Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vibratii ...de mai multe feluri

Flo123123

Postări Recomandate

Salut,

Mi se spune ca sunt normale, dar va intreb si pe voi..

1) Am vibratii la relanti in carosierie (de la motor). Se pot atenua cu costuri rezonabile ?

Fiind un motor diesel gandit inainte de 1990, mi se pare normal sa vibreze, dar parca prea mult ajunge in cabina.

din vibratia asta.

2) Mai are masina o vibratie la 55km/h-70km/h numai in a 4-a ce-mi pare a veni de la un cardan..

Pe urma - la viteza mai mare sau in a 5-a vibratia dispare.

O intrebare asemanatoare - cum sa fac sa scap si de asta ?

Multumesc dragi colegi,

Florin

LJ70, ex Jimny, ex IMS M461
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vibratii ...de mai multe feluri

1) dai muzica mai tare:grin: e cea mai accesibila solutie... acuma serios, vezi tampoanele de la motor in ce stare is. Mie imi vibra Opelul (benzinar de 1.4) deranjant la un moment dat, si dupa ce am facut un accident, a trebuit sa schimb suportii motor....surpriza, era iar ca la inceput, suportii aia "fac chestii" bune.

la Toyota mi-or crescut vibratiile si zgomotele inauntru de cand am rupt o prindere la esapament si tot traseul vibreaza de nebun

2) la mine are vibratia aia pe la 70-75km/h . Am gresat bine cardanele si crucile, si s-a redus semnificativ..... nu complet dar oricum abia bag de seama ca e acolo...

Spor! :h5

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Am gresat cardanele. Nu au nici un fel de joc, nici cardanele, nici crucile. De groaza!

Nimic nou, tot asa ..cu vibratiile. Pina la urma, de grija ca nu pot rezolva, in disperare

am comandat si maine vin suportii de motor si cel de la cutia de viteza, au parut cam rigizi la inspectia cu ''ranga''

Va voi tine la current

Florin

Link spre comentariu

Am motorul diesel de 2,4 l td (2l-t)

Am comandat suportii de motor, sunt doi la fel si unul care e de fapt sub cutia de viteze de alt fel.

Atentie: softurile pt. aftermarket dau gresit acest tampon motor (cutia de viteze) - cu codul ASHIKA GOM-201

e mult mai mare ca cel ce-mi trebuie mie, as zice ca probabil e de la motorul de 3l sau 4,2l diesel

Numai cel original e correct (si mult mai scump - 450 RON !!), cel putin asa se vede din schema din manualul de service.

in 4-6 zile va sosi si in cazul meu acest tampon (sper) si va voi tine la curent cu vibratiile - modiificari dupa schimbarea acestor tampoane

Seara buna,

Florin

Editat de Flo123123
Link spre comentariu

se dau jos cardanele si cu ele in menghina se verifica culisantele ( zona in care cardanul pare adaugat) sa nu aiba joc in axa ( stanga , dreapta).

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Am schimbat cele trei suporturi de la motor si am gresat cardanele

Vibratia de la 55-65 km/h viteza patra s-a micsorat mult, a mai ramas asa, ceva..

Cred ca vine din alta parte, dar fiind o vibratie mica pe moment nu-mi mai bat capul.

In rest, vibratia de la relanti a disparut o data cu noile suporturi

Florin

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare