Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde gasesc Iphone 6 Gold plus ???

mac01

Postări Recomandate

Unde mama naibii gasesc si eu sa cumpar in tara noastra un Ipfone Gold 6 plus de 128 Gb. Am specificat sa fie Gold Plus ( cel cu touchscreen mare). Telefon nou, liber de retea si cu banii jos. Trebuie sa vina mosu' pentru fetita mea si am cautat cu doamna mea pana ne-am plictisit.

Help...please!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unde gasesc Iphone 6 Gold plus ???

Multumesc frumos! Esti un dragut, dar lista ta nu ma ajuta cu nimic!

O firma serioasa pe undeva? Sediu...punct de lucru...etc. De lepre si de depus bani la banca sunt satul! Depui banii intr-un cont si te alegi cu oha! Asa ceva nu-mi trebuie. Plata la livrare.

Alte informatii?!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Majoritatea firmelor din lista aia au pe site-urile lor o sectiune unde scrie CONTACT. Daca dai acolo o sa vezi ca au si show-room. Deschis intr-un anumit orar, la o adresa din Bucuresti sau alta locatie.

Printre firme se regaseste EVOMAG, concurenta celor de la EMAG (candva), de la care am cumparat de destul de multe ori. Mai este si "telefonultau.eu" care la fel sunt pe piata de mult timp.

Incearca sa te uiti la sectiunea de contact si mergi la showroom, poate sunt seriosi, au sediu si alte alea.

Nu stiu ce anume ti se pare dubios, eu nu sunt vanzator de niciun fel de produs deci nu ma intereseaza sa fac reclama la nimic. Dar s-o incadra in chestiunea aia cu facerea de bine? :D

Succes la cumparaturi!

Edit: spelling.

Link spre comentariu

ia-l de afara. cu ocazia asta iei si copilul si faceti un drum placut, pina in londra, paris, milano, berlin - posibil sa iesi mai ieftin ca in tara.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

ia-l de afara. cu ocazia asta iei si copilul si faceti un drum placut, pina in londra, paris, milano, berlin - posibil sa iesi mai ieftin ca in tara.

nu trebuie sa mearga asa departe , un drum pana la Viena ajunge, il au in depozit, se plateste pe loc , fara alte taxe :grin::grin::grin:.

http://www.mobizone.at/default.asp?anr=5100587

Link spre comentariu

Din cate stiu, se livreaza prin curier cu plata la livrare. Nu stiu daca se accepta verificarea coletului. Daca vor plata in avans...nu suna bine.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

S-a rezolvat problema. A venit mosu' mai devreme.

Multumesc colegilor pentru ajutor...in special userului @silviud. Site-ul respectiv a fost foarte bun si am gasit o firma serioasa.

Se poate inchide.

Fotografie0104.thumb.jpg.306423f5a7a988ac2b9d162ccc3ee06e.jpg

Editat de mac01
Link spre comentariu

Unde mama naibii gasesc si eu sa cumpar in tara noastra un Ipfone Gold 6 plus de 128 Gb. Am specificat sa fie Gold Plus ( cel cu touchscreen mare). Telefon nou, liber de retea si cu banii jos. Trebuie sa vina mosu' pentru fetita mea si am cautat cu doamna mea pana ne-am plictisit.

Help...please!

la magasinul Apple sau iStyle de la AFI.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare