Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vopsea pentru anvelope (caractere albe)

dobradoru

Postări Recomandate

Buna tuturor,

Am achizitionat 4 anvelope Generall grabber AT 2 online ,pt Freelander-ul meu ,dar din pacate ,caracterele nu sunt vopsite cu alb ,precum erau in poza .

si bineinteles ca acuma,ma roade ,sa le vopsesc albe.Ce puteti sa-mi recomandati sa si dureze?

pt ca am incercat cu acel marker special pt anvelope,dar nu a tinut decat pana la prima balta .

Multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vopsea pentru anvelope (caractere albe)

Nu cred ca rezista vreo vopsea. Am impresia ca materialul este colorat din fabrica (cauciuc alb). Cel putin la ale mele, daca erau vopsite, la cate zgarieturi si noroi au vazut ar fi disparut de mult scrisul.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Exista o vopsea cauciucata, Emex parca se numea. Eu am facut white walls la o motocicleta de epoca si a rezistat vreo 2 ani dupa care mi-au furat-o niste tigani negrii precum smoala. Deci cat am avut-o a rezistat ok. Mai exista ceva markere cu vopsea alba pentru caractere, da un search si le gasesti. Dar si acele markere tot vopsea pe baza de latex au. Important este sa si degresezi bine anvelopa de praf si mizerie inainte de aplicare. Acum si daca retusezi scrisul o data la un an nu e nu stiu ce munca. Spor!!!

Link spre comentariu

Incearca cu vopsea pentru marcaje rutiere dar nustiu de unde poti sa cumperi...

Vopseaua aia este pe baza de clorcauciuc... are ceva mai multe aplicatii decat marcajele rutiere. Insa nu stiu cum se comporta pe suport flexibil (cauciuc), din ce stiu eu e facuta pentru suport rigid.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Un cauciuc poate avea caracterele albe sau nu functie de specificatiile lui. Daca sunt OWL, caracterele sunt scrise de producator cu alb, daca nu, sunt aceeasi culoare cu cauciucul.

De ex. :"Anvelope All Seasons FEDERAL Couragia A-T OWL "

Eu am anvelope identice, unele cu scris alb, iar altele fara (loturi diferite).

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Caracterele albe ale anvelopelor sunt turnate de fabrica.Pun si o poza pentru exemplificare.

20140912_151749.jpg.4808cd76a04896c89c87e01c2e294226.jpg

Au sarit :pt lile din el

:ha

Editat de Alin
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare