Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebari Grand Vitara - 2007 1.9 ce euro?

Postări Recomandate

Salut ...

Imi poate spune cineva ce euro are aceasta masina?

http://olx.ro/oferta/suzuki-grand-vitara-2007-1-9-diesel-150cp-89000-km-full-option-ID23qxz.html#e2c09374f8

Pe autobook zice euro5 ...

Proprietaru zice ca este euro 4 ... a avut filtru dpf ... care a fost scos bineinteles ... si facut remappare sau resoftare ... problema este ca fara dpf nu mai ies noxele ... unde as putea sa cumpar sau sa imprumut unul ...

LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana

Santa Fe 2.2 - 2015 - stock

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intrebari Grand Vitara - 2007 1.9 ce euro?

Sansele sa gasesti aici cunoscatori in generatiile noi de GV sunt destul de mici pt ca, in general, aici gasesti pasionati de off-road sau masini de off-road iar noile generatii de GV nu mai au reductor si atunci nu mai sunt masini de off-road ci, mai degraba, crossover-e.

Dar poate ai noroc sa stie careva, eu ti-am scris doar ca sa nu te miri in caz ca nu ti se raspunde, sa nu crezi ca esti ignorat.

Insa, masina fiind inmatriculata, are carte de identitate iar norma de poluare este inscrisa acolo. Cere-i un scan dupa carte.

Si, daca vrei sa o cumperi, cere-i sa asigure el prima verificare de noxe, eventual mergeti impreuna, inainte de a i-o plati iar apoi, la ITP-urile periodice, te mai descurci si tu. Un DPF poti vana de la dezmembrari dar nu va fi ieftin!

Spor!

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

Salut ... ms frumos de raspuns ...

Am primit intr-un final cartea .. zice E4 pe ea dar nu are noxele facute ... deci v-a trebui sa le faca ...

Un info bun ... nu am stiut ca nu are reductor :( ... deci cam iese din decor ... mai vreau sa fac si putin offroad ... mediu ce-i drept ... am gasit ceva kituri de inaltare ... nu la noi ca sunt scumpe ... ia acel filtru DPF nou e vreo 2000 ron ... muult :(

Link spre comentariu

Pt off-road mediu iti trebuie musai reductor si, preferabil, si un blocant sau autodeblocant spate. Ca sa te poti bucura de acestea, iti trebuie o GV din prima generatie (1998-2004 sau 2005, nu mai stiu exact ultimul an).

Apoi, solutia de inaltare pt modelul asta este ieftina si usor de gasit in tara (300 lei, inalta 4 cm fara sa ai nevoie sa faci alte modificari/compensari; poti s-o inalti si peste 10 cm dar atunci te bagi la creatie si la costuri).

Pt off-road, preferabil s-o iei pe cea in 3 usi, garda la sol e destul de mica la GV iar ampatamentul marit al celei in 5 usi te va incurca. Fugi de motorizarile diesel (cel putin pe prima generatie), sunt cu probleme si costuri mari de intretinere (colegul @grandvitara iti poate povesti).

Daca te intereseaza f. mult aspectul masinii, vezi ca ultimele GV din generatia aia (incepand cu 2003) au un facelift interior foarte dragutz, exterior mai aranjat, dotari de confort mai bune si culori mai interesante. De exemplu: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/suzuki-grand-vitara-1-6-limited-sondermodell-northeim/202139167.html?lang=de&pageNumber=4&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&noec=1

Acuma, nu trebuie s-o cumperi pe cea din link, mi se pare cam scumpa, dar poti pandi una din asta daca nu esti extrem de grabit.

Spor!

Editat de matteo_tgv
Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

ms frumos ... nu ma grabesc ... mai am de dat si masina cealalta :D ... e timp .. ms frumos de info

Link spre comentariu

GV 2006-2014 sunt 4x4 permanent si reductor cu un raport de ~2/1 comandat electric de la bord. La cuplarea reductorului se blocheaza si diferentialul central.

Grand-Vitara-3.thumb.jpg.2548204b5a576878a142790a017d2a73.jpg

Exista kit de suspensii la Ironman si OME pt o inaltare de vreo 4-5 cm.

Motorul 1.9ddis este de fapt Renault, foarte des intalnit pe Megane si Laguna. Este Euro4 cu ~200g/km asa ca daca nu are taxa platita nu are rost sa te agiti. Timbrul de mediu ar fi ~2000EUR.

Link spre comentariu

Uite ca a aparut cineva care stie cu ce se mananca.... Eu stiam ca nu are reductor, deci scuze de informatia inexacta.

Oricum, fa un drive test si cu una si cu alta si vezi care ti se pare mai potrivita.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare