99)...

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Sensei COS,

Vrei tu să pângăreşti spiritul de samurai al Nissan-ului tău cu un dop teuton?

Nu ştiu toate maşinile produse în Ţara Soarelui Răsare, dar îţi aduc în atenţie că filtrele de motorină montate pe Mitsubishi Pajero şi L200, au un senzor de apă.

Dacă îi inversezi poziţia şi îl montezi pe tavanul vasului de expansiune, îi inversezi şi funcţia.

Adică în loc să se ridice plutitorul la prezenţa apei în filtru, va coborî la scaderea antigelului şi va închide acelaşi contact.

În plus din filtru de motorină poţi lua garnitura torică şi prin desertizare carcasei de tablă obţii şi piuliţa pereche pentru senzor.

Salutări pentru o minte neobosită.

Radu

Link spre comentariu

Toate cele de mai sus sunt adevarate , dar ... plutitorul de la filtru de carburant nu rezista la 100 grade celsius ... ( am pe stoc in beci multe dopuri de filtru cu 'senzor' deja am belit cateva dar numai pentru a recupera inelul magnetic ...si ... aaa ... plutitorul metalic pe care l-am facut nu-mi inspira deloc incredere , deci ...) .

... am recuperat multe plutitoare si din unele vase pe pompa de frana ... sunt tot din polietilena si se moaie ... socoteala ...

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

De ce vrei sa te complici cand exista kit-uri penru asa ceva....

http://www.landyzone.co.uk/lz/f9/modded-hippo-thread-223084-4.html

http://www.ebay.co.uk/bhp/float-switch?clk_rvr_id=733251851908&afsrc=1

Editat de tonytherunner
If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

Nu seamana deloc cu ce gandesc eu ca ar trebui sa fie si sunt din grupa mica de treburi modeste pana pe la 80 grade ...Imi trebuie un senzor nonelectronic ci doar electric , coloana verticala cu cel putin patru pozitii la 100 mm , care sa reziste la 120 grade si la 1,5 bari ...

Si unul cu doua pozitii care functioneza intr-un teu de transfer ...

Integral metalice , mai putin plutitorul cu inel magnetic , in nici un caz de genul celor mentionate mai sus ... multumesc oricum .

Eu caut sa scap de munca si sa recuperez doar plutitorul din plastic celular ( unele metalice cu bucsa de teflon nu mi-au placut ... sau nu mi-au placut ca nu le-am facut sa fie si bune , din lene sau prostie ) .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare