RZV Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) De vazut, zic eu......interesant la nivel de pregatiri,echipa,echipament totul ambalt profi intr-un montaj simpatic si niste episoade interesante......... Enjoy! Editat August 3, 2015 de Astral Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Expediton Overlands -- Interesant Ma pregateam sa deschid eu un topic si sa pun link-ul, dar mi-ai luat-o inainte :h5 Imi place ce au facut, atat la nivel de echipament cat si modul in care au facut filmul. Imi place masina, imi place remorca ( era un topic cu remorca offroad pe aici intens discutat, uite aici o solutie). Se vede ca s-au pregatit si documentat bine. Sa fiu cat se poate de sincer imi doresc si eu sa fac, ce fac ei si sa fac un tur al Romaniei in mai multe parti-expeditii. Pe viitor poate voi reusi...oricum de la mine un mare LIKE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 (editat) Re: Expediton Overlands -- Interesant Cu dedicatie pt pasionatii de Toyota.... O noua expeditie de la oamenii astia.....LIKE Editat August 3, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: Expediton Overlands -- Interesant sunt off topic da nu ma pot abtine, tare urat e 4 Runneru asta nou..... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: Expediton Overlands -- Interesant Am vazut prima serie, cea din Alaska. Acum sunt la seria a2a, America de Sud. Se vad diferentele in modul de pregatire/gandire si cat de mult i-a ajutat prima experienta sa o abordeze pe cea de-a 2a. Este foarte adevarat ca sunt $u$tinuti puternic :$ de firme din offroad, dar si calitatea filmului produs este una extrem de buna, nu are rost sa vorbim de publicitatea facuta acestora prin vizualizarile pe Youtube. Una peste alta, ca discutam de masinile folosite in offroad, daca nu ar fi existat `presiunea` sponsorilor probabil ca ar fi `testat` altceva :3994858278:, dar cel mai important e faptul ca ne ofera un show de calitate, imagini spectaculoase si mai prindem si cate o idee de ici-colo super utila in viata de zi cu zi. ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate