Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Range Rover Clasic versus Discovery 1

jony

Postări Recomandate

Am nevoie de inca o masina in zilele cand Disco nu are chef de munca si ma gandeam de RRclasic mai ales ca am gasit ceva ce ma incanta aici pe forum.Ideea este daca impart multe parti comune la partea tehnica cu disco 1 ?
Discovery1 1997
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Range Rover Clasic vs Discovery 1

Am nevoie de inca o masina in zilele cand Disco nu are chef de munca si ma gandeam de RRclasic mai ales ca am gasit ceva ce ma incanta aici pe forum.Ideea este daca impart multe parti comune la partea tehnica cu disco 1 ?

Salut,

Masina ta este echipata cu motor V8 si este fabricata dupa 1994, daca iti iei un RR Clasic fabricat pana in 1994 sunt diferente la punti ( planetarele sunt pe 10 caneluri nu pe 24 cum ai tu pe disco, automat si diferentialele sunt diferite),

Diferentele aste sunt intalnite si intre disco1 300tdi s disco1 200tdi, numai ca aici difera pe langa punti, difera si cutia de viteze ( la 300tdi este cv R380 iar la 200tdi este LT77 ), plus diferenta generata de motorizare.

Zi buna.

PS. Scuze, acum am vazut ca masina ta este V8 si am modificat.

Este valabil ce ti-am spus legat de an, trebuie sa iti iei o masina fabricata dupa 1994.

Editat de Alexey86

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Multumesc ,deci alta mancare de peste,eu care vroiam sa mut tot ce am inlocuit de pe Disco pe RR si pe Disco sa pun acareturi noi sa mi permita roti uriase.

Discovery1 1997
Link spre comentariu

Multumesc ,deci alta mancare de peste,eu care vroiam sa mut tot ce am inlocuit de pe Disco pe RR si pe Disco sa pun acareturi noi sa mi permita roti uriase.

Pai hai sa o luam pe rand:

- amortizoarele si arcurile le poti muta de pe disco pe RR si invers

- carcasa de la punte nu trebuie schimbata daca schimbi diferentialele, planetarele si fuzetele,

Cand spui roti mai mari la ce te referi? Sa inalti Disco mai mult de +2 sau sa pui roti pe 33-35?

Ca sa pui roti pe 33-35 trebuie sa umbli in cutia de transfer sa schimbi ceva rapoarte ca sa invarta o roata asa mare si sa pui plenetare si diferentiale HD.( transmisia de fabrica de la RR-LR nu este facuta pentru dimensiuni asa mari)

Mai conteaza si ce vrei sa faci cu masina, daca vrei sa pui roti mari si sa te plimbi prin oras sau sa pentru off road.

Seara buna.

Editat de Alexey86

Cu stima, Alexey.

Link spre comentariu

Re: Range Rover Clasic versus Discovery 1

Vreau sa pun de la Kam cam tot ,pentru ca sunt relativi ieftini si macar nu sunt facute in china ca la Arb care deja este o firma ca Mc Donalds (mass market),cum extreme sunt o firma bunicica pentru arcuri si amortizoare ''3 restul firmelor vechi pe piata fac tot in china si se vede dupa cum se plange lumea ,deja am cutia de transfer de la ei pentru ca pe masina am 285 65 18 ,si la deal pe drum asfaltat mirosea a incins ,anul asta vreau sa mi pun 305 75 18 am vazut pe Defender ,mai mult merg prin noroaie cu afacerea ca este in domeniul utilajelor grele si vreau sa zic ca este deja off destul de grav sa mergi dupa un tractor cu roata cat masina la ce sleauri face in pamant.

Discovery1 1997
Link spre comentariu

Re: Range Rover Clasic versus Discovery 1

Vreau sa pun de la Kam cam tot ,pentru ca sunt relativi ieftini si macar nu sunt facute in china ca la Arb care deja este o firma ca Mc Donalds (mass market),cum extreme sunt o firma bunicica pentru arcuri si amortizoare ''3 restul firmelor vechi pe piata fac tot in china si se vede dupa cum se plange lumea ,deja am cutia de transfer de la ei pentru ca pe masina am 285 65 18 ,si la deal pe drum asfaltat mirosea a incins ,anul asta vreau sa mi pun 305 75 18 am vazut pe Defender ,mai mult merg prin noroaie cu afacerea ca este in domeniul utilajelor grele si vreau sa zic ca este deja off destul de grav sa mergi dupa un tractor cu roata cat masina la ce sleauri face in pamant.

Am inteles, poti sa te uiti si la Ascroft sunt la pret asemanator cu kam, dar trebuie sa iei in calcul un buget destul de maricel.

Eu zic ca daca tot faci asa investitie ar fi pacat sa nu iti pui si un blocant pe spate.

Spor la treaba. :))

Cu stima, Alexey.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare