Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inlocuire motor 1.6 8v cu 2.0 v6

Antto

Postări Recomandate

Buna!

Sunt posesorul unei Vitara 1.6 8v preparata pentru off road.

De curand am echipat-o cu Insa Turbo Simex 31/10.5 r15.

Intrebarea mea e, in afara de motor, cutie, pompa de injectie si computer cu contact, ce ar trebui sa mai achizitionez?

Masina e strict off road...nu poate fi inmatriculata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Inlocuire motor 1.6 8v cu 2.0 v6

Buna seara !

Mi-am adus aminte de aceste doua postari si ar fi bine sa le citesti daca n-ai facut-o inca in referinta cu motorul asta 2.0 V6 (presupun ca tot de Vitara vrei sa pui).

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?87678-Vitara-LWB-masina-de-concediu&p=997006&viewfull=1#post997006

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?87678-Vitara-LWB-masina-de-concediu&p=997022&viewfull=1#post997022

De altfel am citit si pe alt forum aceleasi lucruri despre el. Daca nu ai achizitionat deja motorul poti sa te orientezi catre 2.0 16v 132 cp tot de Vitara, cica ar fi un motor mai ''smecher''...

Cel mai simplu vad eu, la o asemenea modificare, sa ai masina donatoare - posibil sa iesi mai ieftin decat sa achizitionezi fiecare piesa in parte...

La fel de bine poti sa investeti in blocant fata-spate, kit super reductor 4.24, rapoarte le ai pe cele bune 5.12 fiind 1.6 8v. Mai sunt si altii care merg in aceasta configuratie, adica motorul care il ai acum plus modificarile enumerate.

Alegerea iti apartine, bafta ! :h5

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Si ce reductor mi-ai recomanda adammoga80? Intre timp i-am pus punte de samurai...mai am de facut unele retusuri dar in rest e ok. Dar simt insa lipsa puterii cand abordez cate o panta mai abrupta si alta viteza decat I-a la mic neputand sa-i dau ca moare motorul. Plus ca e nevoie si de turatie la roata atunci cand e mai noroi. Apropo, poate stie cineva cine vinde 2 flanse distantiere de 50mm. In comert se gasesc doar la set de 4

Link spre comentariu

Si ce reductor mi-ai recomanda adammoga80?

Uite aici:

http://www.lowrangeoffroad.com/suzuki/sidekick-tracker-x90/drivetrain.html

Ai 2 posibilitati, aceasi reductie in low 4.24. Ori Trail-Creeper ori Rockmonster. Diferenta de pret este semnificativa. E alta masina cu reductia asta in cutia de transfer.

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Daca sunt de 50 mm, spune un pret te rog.

nu m-am gandit pana acum...probabil un set de 4 impartit la 2 :)

tinem legatura si cand e momentul te anunt

Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage
Link spre comentariu

As avea nevoie de ele pana vineri 06 noiembrie pentru ca pe 7 noiembrie an un eveniment off road la Radauti jud. Suceava

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare