Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme tractiune fata,

dan1979

Postări Recomandate

Salut tuturor , as dori si eu in sfat de la cei cunoscatori ..am un pajero mk2 si la o mica iesire in off road am observat ca nu mai trage fata , am decuplat , am cuplat din nou si nimic. La cateva zile dupa refolosind masina on road la plecare dupa loc accelerand treptat se auzea un zgomot metalic ca si cum ar agata ceva la roata stanga fata, am oprit am cuplat 4x4 pe usor si nu se mai auzea dar tot nu tragea fata . Si-a revenit dar acum iar nu mai trage fata , momentan merg doar 4x2 si nu se mai aude nimic la rotile din fata .Inca nu am ajuns la nici un mecanic dar ma gandeam ca mai intai sa cer ceva sfaturi aici, mentionez ca nu am cutie super select si la rotile din fata scrie ceva de genul free hubs daca nu gresesc ..intrebare : E timpul de Mrl-uri sau se poate repara ? Ma puteti indruma spre un mecanic dar nu de genul sa imi rupa buzunarele .

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...

Re: Probleme tractiune fata,

Aceeasi problema o am si eu la mitsub mk2 1997 2.5 73 kW manual, insa cand cuplează 4x4 nu se mai aude nimic, doar in 2x4 se aude zgomotul ciudat si mistic.

Link spre comentariu

da mersi de informatie dar poate imi mai raspunde si cineva care s-a confruntat cu probleme de genul asta ..

este o planetara rupta. nu are ce sa fie defect , cand e defect ceva electric , vacuum sau altele merge numai in 4x4 chiar si cand cuplezi 4x2 . singura problema care poate fi e planetara , si cum in 4x4 trage cea cu mai putina tractiune pe fata , planetara rupta invarte in gol fara a misca roata. fara dubiu.

Link spre comentariu

La mine trage si fata si spatele dar cand sunt pe asfalt pe la 45-60 se aude ca un bendix asa care patineaza la roata stg fata si cand calc frâna pe la 20 km /ora se opreste zgomotul printr-o bătaie ușoară in cardan, accelerez merge câteva sute de m ok apoi iar cuplează zornaitul ala pana franez din nou. De la ce sa fie? Mrl-URI?

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

poate e offtopic dar stie cineva unde este contactul care aprinde becurile de la bord cand cuplezi fata ?

sa intamplat de mai multe ori sa nu mi se aprinda becurile la bord desi fata era culplata.

merrsi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare