R20 Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 buna seara si la multi ani, apelez la bunavointa unor membri ai forumului din Bucuresti pentru un ajutor, ma intreseaza hilux-ul din anunt si avand in vedere faptul ca sunt de la bistrita rog pe cei care detin informatii despre masina sa-mi dea informatii, oridecare, sau daca este dispus careva sa dea o geana la acaret, contracost bineinteles, as fi recunoscator http://olx.ro/oferta/toyota-hilux-ID2Q5KF.html#b83b019344;promoted :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: hilux bucuresti Daca erai mai atent il cumparai cu 3000 euro acum cateva zile. Oricum merita si banii astia. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R20 Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: hilux bucuresti sti ceva detalii despre masina?? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 (editat) Re: hilux bucuresti Imi pare rau dar nu o cunosc, a aparut acum cateva zile la 3300 euro, cred in Valcea si s-a vandut rapid pare-se spre un reseller. Ideea este ca 99% din Hilux-urile vechi (mai ales) sunt masini foarte bune. Asta in plus are punte fixa pe fata si multe upgrade-uri. Singurele minusuri sunt confortul scazut si motorul un pic puturos. Este un pret mic pentru aceasta masina! Editat Ianuarie 9, 2015 de Astral don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate