prudom Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Salut,as ruga cunoscatorii sa ma ajute cu ceva sfaturi.Vreau sa achizitionez un 4X4 ca masina de zi cu zi si drumuri mai lungi si ceva iesiri pe la munte(deocamdata fara extrem). In concluzie ar fi potrivit un Cherokee 2,5 TD? sau e slab ca motorizare si sistem 4x4,defectuos cumva? Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: Pareri Cherokee 2,5 TD full din '97 Nu te-ar incanta un Patrol mai degraba? Nu de alta, dar Patrolul e Japonez, iar Cherokee nu e.... :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat August 18, 2008 Autor Partajează Postat August 18, 2008 Re: Pareri Cherokee 2,5 TD full din '97 Nu te-ar incanta un Patrol mai degraba? Nu de alta, dar Patrolul e Japonez, iar Cherokee nu e.... :grin: Ba da si inca cum m-ar incanta,dar nu am gasit unul sa imi placa(vreau naparat sa fie si la interior impecabil) Normal de la inceput am vrut Nissan sau Toyota,dar dracu' asta de Cherokee mi-a sucit mintile este ca NOU! are 120 mii la bord,totul original: piele(impecabila),scaunele electrice cu incalzire in ele,Aer Conditionat,pilot automat,geamuri el,etc...parca n-are greseala! si costa 6000+2600 taxa 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: Pareri Cherokee 2,5 TD full din '97 Sa nu fie cu suparare, dar tehnica la japoneze e mult peste cherokee, si piata after-market de asemenea e foarte bine dezvoltata... Eu as mai cauta o japoneza intr-un buget similar... totusi ai un link cu Jeep-ul de care zici? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat August 18, 2008 Autor Partajează Postat August 18, 2008 Re: Pareri Cherokee 2,5 TD full din '97 L-a adus cineva si l-am vazut in SV,dar era identic cu asta(culoare,piele): http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: Pareri Cherokee 2,5 TD full din '97 Sal man,ma bucur ca te-ai hotarit sa treci la 4x4 dar eu zic sa te mai gindesti,vezi poate gasesti totusi un GR1,e mai comfortabil interioru la Cherookee decit la Patrol dar in teren e diferenta sau vezi un G si il bagi pe Bg :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: Pareri Cherokee 2,5 TD full din '97 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=5 Are si ceva dotari pe ea ,interesant e ca are si intercooler (stiam ca doar GR2 are) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: Pareri Cherokee 2,5 TD full din '97 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=67029485&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1990-01-01&maxFirstRegistrationDate=1997-12-31&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=5 Are si ceva dotari pe ea ,interesant e ca are si intercooler (stiam ca doar GR2 are) Scrie acolo ca e adoptat de pe GR 2 (Y 61) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: Pareri Cherokee 2,5 TD full din '97 Acum am vazut si eu ai dreptate Levo,are ceva moificari :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat August 19, 2008 Autor Partajează Postat August 19, 2008 Re: Pareri Cherokee 2,5 TD full din '97 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=67029485&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1990-01-01&maxFirstRegistrationDate=1997-12-31&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=5 Are si ceva dotari pe ea ,interesant e ca are si intercooler (stiam ca doar GR2 are) Salut Radu,am vazut-o pe asta...tare masina!stie cineva daca e euro 2? ca daca nu...e jale cu taxa 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: Pareri Cherokee 2,5 TD full din '97 Sal Bogdane,daca are motor de y61 trebuie sa aiba cel putin E1 nush sigur daca are E2,cel mai bine de sunat si vb cu omu sa vezi daca e omologat motoru in acte ,vad ca scrie ca are 116cp(y60)nu 130(Y61) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Re: Pareri Cherokee 2,5 TD full din '97 super fain patrolul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate