gore Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Buna ziua, Sunt un posesor nou de Suzuki Vitara Cami din 1994 1,6 8v softtop adusa din Germania ,,inca este calda,, Am mers un pic cu ea si am observat ca scoate un fum alb si miroase a ulei ars iar pe teava de esapament scoate picaturi fine de ulei.Ce ar putea fi? Alte probleme la prima vedere ar fi ceva rugina pe la aripi. Eu sunt din Cluj si daca stiti un mecanic care poate face o verificare a masinii as vrea sa merg la el sa vad eventual alte probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 (editat) Re: fum alb si miros de ulei ars la Vittara Daca scoate fum alb inseamna ca baga ulei in camera de ardere,posibile probleme ,segmenti, supape chiuloasa... Daca vreti va pot ajuta sa aruncam o privire mai in ansamblu Stima Editat Noiembrie 29, 2014 de adammoga80 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: fum alb si miros de ulei ars la Vittara daca a ajuns sa scoata picaturi de ulei pe esapament ar fi cam cazul sa te pregatesti de o segmentare sau macar de o interventie pe chiulasa,cu schimbare de garnitura,alezat scaune supapa eventual inlocuit si supape plus ghiduri si desigur simeringurile lor:) nu e prea placut ce iti spun ,stiu dar cam la asta se va ajunge. legat de fum daca e alb de cele mai multe ori indica patrundere de lichid de racire in camera de ardere,iar asta poate fi ,fie complicat cu fisuri prin chiulasa si alte cele,desigur costisitoare,sau poate doar cu o garnitura de chiulasa parlita sau deteriorata in anumite zone care permit comunicarea cu camera de ardere. in general daca iti arde ulei scoti fum albastru,iar daca e cu picaturi deja e cam nasol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi BV Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: fum alb si miros de ulei ars la Vittara NU cumva iti scade nivelul la antigel? Nu ai ulei/pete de ulei in vasul de expansiune? Daca scoti busonul de la ulei ai o spuma alba pe interiorul capacului? Fum alb mai da cand arde antigelul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gore Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: fum alb si miros de ulei ars la Vittara NU cumva iti scade nivelul la antigel? Nu ai ulei/pete de ulei in vasul de expansiune? Daca scoti busonul de la ulei ai o spuma alba pe interiorul capacului? Fum alb mai da cand arde antigelul. Cand am luat masina nu avea antigel in vas.Nu se vedeau urme de ulei in vas.Acum am pus dar nu am mers mult cu masina sa imi dau seama daca scade nivelul antigelului.Masina nu are numere rosii.La busonul de la ulei nu m-am uitat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate