intel77 Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 (editat) Vreau sa va cer parerea cu privire la acest model, fiabilitate, capacitate de incarcare, posibilitate lift suspensii(merge inaltata din arcuri?), off-road,drum intins, etc, model 2.0 diesel. Va multumesc:br Editat Noiembrie 20, 2014 de intel77 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 Vreau sa va cer parerea cu privire la acest model, fiabilitate, capacitate de incarcare, posibilitate lift suspensii(merge inaltata din arcuri?), off-road,drum intins, etc, model 2.0 diesel. Va multumesc:br SUV de familie... de off-road poti sa uiti si la modificari e dezastru... de costa o inaltare de 5 cm , o bara fata si praguri dublu cat masina... :)) ... si tot anvelope de 29" merg. Sfat: uito ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 Nu exista masina perfecta in general, ci doar in particular, adica una care iti satisface asteptarile si pe care ti-o poti permite. Intrebarea este ce doresti sa faci cu aceasta masina. Daca gandul un "mic" monstru off, atunci ii dau dreptate colegului de mai sus. Exista masini mult mai pretabile la modificari si cu rezultate net superioare. Eu sunt posesor de XL-7 de Martie anul acesta si cred ca am facut o alegere foarte buna in ceea ce ma priveste. Am vrut o masina pentru familie si pentru iesiri ocazionale soft in off-road, fara sa modific nimic fata de standard. Consider masina fiabila, pana acum nu am avut de schimbat decat consumabile si un reper minor datorat vartstei inerente. Masina este manevrabila, are o tinuta buna de drum, in exterior la aproximativ 2800 de ture are 120 km/h. In off-ul practicat de mine, este chiar decenta, reductorul separat cu cele trei pozitii clasice (2X4, 4X4 H si 4X4 L) este de mare ajutor, dar sasiului lung o face vulnerabila in comparatie cu suratele mai "adunate". Sau cum se spune in popor: si cu slanina in pod si cu sufletu'n cer si cu ... nu se poate! La mine, capacitatea de incarcare e generoasa, dar asta si pentru ca este cu cinci locuri, nu cu sapte. Daca mai ai intrebari, nu ezita sa le faci cunoscute. Succes! Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
intel77 Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 Eu sunt pescar si sunt atras de masina intrucat are portbagajul destul de generos si daca mai pliez si bancheta spate cred ca se poate dormi lejer, nu-mi mai trebuie cort. Cat despre consum nu cred ca e foarte mare. Garda la sol mi se pare cam mica comparativ cu x-trail, care intra de asemenea in carti. multumesc pt sfaturi:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 SUV de familie... de off-road poti sa uiti si la modificari e dezastru... de costa o inaltare de 5 cm , o bara fata si praguri dublu cat masina... :)) ... si tot anvelope de 29" merg. Sfat: uito ![/QUOTn Nu ne cunoastem personal,dat am citit multe din posturile tale si stiu ca ai destule notiuni despre masini si in special de Jeep,dar ma minunez cum de poti de sa o dai in fasole in halul asta?:)))Te invit in dulcele tirg al iesilor sa iti fac un drive test cu o masina pe care o blamezi fara sa o cunosti:)))Si dupa cum tot zic decit un cotet de jeep din 1990 vai de mama lui mai bine un gv:))Salutari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 @grandvitara: ... m-am jucat cu catva GV ... si in afara de X90 care are ceva capabilitati de offroad ... de restul nu sunt deloc incantat. Versus modificari de GV este parerea pea personala... uite mai jos una care tocmai am terminat-o de preparat ... mult prea mare costul fata de cat a costat masina, si tot nu a iesit ce trebuie ( Kit 35 mm + body lift 20 mm, praguri, bara fata cu troliu, portbagaj, anvelope noi ) La banii astia pentru modificari, la un Jeep sau si la un Patrol iesea cu totul altceva :) Te las sa apreciezi cat a costar masina si cat au costar modificarile. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 GV in 3 usi e fenomen daca o modifici zdravan si nu ii mai ceri afectiune pentru asfalt (BL+SL+roti+rapoarte in cutia de transfer+autodeblocant pe spate si LSD pe fatza+inca niste fleacuri). Ca si batrana Vitara, e pretabila a se transforma in bici cu bani de rahat, comparativ cu alte masini (e aceeasi masina, difera doar aspectul caroseriei si al interiorului). GV in 5 usi... Faci ceva din ea dar ea pleaca din start cu o garda la sol de doar 21 cm fata de multe alte masini 4x4 in 5 usi unde povestim de 25 cm stock. Daca vrei o masina 4x4 in 5 usi, modificabila zdravan si totusi ieftin, uita-te, de exemplu, spre Land Rover Discovery 300 TDI si forget about Grand Vitara. Repet, asta se aplica la masini in 5 usi. Daca vrei minuni ieftine, uita-te spre GV in 3 usi. Aaaa, si cand vrei sa modifici un LR, ia-ti ce-ti trebuie din UK, nu din RO. Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
intel77 Postat Noiembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 Ce consum are XL7 2.0 diesel si daca merge inaltata din arcuri??????:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 Consumul dn carte este 10.3 urban, 6.7 extra si media de 8. Din experienta pot afirma ca este unul verosimil, dar depinde desigur si de cat porti la pantof ... Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
intel77 Postat Decembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 Multumesc. Merge inaltata din arcuri? Cum se comporta in teren accidentat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 Imi pare rau, inaltarea de orice fel n-am studiat-o ca nu m-am interesat. In afara strazii masina se comporta foarte decent, in limitele pe care le-am descris mai sus, o dovada in plus sunt si cateva fimulete postate pe YouTube de posesori. Si pentru mine optiunile finale erau XL-7, X-Trail si Duster. Fiecare are punctele lui forte si mai putin, dar mai sunt de luat in calcul si aspecte precum pret de achizitie, intretinere generala, impozit anual, RCA, ITP (daca e autoutilitara se face anual), cost piese noi si posibilitatea de a gasi in dezmembrari, taxa lu' Cap-de-Plumb etc. Ordinea prioritatilor o da fiecare in fuctie de propriile criterii. Oricum, din punctul meu de vedere, cred ca toate trei incaltate cu niste AT-uri ajung la orice apa curgatoare sau statica. Apropo de comparatia XL-7 si X-Trail recunosc ca nu n-am fost atent la garda la sol, dar iti pot spune ca le-am vazut alaturate si au "ochiometric" aceeasi inaltime finala. Fir-intins! 1 Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 ATENTIE ! Grand Vitara este sensibila la cutia de viteze (fac referire la cea manuala),experienta proprie cu GV ...prima din 2002 si cealalta din 2004 m-a costat 3500Euro. Prima cutie cea din 2004 a cazut la 91.000km si a fost refacuta in Germania la o firma de cutii de viteza autorizata Suzuki,cost 2200 Euro. Cea de-a 2 masina a avut nevoie de schimb de rulmenti la 110.000km. Ambele masini cumparate personal din Germania de la primul proprietar si rulate de mine si familie 30-40.000 km pana au cazut. Numai asfalt !! Parerea mea este ca un RAV 4 este cu mult superior dpdv fiabilitate daca nu ei in considerare OFF-Road-ul. Editat Decembrie 3, 2014 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
intel77 Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 Multumesc pt raspunsuri. Totusi nu mi-ati spus daca merge inaltata din arcuri, cu inaltatoare si cat anume fara sa-si piarda prea mult din stabilitate PLS :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 @emanoeladrian: Probleme cu cutia de viteze? Aud pentru prima oara... Ai mai auzit si la altii de asta? @intel77: din cate am observat eu, in general, la orice masina, orice inaltare care depaseste 2 cm se va resimti in comportamentul rutier. Solutii de inaltare si sfaturi competente vei gasi la colegul Roly: 0763651150 Succes! Cele bune, Matteo 1 Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo_catalin2000 Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 o suspensie de 3" pentru o grand vitara 2002 3usi unde as putea gasi si eu? ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 Salut, de 3" dintr-o bucata nu am auzit desi nu e imposibil sa existe. Stiu ca se poate pune body lift de 2" si suspension lift de 2" deci poti ajunge la 4" total (10 cm). Sigur, poti alege si valori mai mici la una sau la alta. Dar am mai auzit si ca, daca treci de 4 cm, va trebui sa compensezi cu alte piese modificarile de unghiuri rezultate. Eu mi-am pus doar 3,5 cm SL pe spate, asta a ridicat un pic si fatza (desi nu prea inteleg de ce) si constat ca e destul, cel putin in contextul in care nu ma bag la extreme. Dar, desigur, depinde ce planuri are fiecare. Pt mine e perfect asa mai ales ca nici nu mi-a modificat semnificativ stabilitatea pe sosea. De gasit, gasesti si inaltare si consiliere la Soso (0751246474) si la Roly (0763651150), eu zic sa-i intrebi pe ambii si vezi tu ce decizi. Sa te bucuri de masinuta! Cele bune, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo_catalin2000 Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 ms mult pt raspuns! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Sfat achizitie Grand Vitara XL7 Cupla! Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate