Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Asia Rocsta 1.8 benzina

vasytur

Postări Recomandate

va salut pe toti utilizatorii forumului, am si eu un asia rocsta 4x4, 1.8 benzina, cu motorizare mazda, an 1995, am ramas fara ulei la cutia de transmisie(reductor), caut o alta cutie de transmisie dar nu reusesc sa aflu ce tip de transmisie are masina, tot ce scrie pe cutia de viteze este asta KIAMT, S5H/25, 5091322, astea sunt singurele cifre si cuvinte scrise pe toata cutia de viteze, va multumesc.

ma intereseaza si daca alt reductor se potriveste la cutia respectiva

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Asia Rocsta 1.8 benzina

va salut pe toti utilizatorii forumului, am si eu un asia rocsta 4x4, 1.8 benzina, cu motorizare mazda, an 1995, am ramas fara ulei la cutia de transmisie(reductor), caut o alta cutie de transmisie dar nu reusesc sa aflu ce tip de transmisie are masina, tot ce scrie pe cutia de viteze este asta KIAMT, S5H/25, 5091322, astea sunt singurele cifre si cuvinte scrise pe toata cutia de viteze, va multumesc.

ma intereseaza si daca alt reductor se potriveste la cutia respectiva

nu ma poate ajuta nimeni.

Are cineva manual pentru Asia Rocsta din 1995, 18 benzina?

Editat de vasytur
Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Salut, poate cineva sa ma ajute. Am nevoie de simeringul de la diferentialul spate(punte spate) pe cel vechi scrie DM 40 64 78 12 POS va multumesc.

Link spre comentariu

:3994858278:

Salut, poate cineva sa ma ajute. Am nevoie de simeringul de la diferentialul spate(punte spate) pe cel vechi scrie DM 40 64 78 12 POS va multumesc.
Link spre comentariu

Asia Rocsta

Manufacturer Asia Motors

Parent company Kia Motors

Production 1993–1997

Successor Asia/Kia Retona

Class four wheel drive

Body style(s) Mini SUV

Engines: 1.8 Petrol

2.2 (R2) Diesel

Am postat cate ceva despre acest model întrucât nu am auzit de acest model până acum (și după câte răspunsuri vad pe aici, cred ca foarte mulți colegi au aceeași dilemă). Din ce am citit pe net, s-a produs in Korea de Sud si dupa 1993 s-a importat și în UK.

De aici si recomandarea mea de a cauta piesa după cod pe site-urile de dezmembrări din UK. Eu daca am avut nevoie de vreo piesa, mi-am facut un cont cu nr de tel si adresa de email (max 3 min :wink:) si in următoarele 3-5 zile am primit câteva oferte.

După cate văd mașina asta a avut nișa ei, adică armata Koreana. Nici in UK nu a avut se pare un mare succes dar e singurul loc unde ai șanse (mai mari) de reușită.

Succes! :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Asia Rocsta

Manufacturer Asia Motors

Parent company Kia Motors

Production 1993–1997

Successor Asia/Kia Retona

Class four wheel drive

Body style(s) Mini SUV

Engines: 1.8 Petrol

2.2 (R2) Diesel

Am postat cate ceva despre acest model întrucât nu am auzit de acest model până acum (și după câte răspunsuri vad pe aici, cred ca foarte mulți colegi au aceeași dilemă). Din ce am citit pe net, s-a produs in Korea de Sud si dupa 1993 s-a importat și în UK.

De aici si recomandarea mea de a cauta piesa după cod pe site-urile de dezmembrări din UK. Eu daca am avut nevoie de vreo piesa, mi-am facut un cont cu nr de tel si adresa de email (max 3 min :wink:) si in următoarele 3-5 zile am primit câteva oferte.

După cate văd mașina asta a avut nișa ei, adică armata Koreana. Nici in UK nu a avut se pare un mare succes dar e singurul loc unde ai șanse (mai mari) de reușită.

Succes! :h5

Va multumesc pentru raspuns, o sa incerc pe site-urile din UK.

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare