alextoy Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 donez pentru izuzu 2.8 din 1991 planetare spate si un far (cred ca stinga) iar pentru toyota motor 3.0 am o pompa de injectie electronica este perfecta dar am schimbato cu una mecanica pentru ca sa dus calculatorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: donez piese isuzu si toyota Vreau eu pompa de injectie ! Iti trimit datele de livrare pe pm ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: donez piese isuzu si toyota Vreau eu pompa de injectie ! Iti trimit datele de livrare pe pm ? Ceapa ta.... Ai fost mai rapid decat mine... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: donez piese isuzu si toyota Nope....Un coleg din Bistrita se pare ca a fost mai iute...:al REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alextoy Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: donez piese isuzu si toyota sa rezolvat pompa de toyota si-a gasit utilizator ,un coleg foarte activ pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: donez piese isuzu si toyota S-o foloseasca sanatos colegul @RangeRoverClasi pentru ca banuiesc ca la el a ajuns ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Re: donez piese isuzu si toyota Nu nu,pompa nu-i la mine :) Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate