dodoktm Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 sau nu. daca da cite.specific rulota tractata de max 1000 kg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Re: Intrebare va rog:ai voie sa transporti persoane in rulota in timpul mersului? Nu ai voie.... Rulota este remorca. Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Re: Intrebare va rog:ai voie sa transporti persoane in rulota in timpul mersului? citește aici articolul 148, paragraful 4 http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Re: Intrebare va rog:ai voie sa transporti persoane in rulota in timpul mersului? Rulota nu este amenajata pentru transportul pasagerilor (daca asta vrei sa insinuezi cu paragraful din art 148) Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Re: Intrebare va rog:ai voie sa transporti persoane in rulota in timpul mersului? care e insinuarea? nu insinuez nimic! i-am indicat doar legea care contează, să citească și el, și alții care au nevoie :wink: (mi se pare mai corect și complet așa) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Re: Intrebare va rog:ai voie sa transporti persoane in rulota in timpul mersului? Legea ca legea dar daca vrei sa omori pe cineva baga-l in rulota sa vei cum face sau poti sa pui un manechin si sa montei o camera.De ce la unele rulote se specifica vitea maxima este de 80 km?Am Facut un drum cu rulota Galati-Corbu un drum cu ,curbe multe si cam prost si desi nu am mers tare la sosire cand am deschis rulota parca explodase o bomba inauntru,toate erau cu susul in jos. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Re: Intrebare va rog:ai voie sa transporti persoane in rulota in timpul mersului? Mda, am inteles faza cu articolul 148, dar mai pe scurt, rulota nu este destinata transportului de pasageri, este o remorca, si e destinata uzului doar cand este stationata. Defapt, probabil stii ca pentru a o folosi, trebuie parcata pe teren drept, data jos de pe carlig si ridicata pe picior, nivelata, cu franele trase samd. Fara sa aduc in discutie legi si chestii dinastea, te rog, nu cara oameni in rulota :P Daca te bate gandul sa economisesti bani, eu cred ca din pretul amendei, poti plati combustibil pentru inca o masina, sa te urmareasca aproape oriunde in tara, defapt poate e chiar mai rezonabil asa, pentru ca cei din masina respectiva vor imparti pretul carburantului :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 (editat) Re: Intrebare va rog:ai voie sa transporti persoane in rulota in timpul mersului? Rulota are suspensia ...sa zicem minima , nu pentru oameni ci pentru lucruri ... ... ai sa scoti pasagerii cam verzi la fata ( probabil si cu ceva vanatai . Ar fi interesant daca cumva le-ai pune si centuri de siguranta ... Oricum , nu e permis din motive bine determinate . Probabil ca daca te prinde si a doua oara te lecuiesti definitiv de idei ... productive . Esti liber sa faci ce doresti si sa suporti eventualele consecinte . Editat Decembrie 28, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Re: Intrebare va rog:ai voie sa transporti persoane in rulota in timpul mersului? Plimbare cu rulota, trasul pe ski, pe sanie, fac parte din categoria teribilism. Te gandesti (trecand peste partea legala) ca drumul nu este doar o "linie dreapta"? Dar oare suspensia este pe "perna de aer"? Dar ce ranforsari are? Dar daca .....? Pacat ca nu se fac fisele pentru permis (obtinere/schimbare) pe bune!! Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate