fanesatar Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Va salut! Stie cineva ce model de jante sunt acestea? Daca sunt originale nissan sau nu? Am dat una jos, dar nu am inteles nimic din codul de pe ea pentru ca era foarte ruginita pe interior. Masina(nissan navara king cab 2) am luat-o cu jantele astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Re: Jante nissan king cab Poate erau foarte murdare ,dar nu ruginite ......sunt jante din aliaj nu de otel.Ce te supara la ele? amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanesatar Postat Decembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Re: Jante nissan king cab Am frecat cu o carpa pe cod, dar tot nu am reusit sa vad ce scrie, eram la vulcanizare, o sa dau alta jos poate se intelege ceva. Ce ma supara: 1. am cauciucuri 265/70 r16 si imi atinge pe dreapta fata cand virez maxim si masina e in balans, as vrea sa stiu daca pot sa pun pe jantele astea 255/70 r16(dimensiunea trecuta in carte) si 2. as vrea sa cumpar inca doua bucati de rezerva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Re: Jante nissan king cab indicat ar fi sa porti pe masina indicatiile din talon,daca te dai cu alte dimensini risti sa-ti salte talonul .sigur ca poti sa-ti montez dimensiunea din talon . amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate