kato Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 kato-Eugen Vraciu hoby-24 din 24 off road si ale lui utilaje loc-Timisoara ocupatie-tot ce poate aduce un leu probleme-singuratate in iesirile off road utilaje-mitsubisi pajero 2,5 td -aro 244 3,2 brasov ganduri: sper macar aici sa nu fiu singur multumesc pentru primire in forum si multe aventuri noroioase la toti ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Bine ai venit! :) Aici sigur nu vei fi singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 bine ai venit. :D la tm il gasesti pe Craiu vb sa iesiti sau pe Deian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Bun venit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Bine ai venit!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Bine ai venit !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 salut ma bucur ca se da cineva si cu Aro :P cat despre Mitsu, fa-i un bodylift, gume si la treaba bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 te asteptam la intilnirea de la sibiu :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Salut! Bine ai venit. 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Bine ai venit! Sunt ÅŸi eu nousosit pe aici ÅŸi am învăţat un lucru încă de la început: există niÅŸte reguli nescrise. Nu pomeni sub nici o formă vreo unul din cuvitele: secretară, photoshop, nuri, sâni, naÅŸ, web cam. Dacă nu vei respecta asta se va dezlănÅ£ui o furtună formidabilă încât schimbi offroadul cu caiacul pe un râu de nestăvilit. Dacă nu mă crezi vezi ce am păţit eu cu prezentarea mea. :lol: Partea bună e că spectacolul a meritat. 8) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate