Bogdan.Florin Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 (editat) Dupa cum se obisnuieste pe aici, de la Audi am zis sa urc putin (la propriu), asa ca mi-am ales un PATROL Y60 din 1996. L-am luat fara sa ma gandesc de doua ori iar acum vreau sa-l pun "pe picioare". Pentru inceput l-am dus la un mesterica sa-i faca tinichigeria (de la zero-praguri, aripi, contraaripi si tot ce mai necesita interventii), apoi am sa-l colantez. Nu stiu daca este cea mai buna idee dar mi se pare cea mai convenabila. I-am cumparat un set de roti mai acatari (Federal Couragia33x12.50 R15 - asa scrie pe ele si dau al naibii de bine si niste jante cromate pe masura). Apoi urmeaza restul: troliu, kit inaltare, roofrack, proiectoare etc. Sper sa-mi iasa, revin cu poze :banana Editat Decembrie 21, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Re: Y60 LWB - White Fang Faina,masina arata destul de bine si alba ceea ce mie imi place, spor la treaba si buzunaru plin. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan.Florin Postat Decembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Re: Y60 LWB - White Fang Faina,masina arata destul de bine si alba ceea ce mie imi place, spor la treaba si buzunaru plin. Multumesc, sper sa revin cu poze cat de curand. Oare este o idee buna colantarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Re: Y60 LWB - White Fang Am ocazia sa vad si sa pipai mai multe colantate , unele l-am mai doftoricit ....pot spune doar ca o colantare profi si de calitate medie costa cat o vopsire , iar cele ieftine nu merita - colantul ieftin si prost se contracta si se fisureaza si arata mai mult decat nasol dupa jumatate de an , daca e imprimat e ok doar de la 3 metri distanta , daca e aplicat in doua nuante ( forme si contururi decupate ) se dezlipeste la muchiile mici peste problema deja amintita cu fisurarea si contractia ... Prefer oricand o vopsea de calitate ( chiar si fara un aspect deosebit - eu ma pregatesc sa pun pe masina o vopsea poliuretanica fara lac , care o va face doar rezistenta dar nu si aratoasa ) . Colantarea m-ar fi costat relativ putin , probabil mai putin de un sfert din vopsirea simpla ( dar complicata ) pe care o preconizez si mult mai putina manopera . De retinut , colantarea nu rezolva problemele cu rugina . Marea problema e rezistenta la zgariere - colantul ieftin e in afara discutiei iar cel rezistent ... imi doresc si eu dar numai o juma de metru ca sa pun ceva protectii pe la niste muchii ... doar atat ca stiu ca ar fi la concurenta cu protectiile din tabla de inox . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Re: Y60 LWB - White Fang Sa ai noroc de ea.E fosta masina a unui coleg de forum din MS (winetou 007),prieten de altfel.SZI -avea vechiul nr...este? Masina sa stii ca a fost super intretinuta atata timp cat a fost la el.Inclusiv AC-ul functiona. Am vazut-o de ceva timp pe net si mi-a facut cu ochiul inisa pretul era....astronomic.Apoi a mai scazut.pana la cat daca nu sunt prea indiscret? Sa ai noroc de ea si sa te poarte pe unde-ti doresti! Succes! In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan.Florin Postat Decembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2014 (editat) Faina,masina arata destul de bine si alba ceea ce mie imi place, spor la treaba si buzunaru plin. Multumesc, sa fie!:tk Sa ai noroc de ea.E fosta masina a unui coleg de forum din MS (winetou 007),prieten de altfel.SZI -avea vechiul nr...este? Masina sa stii ca a fost super intretinuta atata timp cat a fost la el.Inclusiv AC-ul functiona. Am vazut-o de ceva timp pe net si mi-a facut cu ochiul inisa pretul era....astronomic.Apoi a mai scazut.pana la cat daca nu sunt prea indiscret? Sa ai noroc de ea si sa te poarte pe unde-ti doresti! Succes! Eu am cumparat-o de la un baiat, Alex il cheama. Mi-a zis de unde are masina si cred ca am scos un pret bunicel la ea, avand in vedere faptul ca a stat pe tusa cam un an... am dat 3000 pe ea Am ocazia sa vad si sa pipai mai multe colantate , unele l-am mai doftoricit ....pot spune doar ca o colantare profi si de calitate medie costa cat o vopsire , iar cele ieftine nu merita - colantul ieftin si prost se contracta si se fisureaza si arata mai mult decat nasol dupa jumatate de an , daca e imprimat e ok doar de la 3 metri distanta , daca e aplicat in doua nuante ( forme si contururi decupate ) se dezlipeste la muchiile mici peste problema deja amintita cu fisurarea si contractia ... Prefer oricand o vopsea de calitate ( chiar si fara un aspect deosebit - eu ma pregatesc sa pun pe masina o vopsea poliuretanica fara lac , care o va face doar rezistenta dar nu si aratoasa ) . Colantarea m-ar fi costat relativ putin , probabil mai putin de un sfert din vopsirea simpla ( dar complicata ) pe care o preconizez si mult mai putina manopera . De retinut , colantarea nu rezolva problemele cu rugina . Marea problema e rezistenta la zgariere - colantul ieftin e in afara discutiei iar cel rezistent ... imi doresc si eu dar numai o juma de metru ca sa pun ceva protectii pe la niste muchii ... doar atat ca stiu ca ar fi la concurenta cu protectiile din tabla de inox . Multumesc pentru parere, am un amic care, cu totul (material+manopera) imi ia maxim 1800 de lei. Sper sa mai negociez putin, colantul fiind Oracal. O vopsire decenta ma duca pe la 1000 euro, masina nefiind deloc mica si sunt de parere ca daca o duc la noroiala, colantul rezista mai bine. Iar daca se deterioreaza, il pot schimba fara prea mare parere de rau... Editat Februarie 8, 2015 de atar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Re: Y60 LWB - White Fang Daca aplicarea e corecta , e foarte posibil sa rezulte o treaba buna dar numai pana la prima belitura - asta e principala mea ingrijorare , rezistenta la avarii minore pe care vopseaua le suporta cu stoicism . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate