Big.Ursu Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 (editat) Preambul.... Devreme, dar totusi intuneric. Oscilez intre un cod portocaliu de ninsoare si un cod rosu demisec. Aleg varianta din urma. Cum nu am nimic mai bun de facut, am luat la scotocit prin toata arhiva de anul asta si am rememorat evenimentele faine de care am avut parte. Considerati-o ca o invitatie adresata tuturor membrilor acestei comunitati sa-si astearna aici momentele faine (video, foto, povestiri) petrecute alaturi de cei dragi .... momente de care ne leaga o pasiune comuna: 4x4. Restul sa fie.....de poveste. Sa incep eu cu o fotografie draga mie, poate ca-i prima fotografie pe care o fac dupa o panda de cateva ore, vreme in care am sperat ca patura de nori sa nu se risipeasca si soarele sa-si continue impertubabil misiunea - e greu sa te desprinzi dintr-un loc unde abunda voia buna, mancarea apetisanta si pahare pline cu licori. Dar am reusit..... Am orientat obiectivul un pic mai la stanga...alt colt de paradis... Ultimul act din spectacolul soarelui nu avea sa intarzie.... Editat Decembrie 28, 2014 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Re: Remember 2014 Primavara a cam lipsit anul asta...dar noi am celebrat-o totusi la 1 mai. O reuniune de poveste, unde voia buna ne-a insotit permanent. Cam asa se vedea de pe varful Plesa (Runcu, Gorj) ... Eram marcati de spectacolul oferit de natura Cheile Sohodolului pe care aveam sa le vizitam curand, vazute de sus Mai scurtam drumurile .... Mai testam Simexu.... Si o binemeritata odihna dupa o zi cu ceva coborari pe namol... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2014 (editat) Re: Remember 2014 Cel mai tanar membru :)) Dupa atatea taste :) merita o mancare buna.... Si asa s-au terminat cateva zile de pomina...voi reveni. Editat Decembrie 28, 2014 de Big.Ursu 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate