sasuaugustin Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Buna ziua! Am o intrebare daca se poate pune o caroserie Discovery 2 pe un sasiu Discovery 1? Am o masina Land Rover Discovery 1 cu motor 300TDi din 1997 inscris in RO. Pe 30 Decembrie o masina a intrat in depasire cand eu veneam din directia celalalta si ca sa nu-l ciocnesc frontal am tras dreapta si am rasturnat masina. Dupa ce am pus masina pe picioare am reusit sa plec de acolo si sa fac 50km pana acasa. Masina nu are nicio problema tehnica, merg toate chestiile electronice, motorul etc la fel ca inainte de accident, doar caroseria este distrusa. Cea mai mare problema este ca s-au rasucit barele interioare si nu cred ca se pot repara. De exemplu daca inchid usa spate pot sa pun mana pe la colt. Am cautat in ultima perioada caroserii Discovery 1 (pretul nu prea contand) dar nu am gasit niciuna fara probleme, fara rugina la aripa spate/fata etc. Am vazut ca caroseriile Discovery 2 nu au probleme atat de mari cu rugina, fiind si mai tanare, dar nu am gasit informatii privind diferentele dintre sasiuri si cat de multa munca e nevoie pentru a adapta caroseria. Stiu ca este putin mai lat caroseria Disco 2. Am gasit ca se poate pune motorul 300TDi pe sasiu Discovery 2. Poze dupa accident: (in realitate se vede mai bine cat de rasucita este) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: Caroserie Discovery 2(98-2004) pe sasiu Discovery 1(pana 98) Nu merge,ia un Disco 1 si ai o gramada de piese...sau cauta caroserie...avea Alex (@Alexei86 pe forum) un donator. D1 e D1 si D2 e D2...nu merita sa faci o struto-camila. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: Caroserie Discovery 2(98-2004) pe sasiu Discovery 1(pana 98) Si eu sustin ca nu merge NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) Re: Caroserie Discovery 2(98-2004) pe sasiu Discovery 1(pana 98) Nu se poate pune caroserie de D2 pe sasiu de D1. Nu se potriveste pe prinderi. Nici caroseria de D2 pe sasiu de D2 nu merge perfect de schimbat. Sunt abateri de la masina la masina. Cumpara-ti un D1 pentru dezmembrari. Editat Ianuarie 12, 2015 de Astral Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: Caroserie Discovery 2(98-2004) pe sasiu Discovery 1(pana 98) D2 e mai lung cu 16cm fata de D1 (L: 454cm D1; 470cm D2), si cu 10cm mai lat (l: 179cm D1; 189cm D2). Chiar daca seamana sunt 720 diferente constructive intre cele doua modele. Sunt masini diferite! Apoi nu uita de RAR! Cu masina avariata si cu donatorul de caroserie (identice) te duci la ei, se fac poze si abia dupa aceea primesti unda verde pentru schimbare! Cel putin pe la noi nu merge altfel! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
w259lkt Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Caroserie Discovery 2(98-2004) pe sasiu Discovery 1(pana 98) In linkul urmator, de pe lro.com, e descris un proiect de D2 pe frame de D1. din pacate nu explica detaliat, dar se poate. http://www.lro.com/features-reviews/featured-vehicles/1407/discovery-2-bodied-discovery-1/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Caroserie Discovery 2(98-2004) pe sasiu Discovery 1(pana 98) In linkul urmator, de pe lro.com, e descris un proiect de D2 pe frame de D1. din pacate nu explica detaliat, dar se poate. http://www.lro.com/features-reviews/featured-vehicles/1407/discovery-2-bodied-discovery-1/ Stii cum se spune, cu oamenii potriviti, cu cunostintele, determinarea, dotarea necesara totul este posibil! In alta ordine de idei nu e o lucrare "bolt on". Sunt foarte multe modificari de facut si altii de pe alte meleaguri nu au "sansa" de a traversa furcile caudine ale RAR-ului, pentru ca presupun ca cel ce doreste a realiza un astfel de proiect vrea sa fie si "street legal". Scot palaria pana la pamant in fata celui care capata unda verde de la ei pentru a omologa masina rezultata. Altfel risti sa investesti pasiune, timp, bani, nervi fara sa te poti bucura cu adevarat de produsul final! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Re: Caroserie Discovery 2(98-2004) pe sasiu Discovery 1(pana 98) Cat despre prețuri la omologari va poate spune mariusg@, el a încercat numai omologarea unui motor si dupa câteva drumuri la rar, sa lăsat păgubaș. Si nici la el nu a fost prea ușor transplantul, atât dpdv tehnic cat si material. LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 (editat) Re: Caroserie Discovery 2(98-2004) pe sasiu Discovery 1(pana 98) Cat despre prețuri la omologari va poate spune mariusg@, el a încercat numai omologarea unui motor si dupa câteva drumuri la rar, sa lăsat păgubaș. Si nici la el nu a fost prea ușor transplantul, atât dpdv tehnic cat si material. Eu am modificat D2 din td5 in V8 si invers, fara sa implic D1 in nici un fel. Nu va recomand lucrari de schimbare caroserie pentru ca betivii astia de englezi au niste tolerante enorme chiar pentru acelasi model de masina. Editat Februarie 2, 2015 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Caroserie Discovery 2(98-2004) pe sasiu Discovery 1(pana 98) Eu am modificat D2 din td5 in V8 si invers, fara sa implic D1 in nici un fel. Nu va recomand lucrari de schimbare caroserie pentru ca betivii astia de englezi au niste tolerante enorme chiar pentru acelasi model de masina. Da @marius, știu, tocmai de aceea le-am spus ca munca lor o sa fie in zadar, cand or sa ajungă la rar se vor lua cu mâinile de cap si o sa fie prea târziu. Seara buna LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Re: Caroserie Discovery 2(98-2004) pe sasiu Discovery 1(pana 98) Caroseria lui @alexey este in trei Usi si nu mai are capota si geamul lateral dreapta spate. LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate