Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pareri achizitie ...

med_max

Postări Recomandate

Ce parere aveti de acest Patrol ?

http://olx.ro/oferta/nissan-patrol3-0-td-ID2Ozq7.html

Gasesc pe aici si o bacheta spate ... ?

Ms frumos de ajutor

cica s-au facut cateva investitii in suspensii de 3500e .... nu stiu exact ce ... si in pneuri care ar fi noi ...

Editat de Astral

LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana

Santa Fe 2.2 - 2015 - stock

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pareri achizitie ...

Salut,

Taxa atata e, in jur de 300 euro la acel motor, dar de aceea tot trebuie sa fii foarte atent si sa verifici bine actele.

Sincer nu stiu ce a putut pune de 3500 euro suspensii si gume. Gumele alea sunt 600 euro noi. Iar nu prea cred ca a dat 3000 euro pe vreo suspensie de competitie. Din ce vad eu in poza, arcurile par sa fie orginale cu putina rugina pe ele, de inaltat se vede ca a fost inaltata. Ma rog, trebuie analizat mai atent. 9800 e sunt multi bani de riscat. Cere mai multe detalii despre masina.

Da, bancheta gasesti, sunt multi care dezmembreaza pe net.

Link spre comentariu

Se vede clar ca nu are suspensie complet schimbata adica arcuri,amortizoare,bari panhard,bucsi custer,etc etc (eu pe toata suspensia pe spuma de ironman am 1900 euro)!!!

Gumele nu costa mai mult de 3200-3500 ron

Snorkel 150-170 euro

Deci un pic de atentie nu strica

Numai bine

Link spre comentariu

Multumesc frumos baieti ... ramane de vazut poate mai gasesc si altceva .... oricum am impresia ca nenea nu prea stie ce si cum se mananca ori cel care i-a vandut-o i-a dat si gogosile aferente ... cica s-ar fii pricopsit cu ea la un schimb de auto ....

Link spre comentariu

cica s-ar fii pricopsit cu ea la un schimb de auto ....

Daca dai un click pe "anunturile utilizatorului" in partea dreapta a ecranului vei vedea ca are anunturi de vanzare masini ... fara numar .. fara numar ... Probabil de aici si schimburile si lipsa de cunoastere a istoricului / a masinii.

Tragi tu concluziile. Mie kilometrajul mi se pare cam mic pentru anul de fabricatie.

Cum spun si colegii, atentie la detalii! ;)

Link spre comentariu

Problema este ca nici nu prea am cum sa ii verific ... sau exista metode ?

in plus la noi mai greu sa gasesti ceva care sa si aiba km reali ....

Link spre comentariu

inca un link ... cu poze mai noi banuiesc ca este zapada ...

http://olx.ro/oferta/nissan-patrol3-0-td-ID2Ozq7.html#54cc1e2938

Link spre comentariu

Daca tot dispui de suma aceea , poate ar fi mai indicat sa iti aduci tu personal una din Olanda ( care sa fie autoutilitara ) , sa o inmatriculezi si sa investesti cate putin in ea. Anvelope , suspensie noua , bara HD si troliu. Macar esti sigur pe ce ai bagat in masina .

De multe ori , cei care cumpara astfel de masini si le modifica , in timpul lucrarilor descopera sau se lovesc de unele probleme care ar costa mult sa fie remediate. Le dau o forma cat de cat comerciala si le revand sau le plaseaza in schimburi pe principiul : " oricum a mea e mai rabla decat a lui si am numai de castigat" . De obicei nici unul dintre afaceristi nu castiga nimic dar se bucura ca au scapat de problema pe care o cunosteau .

Daca nu te pricepi la acest model , eu zic ca ar fi foarte indicat pentru bugetul tau , ca inainte sa cumperi sau doar sa vizitezi o masina , sa cauti un posesor sau un mecanic bun de Nissan . Te-ar scuti de cateva sute sau chiar peste mia de euro . Daca te grabesti si mergi singur pe principiul ca ai mai avut tu masini si vezi cum stau lucrurile , probabil vei lua teapa.

Si un edit :

De dupa un ecran de laptop , este greu sa primesti niste sfaturi pertinente . nu te baza prea tare pe ce spunem noi . Un mecanic la fata locului face mai mult decat 1000 de forumuri citite din scoarte in scoarta.

Editat de FordRanger
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Perfect adevarat ... din pacate nu dispun de suma cash ... ci de un auto +dif ... care l-am pus si aici la vanzare / schimb - non offroad - sper sa nu fie considerata reclama ...

M-as fii dus sa o vad dar nu sunt in tara ... sunt tocmai in Malaysia la munci ... ideea era sa imi fac un plan cat de cat unde sa ma duc si ce sa vad ...

Caut de ceva vreme un 4x4 ... dar care sa fie si cat de cat pt fam ... suntem 3 si mai trebuie si loc de bagaj ... gen patrol e mai ok ... cat de cat confortabil si spatios + un roofrack si am rezolvat bagajele ... ideea ca as vrea ceva mai nou adica un min 2004 ... si nu f multi km ... cum ar fii asta ... daca ar fii reala ar fii super ok ... dar mai am vreo 3 sapt pana ajung akasa .... si vreau sa ma info cat mai bine ... si sa bat drumu tocmai pana acolo si sa nu fie buna ... ma sstrang singur de gat ... nu de alta dar timpul meu petrecut akas este din ce in ce mai putin ...

Link spre comentariu

de asta ce ziceti

http://olx.ro/oferta/super-masina-ID2GVdH.html

nu are taxa achitata ... omu zice ca e euro 4 ... dar in autobook e euro 3 ... deci taxa o caruta ....

isi merita banii?

Link spre comentariu

"Sunt primul proprietar am factura de 42.000 € ( 1.600.000.000.) Km sunt reali am carte service nu am plimbat-o decat in weekenduri ...nu se fumeaza in masina ...iar toate componentele sunt japoneze puteti sa o vedeti ...in 7 ani nu am schimbat decat ulei placutze curele etc consumabile a da si bateriile dupa 5 ani !"

cam ce zice prop .. si ca nu are rugina ....

Link spre comentariu

de asta ce ziceti

nu are taxa achitata ... omu zice ca e euro 4 ... dar in autobook e euro 3 ... deci taxa o caruta ....

isi merita banii?

Masina pare sa fie in stare buna, vizual, cel putin. Este o masina foarte fiabila, si daca e intretinuta corect, nu ai nici o problema cu ea. Consum decent pentru o masina de 2 tone. Puturoasa pe asfalt, dupa 80km/h nu mai e fasneata deloc, si se recomanda sa nu mergi cu mai mult de 120 km/h contant ca se duce garnitura de chiulasa / chiulasa. Nu este o masina "de fuga", deci, daca iti place viteza nu o cumpara. In schimb, daca te limitezi la ce poate motorul ala, si o exploatezi ca atare, este "masina perfecta". In teren se descurca onorabil, si cu ceva investitii o duci peste medie. Cunosc si eu pe cineva care a avut de noua o astfel de masina, diesel, si in afara de consumabile nu a bagat nici un ban in ea.

Se gasesc piese originale si aftermarket ieftine, este ieftin de intretinut.

Timbrul de mediu cred ca ajunge pe la 7000 euro...

Link spre comentariu

de asta ce ziceti

isi merita banii?

dar o poza dupa carte nu merge? si in loc sa-ti dai cu parerea, sa stii sigur?

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

de asta ce ziceti

isi merita banii?

Eu zic că asta e mai aproape de tine, dacă vii acasă la Constanța. Și e mai ... Mitsubshi. Aia de la BH, chiar dacă e departe, e Patrol. Comparăm cai cu măgari? Și cred că și la preț se mai discută.

Toate cele bune!:h5

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

1345775926_IMAG3888(1).thumb.jpg.a85a74b344fc7adc7744f1fae2e7cc4b.jpg

atasat CIV ....

nu are emisii co2 trecute ...

eu as vrea patrol ... imi place mai mult .... din pacate greu de gasit ceva bun ... cu acte pe ro ... volan pe partea care trebui etc...

Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]233742[/ATTACH]

atasat CIV ....

nu are emisii co2 trecute ...

eu as vrea patrol ... imi place mai mult .... din pacate greu de gasit ceva bun ... cu acte pe ro ... volan pe partea care trebui etc...

Atunci mai caută, nu te grăbi. Și femeile bune se găsesc greu și până la urmă toți ni le-am găsit, unii mai greu, alții mai ușor :)) dacă e să facem o analogie.

4D56 ... cel mai de căcat motor diesel de la Mitsubishi, după cum spune mai sus și colegul Optimus, într-o formă mult mai elegantă. După cum observi, acum el are 3.0L v6, după ce a avut și dieselul de 2,5L. Exact pentru motivele mai sus enumerate, consum mare, motor puturos ... etc.

Termen de comparație între Pajero Sport 2,5 td și Patrol y61 indiferent de motor, nu există. Din niciun punct de vedere. Diferențele între cele două modele sunt similare cu diferențele dintre tramvai și metrou. :ha:

Toate cele bune!:h5

Link spre comentariu

Ms frumos de info ... deci raman la Patrol ... cel gasit e ok ... cel putin asa arata ...

Ca si deal ... audi +1500e ...

Plus ce mai trebui taxa 3-400e ... si cu alte hartii etc... ajung la putin peste 2000e ... bacheta etc ..

Link spre comentariu

4D56 ... cel mai de căcat motor diesel de la Mitsubishi, după cum spune mai sus și colegul Optimus, într-o formă mult mai elegantă.

Acum sa nu exageram, nu degeaba l-au tinut cei de la Mitsubishi atatia ani... ca nu e chiar asa groaznic motorul ala, dimpotriva, intretinut si exploatat corect, este foarte fiabil, si sigur consuma mai putin decat un 3.0 de Y61. :wink: Oricum, mie nu-mi place dieselul in general, obisnuit cu benzinare si turatii maxime, a fost o durere pentru mine sa merg cu dieselul ala, dar numai pana m-am obisnuit. In teren in schimb, am fost foarte multumit de motorul ala.

Revenind la intrebarile colegului, Patrolul ala are doar 2 locuri, probabil este autoutilitara cu doar 2 locuri, si daca o intamtriculezi asa si apoi pui bancheta pe spate, s-ar putea sa ai probleme. Stiu ca se mai practica, dar e bine sa stii asta de la inceput. Mai ales ca o sa creasca foamea la buget de anul asta, si sigur se vor inmulti si controalele, ca nu degeaba s-au scumpit amenzile. :wink: Daca nu ai nevoie de 4-5 locuri in masina, e buna si autoutilitara cu 2 locuri.

E nasol cand vrei sa-ti iei masina si nu stii ce vrei. Mai simplu era daca iti placea un anumit model, si ala era! :grin:

Link spre comentariu

Uite alta, care nu e autoutilitară:

http://www.autovit.ro/nissan-patrol-C35529703.html

Sau alta care are și km mai puțini, la care se accepta și variante:

http://www.autovit.ro/nissan-patrol-C35347059.html

Sau dacă nu vrei neapărat să fie fabricată în 2004 sau să aibă motorul de 3,0L, uite una fabricație 2000, de 2,8 L tot autoutilitară, nemodificată, la jumătate de preț și negociabil:

http://www.autovit.ro/nissan-patrol-C35347059.html

Toate cele bune! :h5

Link spre comentariu

Ms frumos ... sper ca dupa achizitionarea unui 4x4 sa pot veni si eu la o iesire sa pot cinsti lumea ... ca si asa v-am stresat destul :banana

De asta ce ziceti ?

http://olx.ro/oferta/nissan-patrol-2-8-autoutilitara-ID2Jfal.html

din ce am citit eu pe aici:

motoru de 2.8: mai putina electronica ... mai fiabil ... dar mai puturos si cons mai mult ... cu posibil de upgrade pompa debit si altele pt mai multa putere

si motoru de 3.0: mai fortos ... mai multa electronica ... cons mai mic ...

din ce am mai vazut sa ma feresc de anii 2000-2002 ... parca asa era ....

Link spre comentariu

momentan am de ales sa zic asa dintre cele doua puse aici

si asta

http://olx.ro/oferta/nissan-patrol-y61gr-2-8td-full-piele-ID2SdSw.html#35d1119c6f

cea verde care e mai ieftina unde primesc eu banuti ... nu are ac ... dar am inteles ca se poate pune si dupa ...

asta ultima este din 2001 dar nu are taxa achitata

am inteles ca trebui sa ma feresc de patrol intre anii 2000-2002 ? e adevarat ?

care motor este mai recomandat 2.8 sau 3.0?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare