snoop Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Salut tuturor, un an nou mai bun sa avem )))) am probleme cu cutia, am reconditionat-o in 2012 si de atunci s-a mai stricat de 4 ori, bineinteles ca mi-a facuto acelasi tip pe garantie, ha ha dar neplacerile mele tractarea, eram si in afara tarii, o data m-a costat platforma cat m-a costat si reparatia, in fine mai nou zilele trecute mi-a dat iar trans fail program in mers dupa care a disparut, eram la vreo 300 km de bucuresti zic iar tractare vreo 10 mil, frumos ce sa zic dar surpriza vad ca schimba ok am si mers incet de frica sa nu raman in drum si am ajuns acs multumesc lui dumnezeu eram si cu copil in masina la vreo -15 grade hmm in sfarsit cert este ca ori este varza ala care a reparat-o, nici nu mai vrea sa mi-o faca, a zis ca s-a saturat , pe banii mei hmm, ori cutie varza din fabrica, sunt probleme cu ea este o cutie de bmw e39 varza iarasi. intrebare, ma poate ajuta cineva cu un mecanic bun sa se uite la cutie? multumesc pt atentie si astept pareri si raspunsuri asta este patania mea )))) Editat Ianuarie 2, 2015 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snoop Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: cutie automata 5 L 40 E PROBLEME este un range rover vogue din 2004 , a mai avut cineva probleme cu cutia? va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Re: cutie automata 5 L 40 E PROBLEME Se stie ca RR 2002 - 2006 a avut probleme cu cutia de viteza, acum legat de probela ta nu pot sa spun decat ca reconditionarea nu s-a efectuat cu succes tinand cont ca de patru ori rezultatul a fost acelasi. Cautand la un moment dat RR de vanzare m-am intalnit cu cineva care reconditionase cutia de viteza la o firma din Ghencea, din ce spunea el sunt specializati pe cutii de viteza automate. Cauta un alt service deoarece este evident ca acesta nu a reusit sa-ti remedieze problema, nu ai prea multe variante: - gasesti un service in tara specializat in reparatia/reconditionarea de cutii automate - cumperi o cutie automata din Anglia, sunt masini de transport persoane care fac si coletarie, pretul este de o lira/Kg. Ar fi interesante urmatoarele informatii despre masina: - motorizare - numarul de Km - ce alte probleme ai mai avut cu ea de la achizitie - de cat timp o ai LE: am discytat cu cineva din Tg. Mures care avea un RR la vanzare si mi-a spus ca in timp ce se indrepta care cumparator (din Ialomita) i-a cazut cutia de viteza (norocos cumparator). O reconditionase si service-ul i-a recomandat ca din doua in doua luni sa schimbe uleiul de la cutie, nu mi s-a parut nici atunci si nici acum in regula, i-am spus si lui ca nu este normal (masina era din 2004 si avea aprox 170k Km) Editat Ianuarie 2, 2015 de soferman http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snoop Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: cutie automata 5 L 40 E PROBLEME masina o am de 3 ani are acum 180k , 3.0td6 cutia viteze si transfer am avut probleme mai grave restul minore am sa merg la marcel sa vad care este treaba. ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: cutie automata 5 L 40 E PROBLEME Acum ceva timp discutam cu un proaspat posesor de RR despre buna functionare a cutiei de transfer, asta dupa ce in service i-a fost recomandat sa o schimbe deoarece aceasta nu functioneaza la parametri optimi, a se intelege ca la nevoie nu transmite cuplul pe roata cu aderenta maxima (sper sa fi inteles bine). Spune-ne te rog cum s-a manifestat defectiunea la cutia de transfer. Sa inteleg ca problema cu cutia de viteza este relativ recenta, in ultimul an de exploatare. http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snoop Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: cutie automata 5 L 40 E PROBLEME problema la cutie viteze a aparut dupa un an de exploatare, pur si simplu nu se mai misca de pe loc in orice viteza ai pune si de doi ani mi a reparato pe garantie de 4 ori, mecanicul care sa ocupat a mai facut si alte cutii si nu au fost probleme la un e60 din 2006 a unui prieten ia facut cutia si nu a mai avut probleme, mi sa spus ca cutia este prea solicitata si sa vand masina mai bine )))) este nebun tipul. cutia transfer (transfer case) cand plecam de pe loc forta , mai tare se auzea un tic tic tic metalic deranjant in partea dreapta mijloc zona cutiilor, am mers un an si asa pana am reconditionata in alta parte si nu mai am problema asta, la reprezentanta mi au spus sa schim ambele cutii si bineinteles ditamai devizuu de luam alta masina )))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: cutie automata 5 L 40 E PROBLEME Binde de stiut unde ai reconditionat cutia de transfer. Ai incercat masina in High si Low sa vezi daca cupleaza cutia de transfer? Te zapacesc cu intrebari deoarece pot fi utile si pentru alti posesori :) http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snoop Postat Ianuarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Re: cutie automata 5 L 40 E PROBLEME masina cupla mergea ok dar se auzea sunetul ala tivc tic tic tare deranjant cand fortam sa plec mai tare de pe loc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: cutie automata 5 L 40 E PROBLEME Cu toate ca discutia e un pic mai veche, in cazul reparatiilor cutiilor automate in general, este bine sa avem in vedere cateva aspecte! Daca avariile cutiei sunt importante si nivelul de contaminare al uleiului transmisiei cu particule in special metalice sau aluminiu este ridicat, repararea/inlocuirea numai a cutiei de viteze nu sunt suficiente. Avand in vedere ca acelasi ulei circula prin cutie, convertizor, schimbator de caldura/radiator, conducte, trebuie sa fim siguri ca tot uleiul contaminat este indepartat. Asadar convertizorul se inlocuieste sau se demonteaza si se reconditioneaza dupa caz (depinde de dotarea celor ce fac reparatia), iar conductele si radiatorul se recomanda a fi inlocuite (pot fi depuneri de particule care o pot lua razna la un moment dat si pot scurta durata de viata a cutiei reparate). Service-ul de la ZF (cel putin la ei in Germania) au o masinarie de spalare ce se conecteaza la conductele cutiei si spala radiatorul cutiei cu ulei sub presiune la 80-90gr, schimband periodic sensul de spalare, un ciclu complet fiind de peste 3ore, in functie de nivelul de contaminare al uleiului. Apoi introduc un aerosol sub presiune pentru eliminarea uleiului de spalare ramas, radiatorul si conductele fiind astfel pregatite pentru cutia reparata. Uleiul folosit este foarte important sa fie cel recomandat de producator, in cazul cutiei GM 5L40E fiind Texaco ETL-7045E si inlocuit periodic. Sincer mi se pare o mare greseala faptul ca cei de la LR nu au recomandat initial inlocuirea periodica a uleiului transmisiei (dealtfel nu sunt singurii), in manualele originale aparand mentiunea "filled for life" in dreptul transmisiei automate. In ceea ce priveste cutia de transfer, in cazul masinii tale NV225, transmisia cuplului catre axa fata se face prin intermediul unui lant cu pasul de 3/8 inch, uzura pronuntata a acestuia producand diverse zgomote. New Venture (NV) produce cutii de transfer in diverse variante pentru o gama foarte larga de automobile (de la Ford, GM, Chevy, Jeep, Hummer H1, Porsche Chayenne, VW Tuareg), reparatia lor fiind mult mai accesibila comparativ cu cutiile de viteza automate, un meserias cu mintea deschisa fiind capabil sa duca la bun sfarsit cu succes o astfel de operatiune. Foarte important este intelegerea modului de functionare al transmisiei si al particularitatilor acesteia, ceea ce duce automat la o exploatare corecta a ei, implicit la evitarea situatiilor ce-i scurteaza viata. Din pacate multi din proprietarii actuali platesc acum pentru necunoasterea, nepasarea, neglijenta celor anteriori. Succes! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snoop Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: cutie automata 5 L 40 E PROBLEME am rezolvat problema , nu fusese bine reparata adica deloc, a schimbat doar ce era defect si atat de aici si defectele consecutive. am gasit un service bun in bucuresti si practic am schimbat tot in ea , converizorul, si bloc valve . MECANICUL VARZA in cazul meu!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Re: cutie automata 5 L 40 E PROBLEME Poate nu ar strica sa dai numele firmei, daca forumul nu permite da-mi un PM te rog cu adresa si contact daca ai. http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 (editat) Re: cutie automata 5 L 40 E PROBLEME Ar fi bine sa pui aici numele firmei sau macar datele de contact , forumul permite , pentru ca si alti utilizatori sa poata beneficia de modul de rezolvare al problemei , in fond asta este scopul unui forum.Daca ai fost de 4 ori in acelasi loc si nu s-a rezolvat problema cred ca ar trebui sa spui si unde ai fost pentru ca sa nu mai mearga si altii.Pe de alta parte cred ca ar trebui sa impartasesti si cine a putut rezolva problema ta. Editat Februarie 7, 2015 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate