Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme directie

jony

Postări Recomandate

Salutare dragi colegi si un an nou fericit.

Am o problema la Disco 1 ,am parcat masina pe un morman de zapada[doar am Discovery] si a stat inclinata pe stanga intr-un unghi cam mare iar dupa o ora am plecat cu urmatoarele probleme

-volanul este stramb

-trage dreapta

Nu se vede nimic rupt sau lovit ,ce putea sa creeze descentrarea,avand in vedere ca in noiembrie ii facusem unghiul de fuga.

Editat de Astral
Discovery1 1997
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme directie

E greu de crezut ca se poate deregla directia fara sa se vada nimic (indoit, rupt, etc.)

Cel mai bine, urca masina pe un elevator si verifica bara de directie si bara de conexiune (cea din spatele puntii, cu amortizorul de directie). In special cea din urma se poate indoi foarte usor, fara sa-ti dai seama de lovitura.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

am gasit problema la directie,arcul fata stanga a ramas comprimat 2,5 cm (mai scurt) fata de cel din dreapta ,si asta ca masina a stat inclinata pe partea stanga ,asa ca marca pro comp mi a lasat un gust amar ,in cateva ore demontez si pun poze.

Editat de jony
Discovery1 1997
Link spre comentariu

Mi-e greu sa cred ca a ramas arcul comprimat dintr-o data asa.

Sigur nu e ceva care impiedica redresarea? Amortizor blocat, poate pe la bara stabilizatoare ceva...

Ridica masina pe un elevator, sau cu un cric pus sub sasiu.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

am pus masina cu cric hidraulic pe sasiu asa am masurat si vazut problema ,ma gandeam sa incalzesc amortizoarele sa vad poate isi dau drumu de la frig sa nu se fi blocat

Editat de jony
Discovery1 1997
Link spre comentariu

Nu mai luati Procomp........si eu am patit la fel anul asta .....a ajuns de cacat.Pe de alta parte mie greu sa cred ca amortizorul tine arcul sa nu se destinda......asta doar daca nu l-ai lovit BINE de tot si s-a deformat camasa exterioara...si pistonul numai revine.

Editat de RETI

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Mor de oftica ca acelasi traseu la facut un prieten cu un patrol care eu l am adus din germania ,omul nu stie ca masinile vechi se antifoneaza sau ca uleiul se schimba mai des nu la 50 de mi ,si eu care dorm sub masina am mereu chichite dastea ,macar daca nu reparam nu ma plangeam.

Discovery1 1997
Link spre comentariu

Iti pare ca partea dreapta e mai inalta, ca si cum amortizorul nu se mai comprima sau altceva impiedica comprimarea arcului?

Da si tu o tura prin gropi, fa ceva incrucisari, poate-si revine miraculos.

Nu mai injura masina, nu cred ca are vreo vina. Cel putin acum:wink:.

Disco 1 are acel sistem de reglare a suspensiei?

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Am inclinato invers de am stricat si bucsele poli de la stabilizatoare spate si nimic,clar amortizorul fata stanga s a dus ,maine demontez.

Editat de jony
Discovery1 1997
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare