dcosmin Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Va salut. Poate cineva din Deva sa imi recomande un service unde sa fac o verificare la masina maine? Merg sa vad/cumpar o.masina si as vrea sa o si verific undeva. E vorba de un Daihatsu. Scuze nu am stiut unde sa incadrez topicul. Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: cineva din Deva oleaca de ajutor Hai nene cineva din zona Deva sa ma ajute si pe mine ca e urgent. Dau o bere :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: cineva din Deva oleaca de ajutor Ce draci ai de gand, faci parc auto? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: cineva din Deva oleaca de ajutor Nimeni nu raspunde aici.. :)) Inca nu m-am.gandit ce fac cu atatea fiare.. tre sa mai vand din ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: cineva din Deva oleaca de ajutor Domnilor am plecat la.drum. chiar nu e nimeni din Deva sau in zona sa ma ajute cu o recomandare de service sa fac o verificare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Re: cineva din Deva oleaca de ajutor S-a rezolvat, ai luat-o? Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 19, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: cineva din Deva oleaca de ajutor Servus. N am mai luat-o pt ca p afara vopsit gardul... Ca in majoritatea anunturilor " impecabila" si cand te duci sa o vezi e troaca. Oameni de cacat , samsari de joasa speta. A fi vanzator de masini nu e ceva rau, dar doar atunci cand prezinti situatia reala , nu spoieli de 2 lei. Oricum slaba activitate pe forum, ma asteptam sa sara cineva in ajutor cu un sfat macar, mai ales ca este po comunitate mare. In fine, asta e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: cineva din Deva oleaca de ajutor Am vazut tarziu anuntul...in deva nu te puteam ajuta dar stiu o feroza inscrisa in sb...merita sa treci sa o vezi, nu impecabila dar buna,acte ok, anaf si toate alea...chestia e ca erai in drum si poate iti pica bine, macar sa o vezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Re: cineva din Deva oleaca de ajutor Feroza are el a vrut ub Rochy. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate