colivaman Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Am schimbat usor denumirea topicului - sper sa fie in limitele regulamentului -, pentru a discuta si despre celelalte aspecte, fara a posta off topic. Deci, ceva sugestii pentru o bara fata cu loc de troliu si iluminare extra pe timp de noapte. Deasemenea, o sugestie pentru troliu la masina mea MK2 2.5 LWB? V-as fi foarte recunoscator pentru sugestii... Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 (editat) Re: Bara fata pentru troliu se pare ca nu prea ai citit unele sectiuni de pe forum...bari de protectie cu suport de troliu si loc ptr lumini suplimentare gasesti pe catalogul ARB....Ironman...sau home made.....totul depinde de cati bani vrei sa bagi in ele......un troliu de la 9500 lb in sus e dde ajuns ptr masina ta Editat Decembrie 12, 2014 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 (editat) Re: Bara fata pentru troliu se pare ca nu prea ai citit unele sectiuni de pe forum...bari de protectie cu suport de troliu si loc ptr lumini suplimentare gasesti pe catalogul ARB....Ironman...sau home made.....totul depinde de cati bani vrei sa bagi in ele......un troliu de la 9500 lb in sus e dde ajuns ptr masina ta Eu am facut barile din poza singur, un aparat de sudura mig si doua zile de munca - placa de troliu am folosit-o din tabla de 6 mm. Prinderile de pe sasiu le-am folosit pe cele de la bara fata originala pentru a se putea indoi prinderile si nu sasiul in caz de ceva. Total cost 300 lei :) Ps : proiectoarele sunt de citroen - inca 250 lei , si locasul pt proiectoare facut din teava sudata pe dimensiunea proiectorului. Si bull barul este cel original taiat si sudat pe bara nou facuta. Editat Ianuarie 5, 2015 de Ivanov Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuM Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 (editat) Re: Bara fata pentru troliu Am schimbat usor denumirea topicului - sper sa fie in limitele regulamentului -, pentru a discuta si despre celelalte aspecte, fara a posta off topic. Deci, ceva sugestii pentru o bara fata cu loc de troliu si iluminare extra pe timp de noapte. Deasemenea, o sugestie pentru troliu la masina mea MK2 2.5 LWB? V-as fi foarte recunoscator pentru sugestii... Multumesc! Salut. Uite ce am facut eu cu manuta mea in 2 zile. Spor la lucru.:wink: Editat Ianuarie 6, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colivaman Postat Ianuarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Bara fata pentru troliu Arata excelent... Dar, asta nu-i cel mai important lucru. Intrebarea mea este, nu-i cam grea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Bara fata pentru troliu Salut. Uite ce am facut eu cu manuta mea in 2 zile.[ATTACH=CONFIG]233643[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233644[/ATTACH] Spor la lucru.:wink: Ovidiu, neaparat trebuie sa gasesti o alta solutie pentru pozitionarea troliului mai sus. E prea jos si iti mananca din unghiul de atac. Nu are rost sa te bagi la arat cu el. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuM Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Bara fata pentru troliu Arata excelent... Dar, asta nu-i cel mai important lucru. Intrebarea mea este, nu-i cam grea? Bara are in jur 20 kg. Are la baza o teava rectangulara de 100x100(mm) din care se continua cu tabla destul de subtirica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Bara fata pentru troliu Bara are in jur 20 kg. Are la baza o teava rectangulara de 100x100(mm) din care se continua cu tabla destul de subtirica. singura problema e ca pare putin cam joasa bara.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuM Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Ovidiu, neaparat trebuie sa gasesti o alta solutie pentru pozitionarea troliului mai sus. E prea jos si iti mananca din unghiul de atac. Nu are rost sa te bagi la arat cu el. :grin: Salut,multumesc pentru sfat.Dar nu prea fac offroad hard sa agat cu ea, ma folosesc de el la offroad mediu si nu am avut probleme cu ea.Masina este ridicata un pic. Oricum pe viitor o sa iau in calcul treaba asta.Salutari de la toti. singura problema e ca pare putin cam joasa bara.. O sa masor azi punctul cel mai jos de la bara sa vad cat are. Dar sa stii ca bara nu coboara mai jos de blindajul original de la motor. Editat Ianuarie 9, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) O sa masor azi punctul cel mai jos de la bara sa vad cat are. Dar sa stii ca bara nu coboara mai jos de blindajul original de la motor. Eu acum am iesit sa masor inaltimea fix sub bara , la mine e 45 cm . O sa masor azi punctul cel mai jos de la bara sa vad cat are. Dar sa stii ca bara nu coboara mai jos de blindajul original de la motor. Poti sa-i mai sudezi o teava de 90 -95 mm pentru loc de proiectoare , ca si idee. se vede f bine si ajuta. Merg proiectoare de logan, citroen , peugeot... Cel mai bun raport calitate/pret... becuri h7 . Editat Ianuarie 9, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuM Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Bara fata pentru troliu Eu acum am iesit sa masor inaltimea fix sub bara , la mine e 45 cm . Salut. Acum am masurat si eu sub bara si am exact 46 cm. Deci este suficient. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Bara fata pentru troliu Salut. Acum am masurat si eu sub bara si am exact 46 cm. Deci este suficient. Probabil nu avantajaza poza si faptul ca bara e mai inailta intrucat ai inaltat caroseria si de-aia se vede asa. O intrebare : Am vazut ca ai si tu , la ce ajuta acele sufe de la portbagajul de sus pe coltul barii ? pt crengi ? tufisuri ? sau alt rol ascuns ? :) ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuM Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Bara fata pentru troliu Probabil nu avantajaza poza si faptul ca bara e mai inailta intrucat ai inaltat caroseria si de-aia se vede asa. O intrebare : Am vazut ca ai si tu , la ce ajuta acele sufe de la portbagajul de sus pe coltul barii ? pt crengi ? tufisuri ? sau alt rol ascuns ? :) ms Eu le-am pus pentru crengi sa nu loveasca parbrizul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate