hnicu Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 (editat) Buna ziua Am o pompa de apa "home made cugir" si un motor honda gx160. Pot sa le leg ax in ax cu 2 flanse centrate si motorul si pompa sa fie puse tampoane de cauciuc? singura legatura intre pompa si motor sa fie axul. Editat Noiembrie 25, 2014 de hnicu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: conectare 2 axe sigur ca poti numai ca nu e tare bine ideal e sa cauti pe net ''cuplaj elastic'' si o sa gasesti o multime de idei care vor scuti un pic de socuri motorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hnicu Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: conectare 2 axe M-am gandit si eu la faza cu cuplaj elastic dar motorul sta pe 4 tampoane in lateral si pompa pe 2 fel in exterior si nu striu daca ii ok ca si intre axe sa fie tot cuplaj elastic. La generatorul de curent motorul sta pe 2 tampoane si alternatorul la fel dar sunt corp comun. Ma gandeam sa fie cuplajul fix si motorul si pompa pe tampoane de cauciuc. Daca aveti alte idei sunt bune venite. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu346 Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: conectare 2 axe Destul de greu sa aliniezi arborii si vibratiile produse de "cuplajul fix " vor duce la pagube in lagarele pompei sau motorului, cuplajul elastic este cea mai buna solutie, bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Re: conectare 2 axe flansa ca la bmw sau mercedes. si nu te gindi ca pui cardan de 2m... nu, dar trebuie aliniate bine. oricum pompa va oscila pe 3 axe, mai mult sau mai putin, in functie de vechime si starea tampoanelor. cei care stau in provincie au mai vazut masini folosite la irigatii: practic scoti o roata motoare si pui in loc o flansa cu un cardan care se duce in pompa. cam la fel e si la tine, din ce imi dau seama. Editat Noiembrie 26, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: conectare 2 axe Tie asa ceva iti trebuie..cauti pe net cuplaje elastice. in zona ta s anu dai prea mult pe curier. ca nu face. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hnicu Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: conectare 2 axe Ma gandesc ca incerc de inceput cu un Tampon cardan de papuc diesel de acela din cauciuc care ii pus la cutie .Nu de alta ca am unu prin ograda. Problema este de oscilatie pompei care este prinsa doar in 2 puncte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: conectare 2 axe Daca e posibil prinde rigid pompa de motor astfel incat tampoanele motorului sa fie si tampoanele pompei (pompa prinsa rigid pe un sasiu ca o furca care face corp comun cu bratele de sau placile porttampon de pe bloc ) si cupla elastica intre ele ( colacelul de BMW ) . Orice cuplaj mecanic ai folosi e inutil cata vreme motorul si pompa se misca separat si necontrolabil intre ele . Se poate ajunge foarte usor la o miscare salbatica de oscilatie care ar rupe orice tampon vulcanizat ( mai multe sanse ai avea cu bucse in locul tampoanelor , sunt mai rigide si limiteaza miscarea dar amortizeaza si mai prost ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hnicu Postat Noiembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: conectare 2 axe Daca as pune pompa rigid (prinsa in 4 puncte fixe)pe cadrul pe care este montat motorul si motorul l-as lasa pe tampoane; ar aparea vivratii ? Intre ele as pune garnitura elastica de cardan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: conectare 2 axe Ar putea fi o ombunatatire dar in continuare ai de rezolvat cu oscilatiile necontrolate si cu faptul ca tampoanele de pe o parte vor fi intodeauna intinse si de pe partea opusa intodeauna comprimate - cele intinse se distrug repede si motorul pleaca la plimbare . Pompa prinsa rigid de motor e una din putinele solutii ( sau un sistem complicat de tampoane la motor , cu tampon+contratampon + limitarea amortizarii cu opritoare care sa previna ruperea perechii tampon+contratampon ) . Poate daca pompa e prea grea dezechilibreaza tot ansamblul si trage motorul de nas in sus si rupe tampoanele . Inca un tampon ( cel putin , dar numai daca tamponul e suficient de mare ) sub sasiul acestui ansamblu pompa-motor rezolva problema . Cuplajul elastic intre motor si pompa e necesar pentru preluarea eventualelor erori de aliniere ( care nu pot fi evitate in cazul de fata sau ar necesita complicatii constructive prea mari la lagare ) si pentru atenuarea vibratiilor . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: conectare 2 axe e chiar asa greu sa pui ambele pe o placa sa aliniezi macar din ochi 5% abatere si bagi flansa sau cuplaj care iti este la indemana.Flansa sau cuplajul de aia exista sa absaorba vibratiile si sa corecteze eroriile de aliniere ca atata vorbarie pentru o chestie minora ..doar nu-i racheta....are un motor de honda cu ax de 14mm sau de 16mm. cu pana sau cu surub. tot pe net e schita explodata cu tot cu dimensiuniile lor de la ax de la talpa etc. Stiu siur asta ca eu am facut niste shcimbari de motoare ..am schimbat honda cu altul German si mai puternice un pic. ala de 5.5 hp cu ala nemtesc de 7 Hp. aceleasi dimensiuni la talapa si axe.Cu putin a miala avanda dimensiuniile le aliniezi perfect. Cu sau fara distantiere la pompa. sau motor. depinde de +- ...dai auri pe o placa sau faci un cadru de rectanular si le prinzi ....cadrul respectiv care nu cred c a o sa aiba dimensini mai amri de 40 x70 cm il suspenzi pe niste bucati de tampoane de cauciuc. si gata lucrarea. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: conectare 2 axe N-ai sesizat adevarata problema - atat motorul cat si pompa ar sta independent pe tampoane flexibile si fiecare s-ar misca independent fata+fata+stg+dr ( ca doi copii care scutura un metru de franghie fiecare de cate un capat in legea lui - poate se sincronizeaza , poate merg in contra - depinde de forte si de noroc la momentu' ala ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: conectare 2 axe N-ai sesizat adevarata problema - atat motorul cat si pompa ar sta independent pe tampoane flexibile si fiecare s-ar misca independent fata+fata+stg+dr ( ca doi copii care scutura un metru de franghie fiecare de cate un capat in legea lui - poate se sincronizeaza , poate merg in contra - depinde de forte si de noroc la momentu' ala ) . Salut ! Am vazut clar , de aceea am propus punerea lor pe o placa .NOUA. ranforsata cu rectangular sau daca e din otel .cadru nu conteaza. Eu asa sustin ca e mai corect punerea ansamblului pe un cadru nou .sau rgiidizarea celui vechi desi ma indoiesc ca e un sistem care merge deci se presupune ca e o adaptare .Ori are doar motorul pe placa si vrea sa puna si pompa.....chiar daca re motorul pufere le da jos il fixeaza in lucul lor motorul ...fix si pe aceasi constructie in preluniire pune si pompa. tot fixa urmand ca tot ansamblu sa il sprijine pe alte 4 tampoane de cauciuce. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 (editat) Re: conectare 2 axe exista varianta in care le vinde si ia un ansamblu complet din start. romanul are boala asta sa faca din rahat bici. nu merge tot timpul. ori esti genul care face si il doare la basca de ce zic ailalti ca asa stie el ca e mai bine, ori te duci si cumperi ceva gata facut si nu-ti bati capul. cind te apuci sa intrebi, e clar ca habar n-ai ce trebuie facut, si ai 2 variante: fie il asculti pe ala care a mai facut, fie te apuci si inveti pina esti capabil sa intelegi ce-ai de facut. Editat Noiembrie 30, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate