teo pes Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 O sursa sau un fabricant de pinioane pentru grupurile din troliu? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: Pinioane troliu ?.De unde? warn! :x The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Pinioane troliu ?.De unde? warn! :x detaliaza te rog ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Pinioane troliu ?.De unde? Ar trebui sa intrebi la firma importatoare a marcii troliului tau. Pentru Warn, piese poti lua de la GTC sau de la Pick-up SRL, din Tg. Mures. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Re: Pinioane troliu ?.De unde? Merci !i am contactat pe ambi ,nu cred ca ,,se incurca" cu astfel de chestii , si sincer preturile odata neafisate ....sunt ..!! M-am reorientat la ce a a mai ramas din ,,zona industriala " a Buzaului si-mi demareaza fabricarea dupa sarbatori! LA MULTI ANI ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Re: Pinioane troliu ?.De unde? Tot nu ai specificat despre ce troliu e vorba. Pinioanele nu sunt piese comune si compatibile la toate marcile de troliu. Eu am si reductoare de Warn, si de Superwinch si de Primatech sau alte trolii chinezesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2014 (editat) Re: Pinioane troliu ?.De unde? asta este cine mi l a dat nu stia nimic de el , l am probat functiona asa ca m am pus pe restaurat ,curatat ,vopsit ,zincat , uns ,inlocuit coloane relee... am ajuns la pinioane ciobite ruleta este pusa de la 100 Editat Decembrie 27, 2014 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Re: Pinioane troliu ?.De unde? pai si e greu sa cauti pe net warn winch spare parts !??! au la ei pe site tot ce-ti trebuie. bafta cu facutul pinioanelor in romania. cind s-or barbieri in sarcina, sper sa mai poti scrie. nu uita ca nu mai avem industria de acum 25 de ani si majoritatea materialelor se importa si sint slabe calitativ, netratate, cu defecte de fabricatie. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2014 (editat) Re: Pinioane troliu ?.De unde? Nu am vrut sa raspund decat dupa ce am cautat unde m ai indrumat! MULTUMESC !(ramane sa gasesc si pe Romania) , lucrez in domeniul metalurgic si te asigur ca cel putin in Buzau sunt 2 (pe care le stiu eu) cuptoare de tratament , problema fabricarii pinioanelor este legata de pret in general , programarea modulului si a cuptorului , pt 6 pinioane creste enorm pretul daca nu ai rabdare ca : strungarul, frezorul , laborantul sa prinda locul , timpul si daca nu il procuri si materialul , sa ti dantureze ,,pesele",asa ca nu meseriasii si tehnica ne lipseste ! ne omoara ,,MIZERIASII !!!" cei ce ne tepuiesc cu tot felul de plastiline metalice , multumesc inca odata pt indrumare Cat despre aruncarea in hazard pe baza unui troliu nu o mai fac de mult fara a ma asigura cu rezerva , am invatat ca viata i scurta si plina de kkt ca parul de la :as asa ca o pretuiesc !!!!:ha: Multumesc inca odata sI LA MULTI ANI !!!:2dr Editat Decembrie 28, 2014 de teo pes 1 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Re: Pinioane troliu ?.De unde? Nu am vrut sa raspund decat dupa ce am cautat unde m ai indrumat! MULTUMESC !(ramane sa gasesc si pe Romania) , lucrez in domeniul metalurgic si te asigur ca cel putin in Buzau sunt 2 (pe care le stiu eu) cuptoare de tratament , problema fabricarii pinioanelor este legata de pret in general , programarea modulului si a cuptorului , pt 6 pinioane creste enorm pretul daca nu ai rabdare ca : strungarul, frezorul , laborantul sa prinda locul , timpul si daca nu il procuri si materialul , sa ti dantureze ,,pesele",asa ca nu meseriasii si tehnica ne lipseste ! ne omoara ,,MIZERIASII !!!" cei ce ne tepuiesc cu tot felul de plastiline metalice , multumesc inca odata pt indrumare Cat despre aruncarea in hazard pe baza unui troliu nu o mai fac de mult fara a ma asigura cu rezerva , am invatat ca viata i scurta si plina de kkt ca parul de la :as asa ca o pretuiesc !!!!:ha: Multumesc inca odata sI LA MULTI ANI !!!:2dr Salut sunama dupa data de 5-01 sar putea sa am eu pinioane,am mai multe trolii cu defectiuni diferite. Liviu tel 0745010380 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Re: Pinioane troliu ?.De unde? Nu am vrut sa raspund decat dupa ce am cautat unde m ai indrumat! MULTUMESC !(ramane sa gasesc si pe Romania) , lucrez in domeniul metalurgic si te asigur ca cel putin in Buzau sunt 2 (pe care le stiu eu) cuptoare de tratament , problema fabricarii pinioanelor este legata de pret in general , programarea modulului si a cuptorului , pt 6 pinioane creste enorm pretul daca nu ai rabdare ca : strungarul, frezorul , laborantul sa prinda locul , timpul si daca nu il procuri si materialul , sa ti dantureze ,,pesele",asa ca nu meseriasii si tehnica ne lipseste ! ne omoara ,,MIZERIASII !!!" cei ce ne tepuiesc cu tot felul de plastiline metalice , multumesc inca odata pt indrumare Cat despre aruncarea in hazard pe baza unui troliu nu o mai fac de mult fara a ma asigura cu rezerva , am invatat ca viata i scurta si plina de kkt ca parul de la :as asa ca o pretuiesc !!!!:ha: Multumesc inca odata sI LA MULTI ANI !!!:2dr Da, sustin,,,,ce ai afirmat...avem si industire si meseriasi e adevarat putini...ca numai ai cui lasa meserie...nimeni nu vine s a invete strungarie sau metalurgie...prefera sa vanda pe oakzii sau la colt de strada..disco,etc....s-ar putea sa iesi mai ieftin daca ai gasit local meseriasi......Bafta. De aia fac uni integral winchiu-ri industriale la romani..si de aia fac cutii de viteze...aka Mercedesul tot la romanii..... 1 Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi_manta Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 (editat) Re: Pinioane troliu ?.De unde? O sursa sau un fabricant de pinioane pentru grupurile din troliu? Salut am un troliu Warn pentru piese de schimb,daca esti interesat sun-ma la tel 0740154339. Editat Ianuarie 18, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate