claudiu lupu Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Salut baieti.Luni ma apuc de treaba ca m.am saturat sa tot raman suspendat.Pe spate o sa mai pun niste foi,springuiesc,vad eu.Am inteles ca din fata o pot ridica din bara de torsiune.Ma puteti ajuta cu ceva detalii,sfaturi va rog? Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 (editat) Re: Inaltare fronera 2.4 i Cam asa ceva: [/ATTACH] Editat Ianuarie 18, 2015 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Ianuarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Re: Inaltare fronera 2.4 i Nu inteleg prea multe dar poate ma ajuta,merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Inaltare fronera 2.4 i Acum ti-e mai clar? :ha: Suruburile sunt in varful sagetilor rosii P.S. Nu trebuie sa si rastorni masina sa umblii p-acolo :grin: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Inaltare fronera 2.4 i :tk eu nu rad,dar ms pt poza,cel mai bun unghi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Inaltare fronera 2.4 i Acum ti-e mai clar? :ha: Suruburile sunt in varful sagetilor rosii [ATTACH=CONFIG]234712[/ATTACH] Erai in masina in momentul pozei?Noroc ca n-ai tras sagetile mai adanc,ca-ti intrau in dos.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Re: Inaltare fronera 2.4 i Erai in masina in momentul pozei?Noroc ca n-ai tras sagetile mai adanc,ca-ti intrau in dos.. Cum dracu sa fiu si in masina si in spatele aparatului in acelasi timp? Poza s-a facut mai tarziu :grin: ... dupa ce am fost siguri ca nu explodeaza :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Re: Inaltare fronera 2.4 i Pai poate-ti facea altcineva poza,nu..?Acolo esti rostogolit deja sau doar te rasturnasei?Ca pare relativ intreaga. PS-Daca o tii tot asa,cred ca ar fi momentul sa investesti intr-o trapa,se iese mai usor in situatii d-astea :dr1 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) Re: Inaltare fronera 2.4 i Da bre, statea unu acolo cu trepiedu si ma astepta sa fac tumba ... cum dracu ti-ai dat seama ca a fost regizata? Si normal ca era intreaga ca m-am rotit in aer :wink: daca nu ma incurcau pomii aia aterizam pe roti :grin: Editat Ianuarie 22, 2015 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate