alfredlna Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Cat pot inalta un Y60 Swb fara sa afecteze cutia de viteze sau diferentialele sau cardanele ??? Acum am un kit OLD MAN EMU +5CM si kit coborare cutie montate pe masina, si parca as vrea sa fie mai inalt, de ex as vrea sa montez niste flanse de poliuretan sub arcuri. Cat de mult il mai pot inalta asa fara sa fie necesar alte modificari pe la cardane diferentiale etc. ? De cati cm sa fie flansele ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) Re: Cat de mult se poate inalta Y60 SWB ? Mai bagi flanse de 2 cm si ar fi bine sa-ti ajunga .... Pana la 8 cm inaltare mentinand cardanele stock ( care vor fi cam la limita ) , cu corectie la puntea fata din bucse excentrice , cu/fara bare panhard reglabile sau prelungite , recomandat cu .... ... peste 8 cm ... cardane cu cruce dubla sau tinute strict sub supraveghere dpdv al uzurii la cruci si corectata lungimea cu flanse la cardan , la puntea spate tendoane inferioare lungite si superioare reglabile , la puntea fata corectia casterului cu dropbox sau caterplates ca bucsele excentrice nu mai ajuta , barele panhard lungite sau reglabile devin obligatorii . La ambele variante se corecteaza prin relocare sau inlocuire cu altele mai lungi lungimea racordurilor de frana , aerisitoarele de punte , electrica de la blocant , bratul repartitorului de franare , lungimea barei de directie . Patrolul suporta fara probleme orice inaltare bani de amortizoare si arcuri +anexe sa fie ... si orice ET ( din flanse sau jante ) , de la -50 pana la - 110 sau si mai mult , orice dimensiune la roti care isi pot face loc in aripa si in mintea propietarului , singura problema fiind centrarea lor si echilibrarea ... mecanica puntilor trebuie sa fie in buna stare si duc bine . Editat Ianuarie 23, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: Cat de mult se poate inalta Y60 SWB ? COS iti multumesc. Deci cu 2 cm in plus nu o sa am probleme ? si vorba aia din banc...... 2cm nu-i mare lucru, dar sti ce mult conteaza . :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: Cat de mult se poate inalta Y60 SWB ? Daca toate alea sunt in buna regula cei doi cm voi fi absolut OK , indiferent ca e in grosime sau inaltime . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: Cat de mult se poate inalta Y60 SWB ? Nu stiu de ce draqu nu am pus suspensie +7 de la inceput... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate