Flo123123 Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Salut, Mi se spune ca sunt normale, dar va intreb si pe voi.. 1) Am vibratii la relanti in carosierie (de la motor). Se pot atenua cu costuri rezonabile ? Fiind un motor diesel gandit inainte de 1990, mi se pare normal sa vibreze, dar parca prea mult ajunge in cabina. din vibratia asta. 2) Mai are masina o vibratie la 55km/h-70km/h numai in a 4-a ce-mi pare a veni de la un cardan.. Pe urma - la viteza mai mare sau in a 5-a vibratia dispare. O intrebare asemanatoare - cum sa fac sa scap si de asta ? Multumesc dragi colegi, Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Vibratii ...de mai multe feluri 1) dai muzica mai tare:grin: e cea mai accesibila solutie... acuma serios, vezi tampoanele de la motor in ce stare is. Mie imi vibra Opelul (benzinar de 1.4) deranjant la un moment dat, si dupa ce am facut un accident, a trebuit sa schimb suportii motor....surpriza, era iar ca la inceput, suportii aia "fac chestii" bune. la Toyota mi-or crescut vibratiile si zgomotele inauntru de cand am rupt o prindere la esapament si tot traseul vibreaza de nebun 2) la mine are vibratia aia pe la 70-75km/h . Am gresat bine cardanele si crucile, si s-a redus semnificativ..... nu complet dar oricum abia bag de seama ca e acolo... Spor! :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 Re: Vibratii ...de mai multe feluri Multumesc de idei !! Alte patanii la fiarele voastre ? Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Vibratii ...de mai multe feluri Am gresat cardanele. Nu au nici un fel de joc, nici cardanele, nici crucile. De groaza! Nimic nou, tot asa ..cu vibratiile. Pina la urma, de grija ca nu pot rezolva, in disperare am comandat si maine vin suportii de motor si cel de la cutia de viteza, au parut cam rigizi la inspectia cu ''ranga'' Va voi tine la current Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Vibratii ...de mai multe feluri crucile, crucile dar culisantele le-ai verificat? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Vibratii ...de mai multe feluri crucile, crucile dar culisantele le-ai verificat? Nu stiu cum se verifica acest joc, te rog da-mi un ghid de "operatii" Merci Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 (editat) Re: Vibratii ...de mai multe feluri Am motorul diesel de 2,4 l td (2l-t) Am comandat suportii de motor, sunt doi la fel si unul care e de fapt sub cutia de viteze de alt fel. Atentie: softurile pt. aftermarket dau gresit acest tampon motor (cutia de viteze) - cu codul ASHIKA GOM-201 e mult mai mare ca cel ce-mi trebuie mie, as zice ca probabil e de la motorul de 3l sau 4,2l diesel Numai cel original e correct (si mult mai scump - 450 RON !!), cel putin asa se vede din schema din manualul de service. in 4-6 zile va sosi si in cazul meu acest tampon (sper) si va voi tine la curent cu vibratiile - modiificari dupa schimbarea acestor tampoane Seara buna, Florin Editat Martie 4, 2015 de Flo123123 LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Vibratii ...de mai multe feluri se dau jos cardanele si cu ele in menghina se verifica culisantele ( zona in care cardanul pare adaugat) sa nu aiba joc in axa ( stanga , dreapta). Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Martie 12, 2015 Autor Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Vibratii ...de mai multe feluri Am schimbat cele trei suporturi de la motor si am gresat cardanele Vibratia de la 55-65 km/h viteza patra s-a micsorat mult, a mai ramas asa, ceva.. Cred ca vine din alta parte, dar fiind o vibratie mica pe moment nu-mi mai bat capul. In rest, vibratia de la relanti a disparut o data cu noile suporturi Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate