mac01 Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 (editat) Cine ma poate ajuta cu o reparatie la o perna de aer? Bineinteles, contra cost. "Baiatul" meu (de altfel un meserias foarte bun, dar cam imprastiat- toata ziua cu ochii dupa gagici) a uitat perna sub puntea unei masini. Proprietarul masinii a dat sa plece iar perna s-a dat peste cap si s-a indoit teava prin care primeste aer. S-a fisurat teava si perna pierde aer. Multumesc Editat Noiembrie 20, 2014 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: Perna aer Aici ai intrebat ? http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?723-CSGauto-ro REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Noiembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: Perna aer M-am gandit la ei, dar nu stiam sigur daca ma pot ajuta. Merci mult. Am sa le dau un telefon maine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: Perna aer Fieroaica se poate repara sau se poate reproduce . Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate