Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cheder geam lateral y60

gamis

Postări Recomandate

Re: Cheder geam lateral y60

nu stiu daca e diferenta dar daca reusesti sa te lamuresti care e zi-mi si mie ca vreau si eu un set stanga dreapta ca si ale mele sunt cam coapte:) mai tin da nu cred ca duc mai mult de 2-3 ani :):):)

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am cerut oferta pentru codul 76845 care este in jur de 700(sapte sute)+TVA (una bucata) !!! si pentru codul 76825 (inchizatoare geam) 400(patru sute)+TVA (partea din interior) !!! Cred ca sunt din aur de 24K si te tin toata viata ... daca nu traiesti mult ! Deocamdata o sa ma folasesc de ce e pe masina. Am procurat gem lateral stanga spate cu cheder cu tot la un pret decent, dar chederul este destul de obosit si de sceea vroiam sa cumpar macar unul nou. Mai aman , sunt alte prioritati. Daca vrei pot sa te ajut cu procurarea celor noi dat trebuie avans de 50%. Daca te hotarasti suna sau da-mi mesaj tel. 0744595433

Link spre comentariu

la preturile alea aurul e rahat prajit:) cred ca e cel putin titan de nava spatiala de costa atat.

cur rahat o incuietoare de plastic costa atat? aberant :)

defapt ce ma mira daca o saiba de chiulasa costa 12 lei:) si iti trebuie vreo 14 parca:) :):)

multumesc pentru oferta da cred ca stau cu chederele alea pana vor cadea de tot dupa care cred ca voi adopta varianta cu inlocuirea geamului cu unul dintr-o bucata :)

Link spre comentariu

La cat costa, ar trebui sa fie foarte bune.... dar nu este deloc asa. Nu au canal pt evacuarea apei, asa cum este la Pajero de exemplu. De aceea dupa cativa ani, la Pajero rezista mult si bine, iar la Patrol se desface metalul din cheder in bucati.

Eu cand am aflat pretul, am renuntat la chedere instant!! :oo

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Eu nu am avut geamuri laterale fiind utilitara.... pretul aberant de 200€ pentru o parte stanga+dreapta =400€, pt geamuri cu cheder din dezmembrari mi s-a parut aberant, asa ca am facut sablon am lasar cativa mm toleranta si mi-au taiat si securizat 2 geamuri o firma de specialitate... cu suma de 200 de lei, si le-am lipit cu silicon de parbriz.

Editat de Astral
Mai pune si tu cratime....
Link spre comentariu

In prima faza la nascocirea (securizatu) ce ai facut-o nu m-am pronuntat. Dar vad ca insisti si dai si altora gogorita cu geam taiat si securizat. Geamul tras nu se poate securiza, iar cel mai fericit artificiu, ... se lipeste pe el o folie care nu il lasa sa se imprastie cand se sparge iar cioburile ce rezulta la spargere au mughii taioase Procedeul de turnare (tragere) a geamului care se poate taia si folosii la ferestre sau usi e unu, iar procedeul de turnare a geamului securizat ce se foloseste in industria auto si nu numai este cu totul altul, acesta nu se mai poate taia ca se face ,,grauncioare" asa e studiat a se dezintegra pentru a nu produce cioburi cu muchii taietoare(ascutite) Mai documenteaza-te si o sa te dumiresti ca acei ,,MESERIASI" ti-au facut un KK...chici, care poate sa fie deosebit de periculos in caz de accidente. Sa auzim si pe altii!!!!:h5

Link spre comentariu

Am omis sa amintesc, ca sunt instalatii speciale care incalzesc sticla la cca 630 grade, dupa care o racesc brusc, ducand la marirea rezistentei(securizarea) Nu cred sa existe in Cluj asemenea instalatii. Sau poate sunt. Daca e asa atunci multe articole se pot realiza pe plan local.

Link spre comentariu

Eu am pus tabla in locul geamului din spate si am pastrat geamul fata original. Am marit buza aceea din tabla, peste care am lipit geamul fata. Varianta tabla total am exclus-o din start. Geam "securizat", plexi-chestii... etc la fel!

Adio chederee!! :grin:

Si pt ca o poza face cat o mie de cuvinte...

10553477_754619331276008_2420865634926884529_n.jpg.71b0c79c99a5e8a3295c6e09bd851b20.jpg

Link spre comentariu

Eu am pus tabla in locul geamului din spate si am pastrat geamul fata original. Am marit buza aceea din tabla, peste care am lipit geamul fata. Varianta tabla total am exclus-o din start. Geam "securizat", plexi-chestii... etc la fel!

Adio chederee!! :grin:

Si pt ca o poza face cat o mie de cuvinte...

Asa am sa fac si eu dar am sa pun si al doilea geam,daca tot le am.Cea mai buna solutie la costuri minime.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Gamis... nu vad de ce te-ai atacat asa... daca la tine in Tg Lapus nu sunt astfel de firme care securizeaza sticla nu inseamna ca Clujul este la acelasi nivel cu Tg Lapus. Si te asigur ca sticla este securizata. Si da... au si cuptor pt securizare, si sticla se taie inainte de a o securiza. Mai jos ai un link cu firma respectiva sa sti si tu ca la Cluj se securizeaza sticla.....

http://www.technicglass.ro/produse-si-servicii

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare