jony Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 (editat) Salutare dragi colegi si un an nou fericit. Am o problema la Disco 1 ,am parcat masina pe un morman de zapada[doar am Discovery] si a stat inclinata pe stanga intr-un unghi cam mare iar dupa o ora am plecat cu urmatoarele probleme -volanul este stramb -trage dreapta Nu se vede nimic rupt sau lovit ,ce putea sa creeze descentrarea,avand in vedere ca in noiembrie ii facusem unghiul de fuga. Editat Ianuarie 3, 2015 de Astral Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Probleme directie E greu de crezut ca se poate deregla directia fara sa se vada nimic (indoit, rupt, etc.) Cel mai bine, urca masina pe un elevator si verifica bara de directie si bara de conexiune (cea din spatele puntii, cu amortizorul de directie). In special cea din urma se poate indoi foarte usor, fara sa-ti dai seama de lovitura. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Probleme directie multumesc de raspuns Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Re: Probleme directie am gasit problema la directie,arcul fata stanga a ramas comprimat 2,5 cm (mai scurt) fata de cel din dreapta ,si asta ca masina a stat inclinata pe partea stanga ,asa ca marca pro comp mi a lasat un gust amar ,in cateva ore demontez si pun poze. Editat Ianuarie 7, 2015 de jony Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Probleme directie Mi-e greu sa cred ca a ramas arcul comprimat dintr-o data asa. Sigur nu e ceva care impiedica redresarea? Amortizor blocat, poate pe la bara stabilizatoare ceva... Ridica masina pe un elevator, sau cu un cric pus sub sasiu. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Probleme directie asta ma roade si pe mine ,parca amortizorul drepta e cam teapan,ai idee cum se deblocheaza ? Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Re: Probleme directie am pus masina cu cric hidraulic pe sasiu asa am masurat si vazut problema ,ma gandeam sa incalzesc amortizoarele sa vad poate isi dau drumu de la frig sa nu se fi blocat Editat Ianuarie 7, 2015 de jony Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Re: Probleme directie Nu mai luati Procomp........si eu am patit la fel anul asta .....a ajuns de cacat.Pe de alta parte mie greu sa cred ca amortizorul tine arcul sa nu se destinda......asta doar daca nu l-ai lovit BINE de tot si s-a deformat camasa exterioara...si pistonul numai revine. Editat Ianuarie 7, 2015 de RETI Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Probleme directie Mor de oftica ca acelasi traseu la facut un prieten cu un patrol care eu l am adus din germania ,omul nu stie ca masinile vechi se antifoneaza sau ca uleiul se schimba mai des nu la 50 de mi ,si eu care dorm sub masina am mereu chichite dastea ,macar daca nu reparam nu ma plangeam. Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Re: Probleme directie Iti pare ca partea dreapta e mai inalta, ca si cum amortizorul nu se mai comprima sau altceva impiedica comprimarea arcului? Da si tu o tura prin gropi, fa ceva incrucisari, poate-si revine miraculos. Nu mai injura masina, nu cred ca are vreo vina. Cel putin acum:wink:. Disco 1 are acel sistem de reglare a suspensiei? Editat Ianuarie 7, 2015 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Probleme directie Disco 1 are acel sistem de reglare a suspensiei? Nu!:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Re: Probleme directie Am inclinato invers de am stricat si bucsele poli de la stabilizatoare spate si nimic,clar amortizorul fata stanga s a dus ,maine demontez. Editat Ianuarie 7, 2015 de jony Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Probleme directie Stanga fata este mai jos cu 2,5 cm masuratoare in hala cu sasiul suspendat Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jony Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Probleme directie Am elucidat ,arc fata rupt o spira,am fost inclusiv la test cu amortizoarele,au indicat 20 % uzura.De aici si directia stramba Discovery1 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate