georgeprava Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Scuze de offtopic pe sectiunea tehnica. Colegul nostru Reti a ramas in pana pe DN 1 -langa paralela 45. Cel mai probabil nu mai incarca alternatorul si a ramas fara baterie. Daca e cineva din zona care poate sa-l ajute si sa-i dea curent, sa-l contacteze la tel: 0732.907.131 Scuze inca o data. Postarea se poate sterge maine fara probleme. La Multi Ani ! You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Re: Urgenta 31.dec. cineva de pe langa ploiesti? Cobra e prin zona dar nu stiu daca o fi pe acasa,eventual si Iwa ca el e ca navetistii intre valea praovei si DN eu sunt dupa otopeni dureaza cam mult sa ajung si nici cabluri nu am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeprava Postat Decembrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Re: Urgenta 31.dec. Are el cabluri, cine ajunge in zona poate sa-l contacteze direct pe numarul de tel. You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeprava Postat Decembrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Re: Urgenta 31.dec. S-a rezolvat. Multumim frumos de gazduire. Se poate inchide /sterge. La Multi Ani ! You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate