vlad.ioan Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 bine v am gasit. am o rugaminte la colegii de pe sectiunea Opel. am cateva piese de Frontera scurta din 94-95 cu motor de 2.8, vreau sa le vand insa nu stiu preturile la care acestea se comercializeaza. va rog daca se poate sa ma ajutati cu valoarea la vanzare ca apoi sa fac un topic la vanzari. sper sa nu imi stearga topic ul insa chiar nu stiu unde sa intreb. piesele sunt SH. 2 mrl uri manuale de metal Aisin cu 17 caneluri cu suruburi si siguranta cap de planetara. 2 capete de planetara. multumesc In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Decembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: preturi estimative piese chiar nu stie nimeni nimic? un 400 de lei pentru MRL e ok? 400 lei am dat eu pe ale mele de vitara. de capetele de planetara chiar nu am nici o idee. In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Re: preturi estimative piese Pai sa vedem ... un cap de planetara nou cu siguranta, vasilina, burduf si coliere e 48 lire. Un MRL ... 43 lire. Acum, SH poti cere mai mult decat unul nou, la fel sau mai ieftin, depinde cat vrei sa stai cu ele :grin: 1 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Decembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Re: preturi estimative piese In primul rand multumesc de ajutor. Sa inteleg atunci ca un 350 de lei fac ambele mrl uri? La capetele de planetara nu am decat siguranta din varf. In plus de asta nu au nimic in interior, in cupola lor cum vad ca are cea din poza. Mai au valoare in cazul asta? In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 Re: preturi estimative piese Pretul e dat de cerere si oferta ... nu stiu ce sa zic ... eu zic ca e bun. Despre capetele de planetara ... doar in cazul in care cuiva i se strica cota de rulment sau canalele de siguranta ca in poze: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Decembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Re: preturi estimative piese ok. o sa postez in continuare la mica publicitate. In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Re: preturi estimative piese Cat am cautat eu MRLuri, manuale, nu a vandut nimeni... A trebuit sa imi iau AVMuri noi... de 3x mai scumpe... :uameni MRLurile alea doar seamana cu cele originale insa sunt niste Yijia, chinezesti, nu AISIN, japoneze. Voiam si eu sa imi dau comanda din UK si de atunci stiu. Cu siguranta AISINurile sunt mai scumpe si decat AVMurile. Editat Decembrie 30, 2014 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate