sebi Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Am un pajero mk2,am pus pe el o punte cu blocant tot de Pajero,am pus si compresoru in cabina,dar nu stiu sa leg partea electrica de pe punte la martor si compresoru sa-l alimentez Nu stiu cum functioneaza,baga continu,pentru a sta blocat sau,apoi trebuie sa traga si sa-l deblocheze Daca ati avea o scheme,ar fi minunat Multumesc Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) Re: Blocant Pajero mk2 Compresorul baga pana blocheaza si se opreste. Cand deblochezi se aude doar un cliC si gata. Editat Ianuarie 23, 2015 de Astral Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
weiwei Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Blocant Pajero mk2 Pai cele doua fire le legi asa: masa o legi la caroserie iar firul de alimentare il legi pe traseul de plus pe care se afla si buonul din bord. Cele cu blocant de fabrica sunt legate ceva mai complex intrucat decupleaza la viteze de peste 12km/h. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Blocant Pajero mk2 Pai cele doua fire le legi asa: masa o legi la caroserie iar firul de alimentare il legi pe traseul de plus pe care se afla si buonul din bord. Cele cu blocant de fabrica sunt legate ceva mai complex intrucat decupleaza la viteze de peste 12km/h. In cazul asta sa inteleg ca daca patinezi intr-un noroi cu puntea blocata si depasesti viteza de 12km/h (chiar daca stai pe loc) se decuplaza automat si ramai fara punte blocata ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
weiwei Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Blocant Pajero mk2 Nu, nu cred. Eu am avut la pajero diff lock pe spate si decupla singur, dar in noroi nu am patit asta. Nu cred ca are legatura cu viteza rotii ci cu viteza reala a masinii. De acest lucru se ocupa sistemul ABS prin intermediul fiecarui senzor din roata. Ca exemplu, am avut un Mercedes Vaneo si la un moment dat am facut pana. Am luat o anvelopa second de la cea mai apropiata vulcanizare dar nu era aceeasi marime cu celelalte. Am pus-o sus si dupa cateva sute de metri s-a aprins becul la ABS si mi-a murit vitezometrul. Mi s-a explicat pe cand am ajuns acasa ca toate masinile cu sistem ABS citesc si viteza reala prin intermediul lui. Cred de aceea ca pe acelasi sistem se bazeaza si decuplantul de la Pajero. In fine, mie dupa ce mi s-a stricat l-am legat pe direct asa cum am spus, doar ca trebuia mereu sa fiu atent sa nu il uit asa ca face poc vreo planetara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GABINEDELCUSB Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: Blocant Pajero mk2 nu stiu ce compresor ai pus tu in cabina dar cel original este cat un motoras de stergatoare si cu o presiune minima cupleaza blocantul are 2 fire +...-- si un vacum foarte simplu de legat care intra din compresor pe punte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Blocant Pajero mk2 salutare ,in primul rand sper sa fi folosit acelasi raport cum ai pe fata ! daca masina nu a avut cutie cu super select nu ai istalatia trasa ! ii poti face o instalatie electrica suplimentara , da minusu de la compresor il iei dupa caroserie iar plusul,il iei dupa cutia de viteze ,mai exact ai 4 sonde pe cutia de viteze si v-a trebuie sa identifici sondele care duc spre rotile fata si iei un plus de acolo !!! daca intrebi de ce ? raspunsul este daca uiti blocantul pus si decuplezi din 4x4 usor se decupleaza automat ! sper sa iti fi fost de ajutor ! KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Blocant Pajero mk2 uite cum arata copresorul ,si este montat in partea stanga spate intre aripa si armatura aripii KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate