Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Doresc un sfat legat de un modul de centralizata cu telecomanda , de calitate

FordRanger

Postări Recomandate

Am gasit o multime pe net la preturi mici dar fiind o chestie electrica , parca nu as cumpara ceva de provenienta indoielnica sa nu dau foc la masina . Rangerul meu are centralizata din fabricatie , numai ca am o singura telecomanda ( si aia intr-o stare cam indoielnica ) si inca o telecomanda identica ar avea un pret mult prea mare . Mi s-a sugerat schimbarea modulului ( care vine cu doua telecomenzi ) si as dori un sfat de la cei care au montat asa ceva si au gasit ceva sigur si calitativ.

Multumesc de pe acum pentru sfaturi . Ar fi grozav daca ati pune si linkuri catre respectivele module .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Doresc un sfat legat de un modul de centralizata cu telecomanda , de calitate

Am montat unul cumparat din china (ebay) pe bani de nimic. 4 butoane, 2 telecomenzi, raza de actiune decenta. Nu ma pot plange de nimic, sincer.

Anuntul asta are aceleasi telecomenzi cum am eu:

http://www.ebay.com/itm/DC12V-4CH-RF-Wireless-Remote-Control-Switch-Transmitter-Receiver-For-Light-Lamp-/301048010311?pt=Home_Automation_Controls_Touchscreens&hash=item4617dc1647

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Re: Doresc un sfat legat de un modul de centralizata cu telecomanda , de calitate

Vezi poate iti place ceva de aici:grin:

http://www.wrt-parts.ro/produse.php?l=1&kat=3&t=/Piese-Tuning-Auto/Electronice/

If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

Multumesc pentru sugestii . Pana la urma am gasit un PNI 288 la emag Brasov si urmeaza sa il ridic cand ajung prin zona. Ies mai ieftin fara transport .

Am considerat ca PNI este chinezarie , dar de firma :ha:. De cele mai multe module de pe piata nu am auzit . O singura firma de Timisoara importa ceva facut in UE si nu s-a vandut produsul, asa ca nu au mai importat .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare