cormosilviu Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 am un vitara lung din 93 si nu se accelereaza..trepideaza la relanti,cind e pe soc..merge rotund.e pe injectie multipunct..mesterul mi-a spus ca e ceva electric..debitmetru,aprindere,calculator,ceva sonda.benzina vine cu putere..nu-i pompa...multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Re: probleme vitara 1,6 16 v. Cel mai probabil e debitmetrul!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat August 20, 2008 Autor Partajează Postat August 20, 2008 Re: probleme vitara 1,6 16 v. multumesc frumos de sfat..caut unul de proba.oare merge debitmetrul de pe 1,6 simplu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Re: probleme vitara 1,6 16 v. 1.6 simplu e cu injectie monopunct si nu are debitmetru. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 21, 2008 Partajează Postat August 21, 2008 Re: probleme vitara 1,6 16 v. pt a vedea daca este debitmetru cel mai simplu test este sa scoti mufa din el si faci o proba.daca se accelereaza inseamna ca el este inculpatul.(nu incerca sa mergi cu mufa scoasa deoarece i-ti creste consumul) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat August 21, 2008 Autor Partajează Postat August 21, 2008 Re: probleme vitara 1,6 16 v. am scos mufa...dar merge mai rau ..motorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 21, 2008 Partajează Postat August 21, 2008 Re: probleme vitara 1,6 16 v. am scos mufa...dar merge mai rau ..motorul inseamna ca nu e el. am un prieten care are o alfa romeo benzina si patea la fel.a schimbat bujii,fise,etc,ca la un moment dat sa-si dea seama ca era din incarcare.(l-a lasat alternatorul si fiind pe drum in alt oras a cumparat baterie noua sa ajunga pana acasa si surpriza masina mergea perfect) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate