Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Comenzi Volan Freelander 2006 TD4

Sir. Kid

Postări Recomandate

Salut,

In final am reusit sa schimb cd-playerul masinii stock, cu unul aftermaket Pionneer. Toate bune si frumoase dar vreau sa leg si firele pentru comenzile de volan. (<<, >> si volum +, -). Ma poate ajuta cineva cu schema alectrica a casetofonulu pentur identificarea firelor exacte ce controleaza comenzile, va rog? (Nu am acces momentan la RAVE.

Multumesc anticipat,

Kid

Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Comenzi Volan Freelander 2006 TD4

Mai degraba cauta la halfords.com adaptorul dedicat si scapi mai lejer, fara sa tai firele

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Este un coleg care are montata o unitate multimedia 2DIN universala si a montat firele de la comenzile pe volan la ea,dar nu mai gasesc topicul unde mi-a explicat ce si cum sa fac.Acum am schimbat unitatea mea,ca s-a stricat prima si as vrea sa-i pun si comenzile de pe volan.Vreau sa stiu care sunt firele ce duc in mufa originala a masinii.:tk

Link spre comentariu

Am demontat airbag-ul, am dat capacul inferior jos,am gasit o mufa ale caror 2 pini corespund cu cele 2 fire de la telecomanda volanului,m-am dus pe fire pana la mufa originala a masinii,am legat firele din unitatea media la ele si masa.

Teoretic am facut tot ce trebuie.Dupa ce am vorbit cu colegul @tarkany, despre memorarea comenzilor,cand intru in meniu si apas pe butoanele telecomenzii nu se intampla nimic. S-ar fi putut sa gresesc ceva undeva,dar nu stiu unde.:cn

Link spre comentariu

Am elucidat astazi misterul. Am tras firele direct din mufa de sub volan si am reusit sa programez comenzile. Cum m-am dus eu pe fire pana aproape de mufa aparatului original, n-a fost solutia castigatoare.:grin: Pentru cei care doresc sa foloseasca comenzile,este vorba de pinii 1 si 2,din partea stanga,mufa de sub volan.:tk

L.E.- cam face figuri cand ii dau sa scada volumul,nu stiu de ce. Probabil valorile sunt prea apropiate si le confunda cateodata.Daca tin apasat,functioneaza corect.:cn

Editat de Liviu-San
Link spre comentariu

Stergatorul spate mai merge? :ha:

cam face figuri cand ii dau sa scada volumul,nu stiu de ce. Probabil valorile sunt prea apropiate si le confunda cateodata.Daca tin apasat,functioneaza corect.:cn

Probabil ceva mizerie sau oxidare pe contacte.

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare