Cneazu Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 De cand am luat masina, am o problema, nu ma deranjeaza dar as vrea sa o remediez... Mi se aprinde becul abs, uneori la viraje mari spre stanga, si are un comportament ciudat la franare uneori, dar asta inainte sa apara eroarea iar in acest timp se aud niste sunete ca si cum o sarma ar agata in roti, alteori nu are figuri. Nu ma deranjeaza f tare, pentru ca apare doar uneori. Cand am reparat etrierul si schimbat placutele pe fata, mecanicul mi-a spus ca firul de abs freca pe undeva...sa fie oare asta problema? am deja 20 000 de km cu el si nu am avut nici o problema de alt fel la franare. as vrea sa stiu orientativ ce-ar putea fi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: Bec ABS obligatoriu tester sa nu bajbaii pot fii mai multe cauze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: Bec ABS Si la mine se aprinde dupa viraj stanga si nu atinge nicari , nici eu nu am pus testerul dar cred ca i legat si de senzorul g de dub scaunul sofer! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: Bec ABS simptomele sunt cam aceleasi cu a tale, deci nu e abs?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: Bec ABS Si la mine se aprinde dupa viraj stanga si nu atinge nicari , nici eu nu am pus testerul dar cred ca i legat si de senzorul g de dub scaunul sofer! Cu senzorul de sub scaun sofer aveam problema cu AIR BAG-ul.Am mers mult cu Teranno. Cauta un "jumper "de ABS imprumut si inlocuieste-l pt verificare. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Noiembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 (editat) Re: Bec ABS bun sfat alte sugestiii? ce preturi au senzorii astia de abs la terrano? am vazut de la 500 la 1100 Editat Noiembrie 20, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Capric0rnBc Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Re: Bec ABS Si eu am fix aceiasi problema,sunt curios cum o rezolvati,eu am schimbat si pompa si discuri si lichid... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate