Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y60 LWB - White Fang

Bogdan.Florin

Postări Recomandate

Dupa cum se obisnuieste pe aici, de la Audi am zis sa urc putin (la propriu), asa ca mi-am ales un PATROL Y60 din 1996. L-am luat fara sa ma gandesc de doua ori iar acum vreau sa-l pun "pe picioare". Pentru inceput l-am dus la un mesterica sa-i faca tinichigeria (de la zero-praguri, aripi, contraaripi si tot ce mai necesita interventii), apoi am sa-l colantez. Nu stiu daca este cea mai buna idee dar mi se pare cea mai convenabila. I-am cumparat un set de roti mai acatari (Federal Couragia33x12.50 R15 - asa scrie pe ele si dau al naibii de bine si niste jante cromate pe masura). Apoi urmeaza restul: troliu, kit inaltare, roofrack, proiectoare etc. Sper sa-mi iasa, revin cu poze :banana

10363576_773815929334516_255279960883514500_n.jpg.b776435260285837f7d1582bddf6e613.jpg

10616009_773815926001183_6649492649614104070_n.jpg.f2b262bbbe0d602d63cfc1ec591221ed.jpg

10850275_774279829288126_8076436456027249188_n.jpg.24c24094e09df4fb2f7cdce7630613d7.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Y60 LWB - White Fang

Am ocazia sa vad si sa pipai mai multe colantate , unele l-am mai doftoricit ....pot spune doar ca o colantare profi si de calitate medie costa cat o vopsire , iar cele ieftine nu merita - colantul ieftin si prost se contracta si se fisureaza si arata mai mult decat nasol dupa jumatate de an , daca e imprimat e ok doar de la 3 metri distanta , daca e aplicat in doua nuante ( forme si contururi decupate ) se dezlipeste la muchiile mici peste problema deja amintita cu fisurarea si contractia ... Prefer oricand o vopsea de calitate ( chiar si fara un aspect deosebit - eu ma pregatesc sa pun pe masina o vopsea poliuretanica fara lac , care o va face doar rezistenta dar nu si aratoasa ) . Colantarea m-ar fi costat relativ putin , probabil mai putin de un sfert din vopsirea simpla ( dar complicata ) pe care o preconizez si mult mai putina manopera .

De retinut , colantarea nu rezolva problemele cu rugina . Marea problema e rezistenta la zgariere - colantul ieftin e in afara discutiei iar cel rezistent ... imi doresc si eu dar numai o juma de metru ca sa pun ceva protectii pe la niste muchii ... doar atat ca stiu ca ar fi la concurenta cu protectiile din tabla de inox .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Sa ai noroc de ea.E fosta masina a unui coleg de forum din MS (winetou 007),prieten de altfel.SZI -avea vechiul nr...este? Masina sa stii ca a fost super intretinuta atata timp cat a fost la el.Inclusiv AC-ul functiona.

Am vazut-o de ceva timp pe net si mi-a facut cu ochiul inisa pretul era....astronomic.Apoi a mai scazut.pana la cat daca nu sunt prea indiscret?

Sa ai noroc de ea si sa te poarte pe unde-ti doresti!

Succes!

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

Faina,masina arata destul de bine si alba ceea ce mie imi place, spor la treaba si buzunaru plin.

Multumesc, sa fie!:tk

Sa ai noroc de ea.E fosta masina a unui coleg de forum din MS (winetou 007),prieten de altfel.SZI -avea vechiul nr...este? Masina sa stii ca a fost super intretinuta atata timp cat a fost la el.Inclusiv AC-ul functiona.

Am vazut-o de ceva timp pe net si mi-a facut cu ochiul inisa pretul era....astronomic.Apoi a mai scazut.pana la cat daca nu sunt prea indiscret?

Sa ai noroc de ea si sa te poarte pe unde-ti doresti!

Succes!

Eu am cumparat-o de la un baiat, Alex il cheama. Mi-a zis de unde are masina si cred ca am scos un pret bunicel la ea, avand in vedere faptul ca a stat pe tusa cam un an... am dat 3000 pe ea

Am ocazia sa vad si sa pipai mai multe colantate , unele l-am mai doftoricit ....pot spune doar ca o colantare profi si de calitate medie costa cat o vopsire , iar cele ieftine nu merita - colantul ieftin si prost se contracta si se fisureaza si arata mai mult decat nasol dupa jumatate de an , daca e imprimat e ok doar de la 3 metri distanta , daca e aplicat in doua nuante ( forme si contururi decupate ) se dezlipeste la muchiile mici peste problema deja amintita cu fisurarea si contractia ... Prefer oricand o vopsea de calitate ( chiar si fara un aspect deosebit - eu ma pregatesc sa pun pe masina o vopsea poliuretanica fara lac , care o va face doar rezistenta dar nu si aratoasa ) . Colantarea m-ar fi costat relativ putin , probabil mai putin de un sfert din vopsirea simpla ( dar complicata ) pe care o preconizez si mult mai putina manopera .

De retinut , colantarea nu rezolva problemele cu rugina . Marea problema e rezistenta la zgariere - colantul ieftin e in afara discutiei iar cel rezistent ... imi doresc si eu dar numai o juma de metru ca sa pun ceva protectii pe la niste muchii ... doar atat ca stiu ca ar fi la concurenta cu protectiile din tabla de inox .

Multumesc pentru parere, am un amic care, cu totul (material+manopera) imi ia maxim 1800 de lei. Sper sa mai negociez putin, colantul fiind Oracal. O vopsire decenta ma duca pe la 1000 euro, masina nefiind deloc mica si sunt de parere ca daca o duc la noroiala, colantul rezista mai bine. Iar daca se deterioreaza, il pot schimba fara prea mare parere de rau...

Editat de atar
Link spre comentariu

Daca aplicarea e corecta , e foarte posibil sa rezulte o treaba buna dar numai pana la prima belitura - asta e principala mea ingrijorare , rezistenta la avarii minore pe care vopseaua le suporta cu stoicism .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare