StoneCold Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Buna ziua.Am arcurile fata-spate (stock) luate de pe un kzj71 +telescoape spate monroe adventure (care tin sa precizez ca sunt foarte ,foarte rigide,nu stiu de ce...),iar daca folosesc cuiva,le trimit cu placere,cu Posta Romana...O duminica faina! Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) Re: Donez arcuri fata-spate(stock) + telescoape monroe adventure spate toyota lj70 Le doresc eu,am nevoie de ele, sa le pun la un Ims Adresa ti-o dau e privat Editat Noiembrie 23, 2014 de fulgeras Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: Donez arcuri fata-spate(stock) + telescoape monroe adventure spate toyota lj70 Le-a rezervat un coleg de la maramures inainte.Scuze.Se poate inchide ,multumesc! Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate