Meridivs Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Desi imi place foarte mult postura de condus si capabilitatile unui 4x4 caut ceva mai adecvat pentru oras. Exista vreun 4x4 care sa nu consume cat o locomotiva dar sa aiba totusi posibilitatea de a mai urca o bordura (din ce in ce mai inalte pe aici), trece printr-o groapa si parca in locuri mai neconventionale? Primul criteriu ar fi consum decent (benzina sau motorina, fara preferinte speciale intre cele doua), al doilea fiabilitatea absolut necesara la drumurile noastre si abia apoi restul. Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Cu un consum impecabil (in jur de 6 litri la 100km in oras), Cu garda la sol reglabila, cu suspensii pneumatice, cu un comfort de neegalat, iti recomand un Range Rover Sport Hybrid 3.0 diesel. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Dacia Duster SH. - pret achizitie interesant - intretinere relativ ieftina Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Si ultimul criteriu, dar de neglijat, bugetul? Altfel bani sa fie ca masini care sa se inscrie pe lista se gasesc. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Alegerea perfecta este un RAV4 , consum , intretinere decenta. Fiabilitate la maxim si pret de nou la 4X4 pe benzina undeva la 23900Euro. Sotia mea il are din 2012 si pana acum in 50.000 km doar ulei filtre si inspectiile obligatorii la Toyota RO. Foarte multumiti ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Alegerea perfecta este un RAV4 , Daca e vorba de una mica, cred ca Porsche Macan sau Range Rover Evoque sunt peste RAV4. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Daca e vorba de una mica, cred ca Porsche Macan sau Range Rover Evoque sunt peste RAV4. Sorine dar si pretul este peste! Alternative ar mai fi VW Tiguan,Ford Kuga,BMW X3,Audi Q5 etc. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Caietul de sarcini: consum mic, sa urce o bordura, mai 'naltutza:grin:, fiabilitate. Restul, irelevant. Rezultat: Suzuki Samurai, recte Patrolul mic. Sau Vitara, recte Oltcit 4x4. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Sau Kia Sportage, Hyundai Tucson, etc.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Caietul de sarcini: consum mic, sa urce o bordura, mai 'naltutza:grin:, fiabilitate. Restul, irelevant. Rezultat: Suzuki Samurai, recte Patrolul mic. Sau Vitara, recte Oltcit 4x4. domnul giorgel, apreciez laudele la adresa patrolului mic, dar locul lui este in padure nu in oras. samuraiul de oras se cheama jimny. chiar si pe mana femeilor este monument de fiabilitate. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras @mini: Ai citit caietul de sarcini? Titlul zice: 4x4 de oras, "restul - irelevant":ha: Nimeni nu a rostit inca termenul SUV, desi s-au prezentat ceva variante. Cea mai tare recomandare ii apartine lui @atar:ha::ha: Acuma, daca initiatorul vrea sa urce bordura cu 3000 de Euro, sau cu 80000 de Euro, este problema dansului. Patrolul Mare catre Patrolul Mic..roger?:h5:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie 4x4 de oras S-ar incadra si CR-V :grin: . Problema e ca 1.6-le i-DTEC e doar 4x2 deocamdata dar eu zic ca se descurca si pentru a urca o bordura :wink:. Are un consum foarte bun si nu e puturos asa cum probabil ar gandi multi (120 cp si 300 Nm pentru o masina de vreo 1500 kg). Consumul mixt e undeva pe la 5,7 l/100 km. E confortabila, spatioasa si e Honda (lucru care implica o fiabilitate destul de buna). Treaba cu consumul nu e valabila si la 2.2 i-DTEC caci acolo creste nitel. Evident si 2.0 i-VTEC. Alt pro la 1.6, taxele... In curand v-a aparea 1.6 i-DTEC 150 cp/350 Nm, motor care v-a inlocui 2.2-le... Disponibilitate de AWD si o cutie A/T ZF cu 9 trepte. Ce mai imi place este Sportageul... Macan si RAV4, nu as compara. Normal ca primul e peste, e premium... Cu cat dai pe Macan cumperi LC, e printre cele mai 4x4 de oras ;) Editat Decembrie 19, 2014 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Subaru Forester....Asta as alege eu. Totusi eu sunt partinitor pt ca sunt mare fan Subaru. Pretul e decent, motorizarile sunt ok( mai ales 2,5 turbo benzina), manevrabila( nu se comporta ca o barca daca te arunci mai tare pe viraj) iar fiabilitatea Subaru e legendara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras subaru justy 4x4, suzuki ignis 4x4, suzuki wagon R+. sau cel mai tare cotet de oras: smartul. poti sa-l parchezi perpendicular pe trotuar, ai o gramada de locuri in care il poti strecura, urca si borduri. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Fiat Panda 4x4, Daihatsu Terios, Suzuky Jimny, Pajero Pinin 3 usi,Pajero Junior (doar volan dreapta) cam astea ar fi de oras, restul deja crec in dimensiuni. Eu am mers pe varianta Panda 4x4 (pentru sotie) si sunt foarte multumit pana acum de alegere. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tokyodream Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Noua Honda HR-V :cl Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala ! https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Topicul arata ca o cautare pe mobile.de , la care nu ai specificat decat marca care te intereseaza si primeste cateva zeci de mii de oferte :ha:. Ca sa se reduca numarul de potentiale masini , ar trebui ca initiatorul sa dea mult mai multe detalii , cum ar fi : buget , dimensiune , carburant preferat , etc. altfel , si Marauderul se descurca in oras , dovada fiind : Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Eu am acum doua masini de teren , dar daca ar fi sa imi cumpar o masina stric de oras in momentul de fata as lua in calcul doar doua variante :LC120 (cat mai nou ) si Patrol Y61 2007 sau 2008. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Nissan JOKE (Juke), nu știu dacă s-a mai spus, Audi A4 sau A6 allroad, BMW xd sau xi orice model preferați, sunt câteva modele de Subaru, Mazdele CX, Volvo - câteva modele, VW multe modele, Mercedes destule modele etc. Lista e foarte lungă și am omis de lene. De fapt dacă stau bine să mă gândesc, aproape toți producătorii serioși de autoturisme au în ofertă modele 4x4 (chiar și Dacia Groupe Renault:ha:) ... foarte multe, pentru toate gusturile și bugetele. Ideea e să știi la ce-ți trebuie, că mai toate pot merge prin oraș. Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras ...innitiatorul" nici macar nu ne "ajuta" sa l ajutam , un buget ??? masinile pleaca de 2-3000 euro si pot atinge 80000 euro (doreste o lista cu toate?):uameni:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras eu zic sa-si iau un H1 si gata. are unde sa parcheze cu el si se strecoara foarte lejer. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Initiatorul a cerut sfatul dupa care n-a mai postat nimic. :)) Dar e amuzant sa vezi ce sugereaza unii, nu stiu cum se incadreaza Subaru 2.5 turbo benzina la "consum decent". Sau LC, Patrol.. Pe bune? Cel mai important e bugetul. Ca si cu Duster urci borduri si ai consum decent. Dar comparatia cea mai tare e Rav4 si Porsche Macan :ha: Sau Range Rover Hibrid... Una de 25 de mii de noua, alta e triplu. Pe genul, de ce sa iti iei un Samurai sh cu 3000 de euro, mai bine mai pui 60 de mii si iei un Range Rover smecher. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras sau iei o dacie si o inalti cu butelia :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Sfat achizitie 4x4 de oras Dar e amuzant sa vezi ce sugereaza unii, nu stiu cum se incadreaza Subaru 2.5 turbo benzina la "consum decent". Sau LC, Patrol.. Pe bune? "Unii" spun ca motorul Subaru 2,5 turbo benzina are un consum decent pt ce ofera. Eu am ej25 pe Impreza si consuma 12-14 in oras, cam 10-11 afara, totul relativ la talpa. Asa ca "decentul" asta este suficient de decent pt "unii". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 (editat) Re: Sfat achizitie 4x4 de oras 12-14 in oras cand e liber , seara si prinzi 5 semafoare pe verde :wink: Nu stiu cine zice ca ala e motor economic. Sa imi arati si mie. Eu am avut si in Bucuresti consuma 20 . Asta cu "depinde de talpa"... Deci iti iei masina de 200 + de cai ca sa mergi cu ochii pe acul de benzina?.. Asa ziceau unii si cu Jeep v8 ca le consuma "maxim" 19 in Bucuresti, cand el are in cartea tehnica dat 24 :)) hai sa fim seriosi. Cand zic consum urban, nu ma refer la plimbari seara sau cand e trafic de duminica,. Vorbim de urban aglomerat in toate intervalele orare. In fine daca tie iti consuma 12-14, ai nimerit un model deosebit. In conditiile in care in Bucuresti consuma un 1.6 benzina pe turism 4x2 in jur de 10. Dar na, fiecare cu norocul lui. :h5 edit: acum vad ca esti din Braila.. Pai atunci da, e plauzibil 12 14 urban, Braila nefiind un oras aglomerat cum sunt altele. Dar extraurban daca il frigi cu 170 pe autobahn sare in 15 lejer , pe probate . Nu exista si performanta si economie, sunt doua concepte care se bat cap in cap la benzina. La diesel e alta poveste , pt cine poate renunta la placerea auzului si nu e sensibil la trepidatii si o plaja foarte ingusta de ture. Sanatate! Editat Ianuarie 20, 2015 de dcosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate