cbogdan23 Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Buna seara, Ma plimbam ieri prin cartierul Circumvalatiunii, Timisoara si am ajuns in o zona de ruine (foste fabrici banuiesc) oricum acum sunt parcari private pe acolo. Am gasit 4 vehicule abandonate asezate consecutiv intr-un capat al unei parcari. Un Ford o dacie papuc, un camion necunoscut si inca un camion care m-a fascinat in special. Dupa cum arata cred ca a apartinut armatei (transportor banuiesc), are pe acoperisul cabinei o trapa care ma gandesc ca era folosita pentru montarea unei mitraliere. Este intr-o stare jalnica, ii lipsesc multe, si masca si radiatorul. Am observat ca pe blocul motor e un strat gros de praf imbibat cu ulei, intr-o portiune am sters cu degetul si metalul lucea. Banuiesc ca este un GAZ-66 insa nu sunt sigur, as vrea ca cineva sa imi spuna exact ce model este daca il recunoaste careva. Nu am apucat sa il studiez decat vreo 2-3 minute, daca sunt doritori din Timisoara putem merge intr-o zi sa il vedem. Toata stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: GAZ 66 Timisoara? Salut, Fiind un necunoscator am cautat sa vad care ar fi GAZ 66. S-ar parea ca cel din pozele tale nu este pentru ca sunt cateva diferente vizuale... :old GAZ 66: 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cbogdan23 Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: GAZ 66 Timisoara? Asa am facut si eu initial si nu eram sigur daca e GAZ 66 sau nu, oare ce poate fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cbogdan23 Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) Re: GAZ 66 Timisoara? Am gasit, e NVA W50 :) Editat Noiembrie 23, 2014 de cbogdan23 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: GAZ 66 Timisoara? Coroana de pe janta fata e pur si simplu o treapta sau foloseste la altceva ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cbogdan23 Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: GAZ 66 Timisoara? Mie treapta mi s-a parut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: GAZ 66 Timisoara? Camionul vazut de tine e IFA W50 LA, produs in fosta DDR de IWL (VEB Industriewerke Ludwigsfelde) intre 1965 si 1990 intr-un nr total de peste jumatate de milion de bucati. Constructia fabricii a inceput in 1963, primele camioane fiind produse in 1965, la vremea aceea fiind cel mai mare complex industrial din DDR. W50 s-a produs in cateva variante. Coroana de pe janta protejeaza prezoanele la deplasarea in teren greu si joaca si rol de treapta! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cbogdan23 Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: GAZ 66 Timisoara? Corect e IFA W50 nu NVA W50 cum am presupus. Am crezut ca varianta militara e denumita cu NVA de Nationale Volksarmee nu cu IFA dar am gresit.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate