CosminC Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Salutare la toata lumea. Cine ma poate ajuta cu cotele de la flanse.Am vazut ca cele mai uzuale sunt cele de 32.Din pacate bugetul nu imi mai permite unele noi si va trebui sa merg pe varianta mai ieftina.Banii au plecat pe Worn M 8000,scaune si centuri in 3 puncte,conservarea caroseriei si revizie generala electrica,frane,mecanica,proiectoare si in constructie rollbar. Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Re: Dimensiuni flanse roti pt. Suzuki SJ 413/JX din '87 si care ar fi varianta mai ieftina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat August 20, 2008 Autor Partajează Postat August 20, 2008 Re: Dimensiuni flanse roti pt. Suzuki SJ 413/JX din '87 cred ca o sa merg pe unele facute pe strung... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Re: Dimensiuni flanse roti pt. Suzuki SJ 413/JX din '87 cred ca o sa merg pe unele facute pe strung... Sigur o sa mearga,dar in schimb daca le faci de 32 probabil ca sa-ti dubleze greutatea masinii. :op Si in plus o sa te si coste ceva bani.de aceea ti-as recomanda unele din aluminiu care te costa cam 180 euro(are cfantana de vanzare).tu hotarasti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat August 20, 2008 Autor Partajează Postat August 20, 2008 Re: Dimensiuni flanse roti pt. Suzuki SJ 413/JX din '87 setul cu pricina are si prezoanele incluse ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Re: Dimensiuni flanse roti pt. Suzuki SJ 413/JX din '87 Da are si prezoane. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate