vasytur Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) va salut pe toti utilizatorii forumului, am si eu un asia rocsta 4x4, 1.8 benzina, cu motorizare mazda, an 1995, am ramas fara ulei la cutia de transmisie(reductor), caut o alta cutie de transmisie dar nu reusesc sa aflu ce tip de transmisie are masina, tot ce scrie pe cutia de viteze este asta KIAMT, S5H/25, 5091322, astea sunt singurele cifre si cuvinte scrise pe toata cutia de viteze, va multumesc. ma intereseaza si daca alt reductor se potriveste la cutia respectiva Editat Noiembrie 21, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasytur Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 (editat) Re: Asia Rocsta 1.8 benzina va salut pe toti utilizatorii forumului, am si eu un asia rocsta 4x4, 1.8 benzina, cu motorizare mazda, an 1995, am ramas fara ulei la cutia de transmisie(reductor), caut o alta cutie de transmisie dar nu reusesc sa aflu ce tip de transmisie are masina, tot ce scrie pe cutia de viteze este asta KIAMT, S5H/25, 5091322, astea sunt singurele cifre si cuvinte scrise pe toata cutia de viteze, va multumesc. ma intereseaza si daca alt reductor se potriveste la cutia respectiva nu ma poate ajuta nimeni. Are cineva manual pentru Asia Rocsta din 1995, 18 benzina? Editat Noiembrie 26, 2014 de vasytur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasytur Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 Re: Asia Rocsta 1.8 benzina Salut, poate cineva sa ma ajute. Am nevoie de simeringul de la diferentialul spate(punte spate) pe cel vechi scrie DM 40 64 78 12 POS va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasytur Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Asia Rocsta 1.8 benzina :3994858278:Salut, poate cineva sa ma ajute. Am nevoie de simeringul de la diferentialul spate(punte spate) pe cel vechi scrie DM 40 64 78 12 POS va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Asia Rocsta 1.8 benzina Asia Rocsta Manufacturer Asia Motors Parent company Kia Motors Production 1993–1997 Successor Asia/Kia Retona Class four wheel drive Body style(s) Mini SUV Engines: 1.8 Petrol 2.2 (R2) Diesel Am postat cate ceva despre acest model întrucât nu am auzit de acest model până acum (și după câte răspunsuri vad pe aici, cred ca foarte mulți colegi au aceeași dilemă). Din ce am citit pe net, s-a produs in Korea de Sud si dupa 1993 s-a importat și în UK. De aici si recomandarea mea de a cauta piesa după cod pe site-urile de dezmembrări din UK. Eu daca am avut nevoie de vreo piesa, mi-am facut un cont cu nr de tel si adresa de email (max 3 min :wink:) si in următoarele 3-5 zile am primit câteva oferte. După cate văd mașina asta a avut nișa ei, adică armata Koreana. Nici in UK nu a avut se pare un mare succes dar e singurul loc unde ai șanse (mai mari) de reușită. Succes! :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasytur Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Asia Rocsta 1.8 benzina Asia Rocsta Manufacturer Asia Motors Parent company Kia Motors Production 1993–1997 Successor Asia/Kia Retona Class four wheel drive Body style(s) Mini SUV Engines: 1.8 Petrol 2.2 (R2) Diesel Am postat cate ceva despre acest model întrucât nu am auzit de acest model până acum (și după câte răspunsuri vad pe aici, cred ca foarte mulți colegi au aceeași dilemă). Din ce am citit pe net, s-a produs in Korea de Sud si dupa 1993 s-a importat și în UK. De aici si recomandarea mea de a cauta piesa după cod pe site-urile de dezmembrări din UK. Eu daca am avut nevoie de vreo piesa, mi-am facut un cont cu nr de tel si adresa de email (max 3 min :wink:) si in următoarele 3-5 zile am primit câteva oferte. După cate văd mașina asta a avut nișa ei, adică armata Koreana. Nici in UK nu a avut se pare un mare succes dar e singurul loc unde ai șanse (mai mari) de reușită. Succes! :h5 Va multumesc pentru raspuns, o sa incerc pe site-urile din UK. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasytur Postat August 22, 2015 Autor Partajează Postat August 22, 2015 Re: Asia Rocsta 1.8 benzina Am gasit un semering de la Corteco cod: CO19016659 care se potriveste, pe original nu am avut noroc sa gasesc nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Re: Asia Rocsta 1.8 benzina asta e tot ce am gasit pt masinuta ta: http://www.bardiauto.ro/webshop/autoalkatresz/szemelygepjarmu/ASIA-MOTORS/ROCSTA/1995/1_8/BENZIN/#eroatvitel---valto-kuplung-feltengely/ Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate